- 17 Nisan 2014
- 654
- 413
- 53
- Konu Sahibi kiraz_cicegi
-
Kahvalti tabagin cok iyi canim zaten kajvaltin iyi olursa gun icinde cok rahat gecer aclik durumun vs.
Kolay gelsin:)
Tebrik ederim canım hedefine azıcık kalmış bilepeki maydonoz suyunu nasıl yapıp içtin yani 10 kilo verdiğin dönemde:)
çok iyi gidiyorsun canım tebrik ederim ne güzel çok az kalmış hedefinebu sabahki tartımı eklemeyi unutmuşum ekliyim hemen
çok iyi gidiyorsun canım tebrik ederim ne güzel çok az kalmış hedefine
Aksam yemegim biraz gec kaldi ama regl agrilarindan bi turlu yiyemedim bu saate kadar :/
Kabak pizza yaptim bu aksam icin sebzeli ve peynirli ondan yedim bi parca yaninda dimes %100 seftali üzüm suyu ictim 1 bardak. Tatli istegimi ancak bu sekilde gecistirebiliyorum.
Canim 2 orta boy kabagi rendeleyip suyunu sıktım ve suzdum sulu olmamasi lazim yani 2 yumurta birazda kasar peyniri katıp cirptim zeytinyagiyla yağlanmış borcama yaydirdim ve 180 derece firinda 15 dk kadar pisirdim ustu sertlesiyo ve kabaklari rengi degisiyo biraz sonra firindan cikartip ustune sarımsak biber Salçasi ve ketcabi azcik suyla acarak cirptim ve onu ustune sos olarak yaydirdim sonrada evde olan malzemelerden sogan domates kırmızı ve Yeşil biber mantar yagsiz peynir zeytin vs kendinize göre değiştirebilirsiniz Malzemeleri onları ufak dograyarak pizzayi susledim uzerine cok az daha kasar peyniri serperek tekrar firina verdim 15 dk daha tutup cikardim tadi gercekten mükemmel oldu :)Tarifini merak ettim
çok güzel kilo vermişsin arkadaşım tebriklerinşallah bende senin gibi 25 günde 5 kilo verebilirim bende geçen hafta burada konu açtım günlüğüme beklerim senide takip ediceğim
süpersinbu sabah 100 gr daha gitmiş 54.7 kg gördüm tartıda :)
limonlu suyumu içerek güne başladım :)
kahvaltımı yine k-flakes ve az yağlı sütle yaptım gün içinde su içmeye devam ^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?