Ben anlayamadım bu grupları yazdım ama çok şey yazıyorlar benim yazıma baktım ama aradı kaynadım olsun:) Biz arkadaş oluruz tabii ki inşallah :) Aaa 6 haftada neler yaptın göbeğin var mıydı gitti mi kilo verince ? Benimde hedefim 60 şimdilikMerhaba. Beni de ekle canım.Aşağı yukarı aynıyız seninle. Benim de boyum 1,68. Kilom 6 hafta önce 67 idi.Şuan 61. İnşallah sen de hedef kilona ulaşırsın. Benim de hedef kilom 57. Böyle yeni bir grup istiyordum sen açmışsın. Diğer gruplarda herkes birbiriyle kaynaşmış oluyor sen bir türlü karışamıyosun aralarına gibi oluyorinşallah biz de seninle birbirimize çok iyi destek oluruz ve iyi arkadaş oluruz
Tabi belli oluyor. Spor da yapıyorum hem plates hem zumba bazen ip atlama vakit buldukça yürüyüş gibi. Yazarım hergün anlarsın sen de neler yaptığımıBen anlayamadım bu grupları yazdım ama çok şey yazıyorlar benim yazıma baktım ama aradı kaynadım olsun:) Biz arkadaş oluruz tabii ki inşallah :) Aaa 6 haftada neler yaptın göbeğin var mıydı gitti mi kilo verince ? Benimde hedefim 60 şimdilik
vay bravo çok iyi .ben kendimi tanıtayım biraz yaşım 21. 21 aylık da bir oğlum var. Ev hanımıyım. Çalışmıyorum. Sen de bahseder misin canımDün sabah 67yken bu sabah 66.2 çıktım
Tabiki hoşgeldinizzz bakalım yarın kaç çıkıcam :)Merhaba beni de araaniza alir misiniz 163boyunda 67 kiloyum hedef 55:)
Hoşgeldin canım. Tabiki alırızMerhaba beni de araaniza alir misiniz 163boyunda 67 kiloyum hedef 55:)
Ben okula gidiyorum, 19 yaşındayım. Onun haricinde bende çalışmıyorum dersler haricinde:) Bakalım yarın sabah kaç çıkacağım :) sebze yemiyorum kahve yeşil çay detox çayları ve soda öyle şeyler içerim sebze yeşillik türü şeylerden maalesef sevmiyorumTabi belli oluyor. Spor da yapıyorum hem plates hem zumba bazen ip atlama vakit buldukça yürüyüş gibi. Yazarım hergün anlarsın sen de neler yaptığımı
vay bravo çok iyi .ben kendimi tanıtayım biraz yaşım 21. 21 aylık da bir oğlum var. Ev hanımıyım. Çalışmıyorum. Sen de bahseder misin canım
iyi yaşlarımızda yakınmış. Aa o kötüymüş ya hiç bir sebze mi sevmiyosun ee ne yicen kız diyette o zaman senBen okula gidiyorum, 19 yaşındayım. Onun haricinde bende çalışmıyorum dersler haricinde:) Bakalım yarın sabah kaç çıkacağım :) sebze yemiyorum kahve yeşil çay detox çayları ve soda öyle şeyler içerim sebze yeşillik türü şeylerden maalesef sevmiyorumyemem zaten asla
Bende 20yasindayim kızlar :)iyi yaşlarımızda yakınmış. Aa o kötüymüş ya hiç bir sebze mi sevmiyosun ee ne yicen kız diyette o zaman sen
Ne güzel senin var mı çocuk ya da evli misinBende 20yasindayim kızlar :)
Protein diyeti ilerde menemen ya da k-Flakes da yiyebilirim:/iyi yaşlarımızda yakınmış. Aa o kötüymüş ya hiç bir sebze mi sevmiyosun ee ne yicen kız diyette o zaman sen
Kolay gelsin o halde. Belki bu sayede meyve yemeye de başlarsın belli mi olurProtein diyeti ilerde menemen ya da k-Flakes da yiyebilirim:/
1 buçuk yaşında oğlum var :)Ne güzel senin var mı çocuk ya da evli misinne iş yaparsın
Yaa hangi ay doğumlu. Biz de mart doğumluyuz1 buçuk yaşında oğlum var :)
Temmuz :)Yaa hangi ay doğumlu. Biz de mart doğumluyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?