• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedefe Ulaşmaya Birkaç Kilo Kala Ne Yapılabilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi istepanyan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
I

istepanyan

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar,

Uzun dönemden beri diyetteyim, yaptığım diyet (ki bu daha ziyade sağlıklı beslenme idi) ve spor ile yaklaşık 8 kilo verdim. Vermem gereken 4 kilo daha var ancak ne yaparsam yapıyım bir türlü gitmiyor..Lahana çorbası vs tarzındaki diyetler de bana pek uygun değil..Kalıcı bir şekilde son kalan kilolarımı verebilmem için bir tavsiyeniz var mı?..:uhm:

o çiti 100 gr bile geçsen devamı geliyo devam et.diyetine devam et başarırsın tecrübe konuşuyo

valla bende aynı aynı yerleşmişlere geldimm ve resmen kanser oldum ya gitmiyorlar 3 haftadır aynı tartı çok sıkıldım biraz da cosuttum gibi ama bunları da verecem idealim 56 ama 53 olacam çok kararlıyım kimse yolumdan çeviremezz beni bu sorunu yaşayan arkadaşlar nasıl verdiklerini anlatsınlar bizde bilgilenelim

bende haftalardır 58 idim daha yeni yeni tartı 57 yi göstermeye başladı.idealim 53 boy 170.çok süper olacak.ölmek var dönmek yok.başarıcam inş.

genelde iyice yerleşmiş kilolara gelindiğinde vucut tam bir savunma kalkanı oluşturuyo.yağ kaybına uğramamak için elinden geleni yapıyo.böle zamnaalrda metobolizma hızlandırıcı bişeyler yapmnak lazım.mesela selahattin dönmezin tariflerini uygulayabiliriz ama ramazan ayında çok zor oluyor bence...

düşen kan şekerimiz nedeni ile de aşırı tatlı şeyler isteyip nefsimize mağlup oluyoruz genelde:(((

aslında en mantıklısı ramazan ayı boyunca kiloyu sabit ttutmak..ramazanda kilo vermek bence çok zorlu bi iş ben şimdilik almamak için uğraşacam..tabi bu verme çabalarımdan vazgeçtiğim anlamınada gelmez...sengözlerimebaksanab

Arkadaşlar hiçbiriniz canınızı sıkıp boşuna gitmiyor diye üzülmeyin hepinizin son bir kaç kilosu kalmış oyüzden vücudun bu tarz bi tepki göstermesi çok doğal. Hiç bozmadan moralinizi aynı düzeyde diyetinize dewam edin. evet belki bir kaç hafta belki daha uzun bir sürenizi alabilir ama bir kere inmeye başlayınca dewamıda gelicektir. Sakın yılmayın vazgeçmeyin kazanan sonunda kesinlikle siz olucaksınız, şüpheniz olmasın.yerimseniben

heh tam benlik
en az 2 ay oldu topu topu 3 kilo verdim bu 2 ayda

okadar yavaş gidioo ki

ramazan olması sebebiyle zaten metabolizma şaşırmış durumda bakalım sonumuz ne olacak inşallah vericezz

allahım yardım et şu kullarına yaa.inanın herşeyi yapıyorm.elma sirkesi,rezene çayı,yeşil çay....benim metabolizma hiç çalışmıyor anlaşılan

Arkadaşım nacizane fikrimi belirtmek istedim ileride sorun yaşamayasın diye bir kaç kilo vericem derken bunca çay vb. içip bagırsaklarını bu şekilde boşaltmaya alıştırıyosun. Bu çayları bıraktığın vücudun yine onları istiycek ve bu sefer içmessen kabızlık vb. sorunlar yaşayabilirsin dikkat et kendine. Sağlıcakla kal :)

bende aynı dertten muzdaripim vermem gereken 3 kg akldı gitmiyi gitmiyi
deliricem gerçekten şeytan dio ye al geri :))))))

