Hedef'e Doğru Adım Adım

aybuss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
1.584
955
123
Kızlar merhaba, daha öncedende gerek diyetisyene giderek gerek kendim 17, 10, 5 vs.kilolardan kurtuldum. Gittiğim diyetisyenlerin haddi hesabı yok, durma noktasına gelince sıkılıyorum ve diyeti bırakıyorum. Burda sizlerinde motivesi ve benimde azmimle birlikte kilo vereceğim. Bu sabah tartıda 67 kg çıktım. Boyum da 1.67, hedefim şimdilik 60 kg. Birkaç ay içerisinde inşallah hedefime ulaşabilirim. Salatalık, domates haricinde sebze yemiyorum. Günde 1 sade kahve, ara ara sade soda, bol bol su içeceğim. Sabahları k-flakes ve süt. Öğle ve akşam göğüs tavuk aralarda meyve ya da sütle fındık. Bu besinleri tüketiyorum çünkü aynı zamanda saçlarımı da uzatmaya çalışıyorum, hepimize bol şans kızlar

Başlangıç kg: 67

Merhaba. Beni de ekle canım.Aşağı yukarı aynıyız seninle. Benim de boyum 1,68. Kilom 6 hafta önce 67 idi.Şuan 61. İnşallah sen de hedef kilona ulaşırsın. Benim de hedef kilom 57. Böyle yeni bir grup istiyordum sen açmışsın. Diğer gruplarda herkes birbiriyle kaynaşmış oluyor sen bir türlü karışamıyosun aralarına gibi oluyor inşallah biz de seninle birbirimize çok iyi destek oluruz ve iyi arkadaş oluruz

Ben anlayamadım bu grupları yazdım ama çok şey yazıyorlar benim yazıma baktım ama aradı kaynadım olsun:) Biz arkadaş oluruz tabii ki inşallah :) Aaa 6 haftada neler yaptın göbeğin var mıydı gitti mi kilo verince ? Benimde hedefim 60 şimdilik

Dün sabah 67yken bu sabah 66.2 çıktım

Tabi belli oluyor. Spor da yapıyorum hem plates hem zumba bazen ip atlama vakit buldukça yürüyüş gibi. Yazarım hergün anlarsın sen de neler yaptığımı
Dün sabah 67yken bu sabah 66.2 çıktım
vay bravo çok iyi .ben kendimi tanıtayım biraz yaşım 21. 21 aylık da bir oğlum var. Ev hanımıyım. Çalışmıyorum. Sen de bahseder misin canım

Ben okula gidiyorum, 19 yaşındayım. Onun haricinde bende çalışmıyorum dersler haricinde:) Bakalım yarın sabah kaç çıkacağım :) sebze yemiyorum kahve yeşil çay detox çayları ve soda öyle şeyler içerim sebze yeşillik türü şeylerden maalesef sevmiyorum yemem zaten asla

iyi yaşlarımızda yakınmış. Aa o kötüymüş ya hiç bir sebze mi sevmiyosun ee ne yicen kız diyette o zaman sen

Dünün menüsü
Sabah
4 yk yumurta salatası
1 dilim ekmek
1 dilim kaşar peyniri
Öğle
2 çatal kek
Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
1 porsiyon zeytinyağlı taze fasulye
1 kase yoğurtlu semizotu salatası
Beslenmem pek iyi değil ama sporum ve suyum iyi.
3 lt su + 1 lt limonlu tarçınlı su
1 saat zumba + 45 dk pilates

Bugünün menüsü
Sabah
2 yumurtalı menemen
Bir kk beyaz peynir
3 ceviz
7 yeşil zeytin
Akşam
1 kase tarhana çorbası
1 porsiyon ton balıklı salata.
3 lt su. Henüz spor yapamadım.Yaparsam yazarım tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…