• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hedef yeni yıla kadar 58-55 olmak yeni yıl yeni beden... sinemis in gunlugu

2 dilim tb ekmek
zeytin
3 dilim domates
2 dilim salatalık

3 bardak çay

Bu kilolar gidecek. Ne olursa olsun bırakmayacam . Kızımın gozunde her zaman gençfit anne olacam . Eşimin hafif göbeği olsa da güzel çekici eeşiolacam bu sefer bbaşaran olacam . Baba evine yazın gittigimde kilo almissin değilde vay bee ne kadar guzellesip kilo vvermişsin demelerni bekliyorum.

Bu sefer olacak.

Ara : hibiskus

öğlen : 2 kase mercimek çorbası

ARA :mandalina

aksam: mercimek çorbası

salatalık

domates

peynir zeytin

2 milfoy

2 5 lt su

Merhaba semisi
Sana eslik edebilirim. Kilolarimiz da aynı ben de 62 ile hamile kaldım 75 e falan çıktım doğumdan sonra 67 ye gelmistim bir iki haftada ama emzirirken aldım maalesef 8 aylık oldu bebeğim ben 73 Karatay diyeti yapmayı dusunuyorum hedefim 57 inş

Sabah limonlu su 2 kayısı 1 haşlama yumurta 9 zeytin peynir 1 domates 10 tane badem 1 kaşık pekmez. Limonlu ıhlamur icicem şimdi de biraz rahatsizim

Sabah limonlu su 2 kayısı 1 haşlama yumurta 9 zeytin peynir 1 domates 10 tane badem 1 kaşık pekmez. Limonlu ıhlamur icicem şimdi de biraz rahatsizim

Hoş geldin . Bu Günlüğüm ama kararlı diyet arkadaşları topigindeyim oraya gelebilirsin arkadaslarla ne yapabiliriz fazlasıyla var

Anladım canım burası sana özel alan yani ben karatay dan devam edeyim en iyisi

Back
X