ama yok vericem illaki vericem

bende aynı dediğim gibi gitmiyo en son sevgilim geldiğinde 59.2 yi gördüm sonra o var diye yedim mecburen ağzıma tıkadı ve ramazanla birlikte bu sabah kalkınca 59.9 geçmiş olsun bana zaten uzun süredir inemiyordum tartının çıkmasıyla kaldım bravoo banaaa alkış :oklava::oklava: ha bir de dün dondurma yemiyecem dedim iftardan sonra yine kusana kadar dondurma yedim sonra grissini de yedim senağlamasenağlamasenağlama sonra bide utanmadan bunların üstüne yeşilçay ve metabolizma çayı içtim arsızlığın bu kadarııı pesss ve püh bana :oklava:Kötü Kazen

bence kilo veremememizin en büyük nedeni tatlılar
ben çok tatlı yiyne biri değilim geçen hafta akrdeşim almıştı baklava çok canım çekti akşamları bi tane yedim 2 3 gün
hemen tepkime verdiler saolsunlar o akdar hareket etmeme rağmen kilo aldım takım beni aforoz edecek :)

benimde son 2 kilom kaldı hedefime ulaşmam için.ve haftalardır sabitim nerdeyse....

her sabah spor yapmama ve yediklerime içtiklerime çok dikkat etmeme rağmen, haftalardır aynı kilodayım..hatta son 2 gündür biraz fazla kaçırmış olmakla beraber 1.5 kiloyu geri almış bulunmaktayım..nedir bu çektiklerimiz arkadaşlar..of offf:çok üzgünüm:

1no2:ya siz bence durun asıl sorun bende tam 80 kiloyum 1 68 boyundayım çıldırıcam benim hedefim 55 kilo olmak ama bu gidişle 155 olurum heralde nqapa bilirim acaba bende şuan bi boşluktayım kilolarımın üstesinden gelemiyorum gülmeyin ama :sm_cool: çok cittiyim napabilirim bana yardımcı olun deliricem :oklava:

1no2:ya siz bence durun asıl sorun bende tam 80 kiloyum 1 68 boyundayım çıldırıcam benim hedefim 55 kilo olmak ama bu gidişle 155 olurum heralde nqapa bilirim acaba bende şuan bi boşluktayım kilolarımın üstesinden gelemiyorum gülmeyin ama :sm_cool: çok cittiyim napabilirim bana yardımcı olun deliricem :oklava:

eğer gerçekten spor yapıyor beslenmene dikkat ediyor ve yine kilo veremiyorsan bir diyetisyene gitmen en sağlıklı karar olacak. ama yok ben yiyorum yiyorumda kilo veremiyorum diyorsan bizim yapabileceğimiz bir şey yok canım. ilk önce karar vermelisin ben zayıflıyacam diye. dediğim gibi bir sağlık sorunun yoksa neden kilo veremeyesin ki. yeter ki iste:dance:

Hedefe 6.6 kala ve tam da bıkmak üzereyken başarıyla kat edilen yola bakılır.. Artık üzerimizden düşecek kadar bollaşan kıyafetler denenir.. Kıyafetin bollaşan kısımlarının dolu olduğu mazi hatırlanır.. Ve sevinçle zıplanırrrr sırnaşık şey

Baktın olmuyo "Ya Sabır!" diyerek devam edilir..
:Roflol:

Artık üzerimizden düşecek kadar bollaşan kıyafetler denenir.. Kıyafetin bollaşan kısımlarının dolu olduğu mazi hatırlanır.. Ve sevinçle zıplanırrrr sırnaşık şey

Baktın olmuyo "Ya Sabır!" diyerek devam edilir..
:Roflol:

:sm_cool::sm_cool: oy oyyy hatta onlar şöyle tutulur yanına bi adam daha girecek boyuttaysa öyle resim çekilir buzdolabın üstüne asılır hatta tv lere gazetelere bile haber verilir :Roflol:

gidip ben gibi yeni bi gardrop yapılır 1 aya kalmaz yine bollaşır yeni aldıklarında sevinsemmi üzülsemmi diye kararsız kalınır :sm_cool::sm_cool:

bende 59.2 ye düştüm ama şu saat itibariyle çizelgemi değiştirip 60 yapıyorum bu ramazan bana çok yaradııı :hooray::hooray: kendimi durduramıyorummmmm :oklava::oklava:

of kızlar ben de şu 59 sınırını aşamıyorum gram gitmiyo eskiden de 63te takılmıştı ama açıldı birden bire :( napcam bilmiyorum şu çayların metabolizma hızlandırıcı şeylerin etkisi olur mu acaba :(

Back