- 17 Kasım 2015
- 408
- 219
- 103
- Konu Sahibi filizfilizta
-
hediye almama gerekçesi çok çirkin,
kocan değilim (sana niye yatırım yapayım ki der gibi)
çok ucuz bir agız buu..
Bence bişey yapılacaksa karşılık beklenerek yapılmamalı. Ben ona alıyorum ama o bana almıyor falan diyorsun da, sen şimdi "ben hediye alıyorum, o da alsın" diye düşünüyorsun. Sen almamış olsan ondan da beklemezdin belki de. Direkt pinti yakıştırması yapıyorsun ama belki de sadece hediye konusunda böyledir. Yani hediye almayı gereksiz buluyordur, buna hemen pintilik demek doğru olmaz bence. Karşılık bekleyerek hediye alacağına hiç alma daha iyi. Seni sevdiğine eminsen maddi şeylere takılmanın ne anlamı var ki? Açıkçası ben birinin bana karşılık bekleyerek hediye almasını hiç istemezdim. 200 lira bence de çok, az bi para değil. Karşılık beklemiyor olsan "ben alıyorum o almıyor" demezdin. Beklenti insanı üzer, benden söylemesi.
hediye almama gerekçesi çok çirkin,
kocan değilim (sana niye yatırım yapayım ki der gibi)
çok ucuz bir agız buu..
Bir de su var, erkekler evlendikten sonra hediyeye bogmuyor. Istatistiksel acidan bakarsak asil koca olunca almiyorlar.
Hayir kesinlikle oyle demek istemedim. Aldigim şeyleri kesinlikle icimden gelerek aliyorum alisverise cikiyorum farkinda olmadan onun icin bir seyler bakmaya basliyorum icimden geliyor tamamen. Simdiye kadar da beklenti icine girmedim fakat konusu acildiginda dedikleri beni şok etti. Inanir misiniz ayakkabilarinin fotografini atti ve kendime daha ayakkabi almadim tarzi cok cirkin bir muhabbet yapti. Cok seviyesiz bir para muhabbeti döndü inanamadim.
İnsan zekasını kullanarak çok vahim bir durumu çok güzel bir dille anlatıp karşısındakini ikna edip çok rahatlıkla kendi fikrinin doğru olduğunu empoze edebilir aslında. Seninki kaba bir dille anlatmış, hem de çok kaba. Böyle kaba ve cimri olduğunu düşündüğün biriyle ne kadar daha sağlıklı bir şekilde devam edebilirsin bilemiyorum. 200 lira bence de çok, haklıyken haksız duruma düşmüş resmen. Almak zorunda değil, bunu sen de biliyorsun, almayabilir yani ama kötü bir dille ifade etmiş.Hayir kesinlikle oyle demek istemedim. Aldigim şeyleri kesinlikle icimden gelerek aliyorum alisverise cikiyorum farkinda olmadan onun icin bir seyler bakmaya basliyorum icimden geliyor tamamen. Simdiye kadar da beklenti icine girmedim fakat konusu acildiginda dedikleri beni şok etti. Inanir misiniz ayakkabilarinin fotografini atti ve kendime daha ayakkabi almadim tarzi cok cirkin bir muhabbet yapti. Cok seviyesiz bir para muhabbeti döndü inanamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?