- Konu Sahibi yasimutsuz
-
birbirimizin sayesiyle başaracağız canım,birlikten kuvvet doğarmış
günaydın kızlar
sabah kahvaltım : 1 dlm. kepekli ekmek, 20 gr. peynir , 1fincan şekersiz nescafe
nerdesiniz kızlar
kızlar beni de kabul edin. benim sizden daha fazla verecek kilom var ama önüme küçük hedefler koyuyorum o yüzden size takılayım.boyum 168 kilom diyete başlamadan önce 86 şimdi tam bilmiyorum oruç tutuyorum 84 çıkıyo aç karnına.
doğru söylüyosunuz bir lokma bile kaçamak olmasın umarım. ben kendimden örnek veriyorum tadına bakarsam gerisi geliyor. listede benim diyetisyenimin verdiği listeye çok yakın. bire bismillah diyelim inşallah.
günaydın yol arkadaşlarım
dün akşam saat 8 de bir tane incik but, iki kaşık makarna, bir porsiyon fırında yapılan biber kızartması, salata yedim. sonrasında bir maden suyunun içine yarım limon sıktım içtim. sirkeli suyu içmek hiç içimden gelmedi. 1,5 kilo kadar su içmişimdir.
sabah ki kilom:83.7
haftaya ki kilom inşallah:82 hedefimi biraz yüksek tuttum ulaşmaya çalışıcam.
selam
öğle yemeğinde ne yedim bende bilmiyorum desem
midem ağrıyordu
1-2 çatal menemen
biraz ekmek
1-2 çatal fıstık ezmesi
arada malesef ki gofret yedimmm
günaydın canım
valla canım bende içimiyorum sirkeli suyu benimde canım hiç istemiyor ama gerçekten faydası varda
hadi bakalım haftaya hedefimize ulaşırız
Merhaba Yasemin.. Diyet yolunda başarılar dilerim... Sen bizim Yasemin misin acaba? (8085)
benim ayın 24 diyetisyen kontrolüm var. yaklaşık bir buçuk aydır erteliyorum diyetisyeni diyet yapmadığım için gitmeye yüzüm yok. kendimi sıkayım ki yüzüm olsun diyorum. diyetisyenim bana spor yapmamı söyledi o yüzden gidene kadar yapmıycam.
mısır püskülü ve kiraz sapı kuruttum kendim günde 2 fincan kadar ona başlıycam. akşam sabahta sirkeyi içersek inşallah hadi bakalım. canım o kadar çok şey istiyorki hep kendime diyorum 5 kilo vereyim öyle yicem diye. canım hangi pastalardan istemiyorki. 80 kiloya düşeyim hele bi.
Merhaba Yasemin.. Diyet yolunda başarılar dilerim... Sen bizim Yasemin misin acaba? (8085)
bende 8085 sandım çok benziyor
yeme düzeni sabah işe gitme saati falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?