Hedefe adım adım

geceli

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
176
49
323
Selam arkadaşlar. Bir karar alarak artık düzene girmeye ve fazla kilolarımdan kurtulmaya karar verdim. Bu sefer istediğim sonuca ulaşana kadar da vazgeçmeyeceğim. :) İlk olarak her alan da olduğu gibi kendime bir hedef belirleyeceğim. Çünkü hedefi olmayan bir kişi çabuk yıpranır. Belli periyotlarla kendimi görmek istediğim kiloları hedef olarak belirliycem ve belli süre içerisinde bu hedefime ulaşmaya çalışacağım.

Şimdi gelelim;
Başlangıç kilom:65 kg
İlk hedefim:63 kg ilk hedefime 20 gün içerisinde ulaşmayı düşünüyorum. Olur veya olmaz ama ben düzenimden şaşmadan bu yolda ilerleyeceğim :)

Bu uygulamamda günlük olarak yapacaklarım ve yapmayacaklarıma gelecek olursam;
Öncelikle günlük olarak su miktarını 2 litrenin altında tutmamak var.
6'dan sonra yemeği hayatımdan çıkarıyorum ( yalnız meyve olabilir bazen çok acıktığım oluyor yemek yemekten iyidir. )
Ekmeği Sabah-Öğle öğünlerinde kullanmak akşama meyve veya salatalara yer vermek.
Sabah protein ağırlıklı beslenmek.
Şeker veya tuzsuz yapamam. Yapmakta istemiyorum çünkü bu programımı bi yaşam biçimi haline getirmek istiyorum. Her şeyden yemeliyim ama miktarları ayarlamak çok önemli bu konuda. Bunun yanı sıra aklıma gelen şeyleri zaman zaman eklerim. Bugün itibariyle START vermiş bulunuyorum. Hadi bakalım. :)
Bir de hedefimden şaşmamam ve programı zedelememek için her gün kendimi görmek istediğim halimi fotoğraflarla sizlerle paylaşacağım. İsteyen arkadaşlar bana eşlik edebilir. Güzel forumlar. :)

Bugün ne yedim onları sizlerle paylaşarak başlayayım;
Sabah: 1 haşlanmış patates,2 zeytin,1 biber,1 salatalık,2 dilim peynir,1 bardak çay (şekerli)
Öğle: 1 porsiyon mercimek çorbası, 1 kase yoğurt,1 ince dilim ekmek
Akşam: Akşama meyve + yeşilçay bir de çok acıkırsam küçük bir salata yemeyi düşünüyorum. Tabi her gün olacağı gibi 2 litre suyu tamamlamaya devam edeceğim. :KK72:

Sabah:1 dilim peynir,1 domates,1 salatalık,1 dilim kakaolu kek,1 bardak çay
Ara:1 Salkım üzüm
Öğle:3 kaşık muhlama,2 dilim ekmek
Akşam:1 elma
Gün içerisinde 2 litre suyu tamamlamaya çalışacağım.+ olarak 3-4 fincan yeşilçay

Sabah:2 dilim ekmek,1 zeytin,1 domates,1 salatalık,2 dilim peynir,1 yumurta,1 bardak çay
Öğle:3 kaşık patates yemeği,1 dilim ekmek,1 bardak ayran
Akşam: salata
2-3 fincan yeşilçay + 2 litre su

Sabah:2 dilim ekmek,1 domates,1 biber,2 dilim beyaz peynir,2 zeytin,1 bardak çay
Ara:6 fındık
Öğle:3 kaşık turşu,1 dilim mısır ekmeği
Ara: 1 tane altın çilek.yeşilçay
Akşam:Yoğurt
+ 2 litre su

Konu sahibi arkadaşım çok kararlı görünüyorsun bende çok kararlıyım beraber zayıflarmıyız benim topiğede beklerim kesin vermeliyim bu kiloları :cry:

Konu sahibi arkadaşım çok kararlı görünüyorsun bende çok kararlıyım beraber zayıflarmıyız benim topiğede beklerim kesin vermeliyim bu kiloları :cry:
olur canım senin topic neydi yardımcı olabilirim :) birbirimize destek veririz.

Sabah:1 kase yulaflı yoğurt
Öğle:2 kaşık pilav+2 kaşık kuru fasülye+1 kase yoğurt
Akşam:Çorba+1 dilim ekmek

Back
X