Hedefim haftalık kilo kaybı

haklısın canım
senin konunu ,simit yedikten sonra gördüm(yemiş bulunmuştum):18:
bundan sonra dediğin gibi öğlenleri ayranla yiyebilirim
bugün akşamı hafif geçiririm,telafi etmiş olurum

bu saate kadar yediklerim

sabah : 1 simit , 1 fincan şekersiz nescafe

öğle : 1 dlm. kepekli ekmek , 4 yk.börülce yemeği, 1 yk.yoğurt , 1 yeşil biber

ara : 1 şeftali

akşam : 4 yk. patates yemeği , 1 yk. yoğurt (menüm belli yazayım dedim,akşam yazamayabilirim)

ara : 1 şeftali

akşam : 4 yk. Patates yemeği , 1 yk. Yoğurt (menüm belli yazayım dedim,akşam yazamayabilirim)

ben daha belli akşma menüm belli değil
sanırım tavuk ızgara yapacağım
yanında salata ve ayran olur

bu gunu inş kazasız atlatırız

belki bende akşam yazamaya bilirim?

günaydın kızlar

sabah kahvaltım : 1 dlm. kepekli ekmek, 20 gr. peynir , 1fincan şekersiz nescafe

Günaydın kızlar

evet dünü kazasız atlatım

akşam komşu kahveye çağırdı kahveyi içitim lokum ve çikolataya hayır dedim (ama resmen beni yiyin dedi yemedim)

sonra akşam saat 22,00 resmen açlık krizine girdim ama kendimle resmen savaştım önce 100 tane mekik çektim sonra eşim maggnum almış oğlumla ikisi yedi bende 1 bardak sütün içinde 1 çubuk tarcın atım onu içtim yani dünü kazasız atlattım bakalım bugun nasıl olacak ama bu sefer çok kararlıyım kızlar eğer ufak bir kaçamak yaptığım anda bütün uğraşlarım boşa gidecek

işte malum gün yaklaştıkça tatlı tatlı diye kuduruyorum resmen ama yemicem hepsinin tadını fazlası ile biliyommm​

günaydınlarrr

sabah tartı beni sevindirdi sanki

sabah 3/4 simit
kaşar peyniri
domates
biber yedim

aferin sana.kendini tutman ne güzel olmuş.
gündüz yesen o kadar sorun deyilde,hava karardıktan sonra metabolizma uyku moduna geçtiği için ,yediklerimiz midede kalıp yağa çeviriyor.

kristanem afiyet olsun canım yarın başlıyoruz hedeflerimiz belirlemeye

seranay sorma canım resmen akşam savaştım kendimle inş.sizlerin sayesinde başaracağımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…