- 28 Kasım 2015
- 530
- 437
- 103
- 35
- Konu Sahibi ikialinganasik
- #1.341
İnşallah inşallahhh84.5 gelmiş benimde :) evet ilk kez geçtim bende. Bir daha düşmesin hep yukselsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah inşallahhh84.5 gelmiş benimde :) evet ilk kez geçtim bende. Bir daha düşmesin hep yukselsin
Cık anlamadım :/ bu soruyu kafam almadıHocam orda 2 üzeri 2 ile çarparak 2 üzeri 160 lardan kurtulmak istedim. Çünkü cevaplara baksanıza hep küçük sayılar.
2 üzeri 160 olmasi için de 2 üzeri 158 i 2 üzeri 2 ile çarpıyoruz
Bilemedim nasıl anlatsam.. Bende ilk başta nasıl yapacağımı şaşırdım ama sonra 4 le çarparsam 2 üzeri 160 tan kurtulurum diye düşündümCık anlamadım :/ bu soruyu kafam almadı
Yine de teşekkürler![]()
Bilemedim nasıl anlatsam.. Bende ilk başta nasıl yapacağımı şaşırdım ama sonra 4 le çarparsam 2 üzeri 160 tan kurtulurum diye düşündüm![]()
Bende işlem sorusunu yanlış yaptım matematikteCık anlamadım :/ bu soruyu kafam almadı
Yine de teşekkürler![]()
Bu soruyu anlamam için birinin yazarak detaylıca anlatması lazım çünkü baya farklı geldi bana kafam çalışmadıBilemedim nasıl anlatsam.. Bende ilk başta nasıl yapacağımı şaşırdım ama sonra 4 le çarparsam 2 üzeri 160 tan kurtulurum diye düşündüm![]()
İşlem soruları oyun oynar gibi oluyo ama bazen kaçıyo yine de, bende Murat'ın denemesinde sanırım, yanlış yapıp sinir olmuştum :)Bende işlem sorusunu yanlış yaptım matematikte![]()
Dikkat dikkat
Kütüphaneden canlı bildiriyorum
Kılıç kalkan ekibi kütüphane önünde gösteri yaptı
Kpss de çıkacakmış bize tüyo veriyorlar
Kütüphanede çalışanlar fark atar demişler
Size de haber vereyim dedimikialinganasik
hkn_ays_ask
Iyi çalışmalarrrrrrrrr
tg 7 girmedim, kütüphaneye uzak oluyo diye üşendimhkn_ays_ask TG 7 nasıldı? Benim TG 6 ya göre 10 net eksik
TG 8 e kısmet artıktg 7 girmedim, kütüphaneye uzak oluyo diye üşendim
Ben TG8 e yarın sabah gireceğim.. Benim tg6, tg7 den daha iyiydi. 10 net düştü TG 7 deİhtiyaç denemesinden bahsediyorsanız bugun tg8 girdim tg 7 den daha zor mat i girerseniz moraliniz bozulmasın ,bugun resmen boşa calıştığımı düşündüm. tg 6 ya göre tg 7 daha iyiydi benim ama tg 8 türkçe mat batmışım,niye böyle oluyor ihtiyacta anlamıyorum beyaz kalem,pegem filan ona göre çok alt seviye kalıyor.
Ben hiç değildim canım ya tam da hastalığım başladı sınav sabahı :)) inşallah senin iyi gecer başarılar. sen çık öyle yorumlarız sınavıBen TG8 e yarın sabah gireceğim.. Benim tg6, tg7 den daha iyiydi. 10 net düştü TG 7 de![]()
Sanirim biraz da günün de olmak önemli :)
Tg 6 heralde bu zamana kadarki en kolay sınavlarıydı bi daha öyle sınav göremedim iyi yapamadığıma üzüldüm ama tg 9 azıcık kolay olsun lütfen moral de lazım.Ben TG8 e yarın sabah gireceğim.. Benim tg6, tg7 den daha iyiydi. 10 net düştü TG 7 de![]()
tg ne nerede giriyorsunuz canım? konular bitti mi benim daha bitmedi iyice strese girdim hangi dershane yapıyor? sonrada kitapçığını alabiliyor muyuz?Ben TG8 e yarın sabah gireceğim.. Benim tg6, tg7 den daha iyiydi. 10 net düştü TG 7 de![]()