Hedef tartıda 50'yi görmek sonrada o kiloda kalmak :D

Bugun ara ogun niyetine 2 3 findik badem ve 2 tane ceviz yedim saat 4 gibi. Bide sade türk kahvesi ictim.

Aksam yemegimde yarim palamut baligi yesillik salatasi 1 dilim kavun ve karpuz ekmek yok her zamanki gibi :)

Gun icinde 2 litre su ictim.

dün doğum günümdü ve baya yoğun bir gündü buraya yazmaya hiç fırsatım olmadı şimdi dünkü yediklerimi yazıyorum hemen :)

sabah limonlu su
1 kase kellogs

öğleden sonra fındık badem ceviz bir avuç
1 limonata

akşam sebze yemeği 5-6 kaşık yanında yoğurt ve patlıcan salatası

doğum günüm için eşim pasta almış sadece 2 çatal yedim :))

günde 2 litreye yakın su

bugünde sabah yine limonlu suyumu içtim

kahvaltıda yine kellogsumu yedim sondu bitti artık

1 adette kuru kayısı yedim şimdi su içiyorum. bugün düğün için şehir dışına çıkıcaz umarım kendime uygun şeyler yiyebilirim abartmam dikkat etmeye çalışacağım :)

dün tartıldığımda 54.4 çıkmıştım pazartesi tartılabilcem bi daha umarım kilo almış olarak geri dönmem :)

Sehir disinda oldugum icin yediklerim biraz sasti ama yapcak bisi yok dun kahvaltidan sonra yediklerimi yaziyim unutmadan

Dugun evinde yemek veriliyordu oglende sadece mercimek corbasi ve etli patatesten biraz yedim pilav ve tatli yemedim ayran ictim.

Sonra kuzene gittik orda borek yapmis ama ben yemedim :) 2 3 bardak su ictim..

Arada bi avuc kuruyemislerimden yedim

Aksam 3 köfte ve 2 kasik salata yedim.

Sonra düğüne gittik orda dondurma yedim biraz bi tane kokteyl ictim

Ve en kotusu gece herkes aciktigi için buranin ünlü bi izgaracisina gittik herkes yarim ekmek kuzu sisler kofteler cigerler sucuklar vs yedi. Banada yarim ekmek kuzu şiş almis esim sadece etlerini yedim ekmegin icini açıp cok lezzetliydi valla dayanamadim napim ( bide ayran ictim yaninda o kadar..

Dun biraz abarttim farkindayim ama ortama ayak uydurmak zorunda kaldim yapcak bisi yok :/

Sabah gec uyandim limonlu suyumu ictim
Kahvaltida 1 yumurta 3 4 dilim domates ve salatalik 5 zeytin biraz peynir 2 3 badem findik 1 ceviz 1 gun kurusu ve 1 bardak şekersiz cay ictim.

Ara ogun yapamadim saat 3 bucuk gibi 1 kase pul biberli yogurt ve 3 4 kasik kuru fasulye yemeginden yedim.

Su icmeye devam :) bugun baya da yurudum kayinvalidemlerle carsi pazar gezdik

Yarindan itibaren sporumada baslayacagim insallah :)

Aksam yemeginde disarda yedigimiz icin yine abarttim :/

Tavuk sis (hepsini bitiremedim) ve bi parca lahmacun yedim bide cig kofte 2 3 tane yaninda salata ve ayran ustune sekersiz cay ama resmen cok yedigimin farkindayim ve acayip sisirdi sanirim midem baya küçülmüş umarim yarin tartida cok fazla artmamistir kilom :)

sabah tartıldığımda kilom 54.7 çıktı 300 gr almışım :d bu şehir dışı gezmeleri düğünler bana hiç yaramıyo

sabah limonlu suyumu içtim.
kahvaltım ;
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 yumurta
1 domates salatalık
6 zeytin
biraz yağsız peynir
2 fincan şekersiz çay

saat 3 gibi ara aöğün 1 bardak soğuk tarçınlı süt 3-4 fındık badem ceviz ve günkurusu 2 adet

bugün pek su içemedimm bu kötü oldu :/

akşam yemeğindede 1 kase tavuk suyuna çorba
1 adet biber 1 adet kabak dolması yiyeceğim yoğurtla. aslında tehlikeli 1 yemek içinde pirinç var ama eşim istediği için yaptım ve yicem mecburen şimdi

şu kardiyo videolarınıda buraya ekliyimm :)

ben bu videolardakileri yapmaya çalışıyorum.
bugün yapamadım gerçi temizlik yaptım koca gün vaktim olmadı ama yarın yapıcammmm yapmalıyımmmm

Son düzenleme:
buna benim kalbim dayanmaz baksana adamlar sürekli yapmalarına rağmen haşat oldular sen bunları yapıyorsan maşallah diyorum daha önce sana attığım ben bunu yapabiliyorum

Hepsini yapamasamda cogunu yapmaya çalışıyorum canim ter icinde kaliyorum zaten asiri derece kalp ritmini hizlandiriyor super bişey :) seninkinide yarin yapicam :)

bu sabah sporumu yapabildim sonunda sonrada kahvaltımı yaptım yine her zamanki gibi ekmeksiz :)

saat 3 buçuk gibi acıkınca 1 bardak tarçınlı süt ve çiğ kuruyemişlerimden yedim.

akşama da balık yiyeceğimm :) su içmeye devam gün içindee ^^

sabah limonlu suyla başladım kahvaltıda 1 dilim çok tahıllı ekmek 1 domates 1 yumurta 6 zeytin biraz peynir 2 fincan şekersiz çay

öğle yemeği yok bol su arada 1 kase pulbiberli limonlu yoğurt 1 sade türk kahvesi

akşam yemeği yarım palamut balığı salata 1 dilim ekmek üstüne dayanamadım çok az peynir helvası yedim

yarın hiç ekmek yemiycem bugün fazlasıyla yedim -.-

bu sabah kilom 54 :)))

limonlu suyumu içtim şimdi sporumu yapıcam sonra duş ve arkasından hafif bir kahvaltı ^^

arada bol su içtim fınduk badem yedim biraz. bide yarım armut ve 5-6 tane üzüm

akşam yemeğim
7-8 kaşık yeşil mercimek yemeği
sirkeli sarımsaklı kırmızı bider salatası çok fazla değil az yedim
bi kase yoğurt
bide yarım dilim çok tahıllı ekmek yedim yemeğin suyuna bandım

yolda gören herkes ne kadar çok kilo vermişsin dedikçe daha çok hırslanıyorumm şu göbek de gidecek inadım inat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…