Hedef koyalım !

Her ay almaya çalışıyorum ama kış olduğu için faturalar çok yüklü geliyor ve bu ay ekstra bir masraf çıktı kumbaraya bile birşey atamadım. Sen çalışıyorsun. Sanırım
Yok çalışmıyorum canım.Günlük masraflardan kısarak biriktirmeye çalışıyorum.Bu ay çeyrek için çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum da olmazsa bende gram alırım

Yok çalışmıyorum canım.Günlük masraflardan kısarak biriktirmeye çalışıyorum.Bu ay çeyrek için çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum da olmazsa bende gram alırım
Bende çalışmıyorum. Aynı şekilde biriktiriyorum. Günlük bir parada almıyorum eşimden. Daha önceden çalışıyordum. Oğlum var bir süre daha bakıcam o yüzden evdeyim.

Amin inş. Ben haftaya düzenli atmaya başlıcam yine kısmetse. Kış da bitiyor az kaldı marttan sonra daha da ferahlarız

bende katılayım size hanımlar biriktirmesek yolun sonu fena yani..bakalım başarabilecekmiyim..çalışmıyorum.eşimden aldıklarımla yapmaya çalışcam.aslında kuaför diye iki kere 100tl aldım ama kuaföre gidemedim yağmur bebek soğuk derken.kendim hallettim evde.o param duruyo üzerini tamamlarım inş.

bende katılayım size hanımlar biriktirmesek yolun sonu fena yani..bakalım başarabilecekmiyim..çalışmıyorum.eşimden aldıklarımla yapmaya çalışcam.aslında kuaför diye iki kere 100tl aldım ama kuaföre gidemedim yağmur bebek soğuk derken.kendim hallettim evde.o param duruyo üzerini tamamlarım inş.
Tamam canım hoşgeldin.Bir ayımız var biriktiririz inşallah:KK49:

Merhaba eşim 20 tl bırakmış
Kaptım hemen 50 tl oldu. Arkadaşlar yemeğe gidelim dese de bu parayı oğlumun ihtiyaçlarını alıp gerisini kumbarama atmak istiyorum.
Kaç haftadır eğitimdeyim ve evde olmadığım için düzen bozuldu.
Bunu toparlamam lazım.

Merhaba eşim 20 tl bırakmış
Kaptım hemen 50 tl oldu. Arkadaşlar yemeğe gidelim dese de bu parayı oğlumun ihtiyaçlarını alıp gerisini kumbarama atmak istiyorum.
Kaç haftadır eğitimdeyim ve evde olmadığım için düzen bozuldu.
Bunu toparlamam lazım.
Güzel canım :KK54:
Bende 60 tl toparlayabildim.Çeyrek parasına az kaldı diyeyim bari teselli olarak :KK31:

Bu aydan sonra daha da dikkat edicem harcamalara. Daha öok arttırabilirim. Kışın çok zor oluyor. D.gaz faturalar çok yüklü oluyor. Tek maaşla baya sarsılıyoruz şubat mart ayında yazın toparlıyoruz.

Merhaba konunuzu yeni gördüm. ben de nisanda başlayıp, her ay gram altın almayı düşünüyorum. Öğrenciyim aylık 470 tl gelirim oluyor. 100 lirası ile güne girdim o şekilde zaten birikim yapıyordum. Bana 370 tl kalıyordu ama nereye harcadığımı ben de anlamadan param uçup gidiyordu resmen. Bu yüzden her ay gram altın almaya karar verdim. Burda birbirimizi destekleriz diye umuyorum :KK6:

Merhaba konunuzu yeni gördüm. ben de nisanda başlayıp, her ay gram altın almayı düşünüyorum. Öğrenciyim aylık 470 tl gelirim oluyor. 100 lirası ile güne girdim o şekilde zaten birikim yapıyordum. Bana 370 tl kalıyordu ama nereye harcadığımı ben de anlamadan param uçup gidiyordu resmen. Bu yüzden her ay gram altın almaya karar verdim. Burda birbirimizi destekleriz diye umuyorum :KK6:
İnşallah canım katıl bize sen de :KK51:

Devamı da gelir umarım.Birlikte alalım da kopmayalım almaktan :super:

Back
X