Hedefim haftalık kilo kaybı

nerdesiniz kızlar

burdayım canım

iş güc uğraş dur menümü akşam üzeri paylaşacağım

serenay öğlen karbonhidrat alıyorsan eğer
akşamları protein almaya çalış en azından dengelersin

benım iki gündür proteinle gidiyor bakalım akşama sebze yemeyi düşünüyorum

kızlar beni de kabul edin. benim sizden daha fazla verecek kilom var ama önüme küçük hedefler koyuyorum o yüzden size takılayım.boyum 168 kilom diyete başlamadan önce 86 şimdi tam bilmiyorum oruç tutuyorum 84 çıkıyo aç karnına.
doğru söylüyosunuz bir lokma bile kaçamak olmasın umarım. ben kendimden örnek veriyorum tadına bakarsam gerisi geliyor. listede benim diyetisyenimin verdiği listeye çok yakın. bire bismillah diyelim inşallah.

Son düzenleme:

gel canım gel ufak ufak ama emin adımlarla yavaş yavaş sinidre sindire vereceğiz bu kiloları

yarın sabah kilonu ve bir hafta sonraki kilonu bildirip

bu diyeti ben kendimce hazırladım sadece kadınlar klubu bazı topiklerden karma yaparak kendimce uyguladım ilk önce bu işe başlarken yediğimin yarısını yiyerek başladım sende öyle başlarsan kaçamak yapmazsan gerisi olur

selam

öğle yemeğinde ne yedim bende bilmiyorum desem

midem ağrıyordu
1-2 çatal menemen
biraz ekmek
1-2 çatal fıstık ezmesi

arada malesef ki gofret yedimmm

günaydın yol arkadaşlarım
dün akşam saat 8 de bir tane incik but, iki kaşık makarna, bir porsiyon fırında yapılan biber kızartması, salata yedim. sonrasında bir maden suyunun içine yarım limon sıktım içtim. sirkeli suyu içmek hiç içimden gelmedi. 1,5 kilo kadar su içmişimdir.
sabah ki kilom:83.7
haftaya ki kilom inşallah:82 hedefimi biraz yüksek tuttum ulaşmaya çalışıcam.

Son düzenleme:
HAYIRLI CUMALAR

günaydın güzel grubumun fit bayanları

ben çarşmaba tarıldığımda 68,30 kg gelmiştim bu ödemmiş sanırım

bugun ise kilom 66,50 kg start vermiş oluyor zor olan benım için 65 kg aşağı ya düştüm mü gerisi gelir inş. sizlerin sayesinde

05-09-2013

SAAT : 07 30:1 bardak su

20 dk yürüş(işe geliş)

Kahvaltı:08,40

2 dilim kepekli ekmek arrası peynir
6 zeytin
çay

ARA 11,00

1 Avuç kadar kuru üzüm ve fındık
1 fincan yeşil çay

ÖĞLE 12,30

Fırında Tavuk
salata
cacık

ARA 15,30

2Tane Taze incir

20 dk Yürüş (Eve Dönüş)

AKŞAM 19,30

1Kepçe Yeşil Mercimek Yemeği
1 Parça Tavuk Izgara
Salata
Yoğurt

ARA 22,00(bu benim açlık değilde regl yakşalaştıkça canım tatlı istiyor bende bunlarla geçiştirdim bu dönemi kaçamaksız bir atlatırsam süper olacak kızlar destek destek

1 Salatalık
1 çeri domates

Dün spor Yapamadım çünkü arkadaşım taşınacak ona yardıma gittim bugun ve yarın öyle olacak ama pazar günü devam bırak yok yürüşü​

3,5 lt yakında su içtim​

günaydın canım

valla canım bende içimiyorum sirkeli suyu benimde canım hiç istemiyor ama gerçekten faydası varda

hadi bakalım haftaya hedefimize ulaşırız

selam

öğle yemeğinde ne yedim bende bilmiyorum desem

midem ağrıyordu
1-2 çatal menemen
biraz ekmek
1-2 çatal fıstık ezmesi

arada malesef ki gofret yedimmm

canım nasıl oldu midem

niye yedin o gofretiiiii yeme nasıl olsa tadını biliyorsun

benımde malum gün yaklaştıkça canım neler neler çekiyor ama yemiyorum ve yemicemmm çok kararlıyım çünkü kendime çok büyük bir söz verdim bayrama kadar sıfır kaçamaksız yaparak devam edeceğim yola

şu an
1 kg dondurma olsa yerim
1 paket antep fıstıklı çikolata olsa yerim
şerbetli tatlıları pek sevmem ama olsa yeriimmmmmmmm

ama yemicemmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydın canım

valla canım bende içimiyorum sirkeli suyu benimde canım hiç istemiyor ama gerçekten faydası varda

hadi bakalım haftaya hedefimize ulaşırız

benim ayın 24 diyetisyen kontrolüm var. yaklaşık bir buçuk aydır erteliyorum diyetisyeni diyet yapmadığım için gitmeye yüzüm yok. kendimi sıkayım ki yüzüm olsun diyorum. diyetisyenim bana spor yapmamı söyledi o yüzden gidene kadar yapmıycam.
mısır püskülü ve kiraz sapı kuruttum kendim günde 2 fincan kadar ona başlıycam. akşam sabahta sirkeyi içersek inşallah hadi bakalım. canım o kadar çok şey istiyorki hep kendime diyorum 5 kilo vereyim öyle yicem diye. canım hangi pastalardan istemiyorki. 80 kiloya düşeyim hele bi.

canım kendine inan ve güven gerisi gelir zati

kızlar kusura bakmayın bugün işlerim çok fazla giremiyorum şimdide size ayıp olmasın diye araya sıkıştırdım

ben bugün 63,2yim
haftaya 62,5 olmak isyiyorum

bende 8085 sandım çok benziyor

yeme düzeni sabah işe gitme saati falan

bende merak ettim şimdi bunu AMA ZATEN HERKESİN YEME DÜZENİ BÖYLE

BEN ZATEN KARATAY İLE BAŞLADIM DUKAN İLE SON VERDİM BUNLAR UYMADI 2-3 AYDIR KARMA KARIŞIK BİRŞEYLER UYGULAMAYA ÇALIŞTIM KENDİMCE AMA ANLADIMKİ O DİYETLER SAĞLIKLI FAKAT BEN HAYATIMDAN EKMEĞİ VE MEYVEYİ ÇIKARAMADIĞIM İÇİN BU DİYETLER BENI ÇOK ZORLADI

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…