- Konu Sahibi yasimutsuz
-
bende geldiğim topiğine :) bende sana bu yolda destek olmak istiyorum umarım en kısa zamanda veririz bu kiloları bu arada şu elma sirkesi ve su +bal karışımı işe yarıyor mu ? ve ölçüleri neler acaba ? benim sorunum basenim yani bi erimedi gitti ahh ahh
çok güzel ya bilgiler için teşekkürler ben bunu bal olmadan anca 2 gün yapabilmiştim.ayrıcana aldığım sirkede market sirkesiydi acaba onun etkisi yok mu?
merhaba.boylarımız ve kilolaeımız çok yakın.kabul edersen bende sana katılmak istiyorum.
Boy :164
kilo :67.7 (bugün itibariyle)
sağol canım
inşallah hep birlikte istediğimiz kilolara kavuşuruz
kaçamak yapmamaya çalışırım,yaparsamda yazarım canım(kaçamaksız olmuyorki)
ne kadar kaçamak yaparsak eğer o kadar hayallerimizi erteleriz çünkü sonu yok
o zaman kaçamakları engellemek için şunu yapalım senin de fikrin varsa yaz
1 lokma tadım bırakalım eğer bir çikolatayı bir paketi yersek de tadı aynı bir lokma yersek de aynı bunu düşürek başlayalım istersen
ben ne çıkolataya hayır derim
ne dondurmaya hayır derim
ne pizzaya ne hamburgere hayır derim
amacım kurbana kadar sıfır kaçamaksız devam edicem evet zor olacak ama başaracağımmmmm.........
hayallerimi ertelemek istemiyorum artık.bayrama kadar bende 60 kiloya inmek istiyorum.
Zaten benim yaptığım kaçamak 1 lokmalık canım,1 paket deyil.insanızya sonuçta bazen nefis istiyor.yemezsende aklın kalıyor sonra daha çok yiyiyorsun.
Ben akşam yemeklerini çok dikkat ediyorum.akşama doğru yediklerimi azaltıyorum.bu şekilde verdim 6 kiloyu.
Ama senin diyetini beyendim.uygulamaya çalışacağım canım.
Bayramda ikimizde 60 kilo oluruz inşallah.
evet ilk menümü paylaşayım
kalkınca 1 bardak buz gibi su (içim yanmış)
ardında 20 dk yürüş işe geliş
kahvaltı:
2 dilim kepek ekmeği arası peynir
5 zeytin
ve çay
beni de alır mısınız aranızaa
zar zor 77 den 68 e düştüm ama son zamanlarda bi al bi ver oldum. desteğe ihtiyacım var benimde
canım topiğin hayırlı olsun,hayırlara vesile olsun inşallah.. Ben de sık sık uğrarım hatta cuma bildirimlerine de katılırım... Kolaylıklar diliyorum hepimize..
Benim de hedefim kurban bayramına kadar 75..
ara öğün:
1 elma,
1 fincan yeşil çay
öğle
4 köfte
yoğurt
salata
3-4 ADET ACI BİBER
bu saate kadar 2 lt suyumu içtim
bu saate kadar yediklerim
sabah : 1 simit , 1 fincan şekersiz nescafe
öğle : 1 dlm. kepekli ekmek , 4 yk.börülce yemeği, 1 yk.yoğurt , 1 yeşil biber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?