- 10 Şubat 2015
- 3.047
- 3.041
- 78
- Konu Sahibi filizfilizta
-
Ben maddiyatla cok da ilgisi olmayan biriyim cok şükür her zaman maddi durumu iyi bir ailedeydim ve sıkıntı yaşamadım şu yaşıma kadar bu yuzden de hicbir zaman birlikte oldugum erkege yük olmadim hesapları ona yuklemedim her zaman ortak olmaya çalıştım ve hala da çalışıyorum. 1 bucuk yıllık iliskim var. Erkek arkadasim ailesiyle yasiyor. Üniversite mezunu çalışıyor ve iyi miktarda maaş alıyor. Ben bu zamana kadar hep bir surpriz bir hediye bir seyler yapar diye bekledim ve yapmadi. Insan ister istemez bekliyor. Ben calismadigim halde bir seyler yapıyorum onun için. Gidiyorum ikimize de kazaklar aliyorum beraber giyelim diye buna bile bir karşılık vermedi nasil rahat edebiliyor anlamiyorum. Gecen gun hediye konusu açıldığında beni hayal kırıklığına ugratti. Benim simarik kiz cocugu gibi davrandığımı, kocam olmadığını, hediyeye verecek cok parasi olmadigini (200tl civari bir miktar-ki boyle bir harcamayi daha once bana hic yapmadi), kenara para koymak icin ugrastigini falan söyledi. Kirildim doğrusu. Tamam ikimizin gelecegi icin bir miktar kenara para ayirmaya calisiyor fakat benim kalbimi kirip bu tarz bir pintilik yaptiktan sonra ikimiz icin para biriktirmesinin ne anlami var ki? Biz geçim derdinde degiliz evlilik desek en az 3 yıl var, kira odemiyor ev gecindirmiyor,harcayacagi 200 lira hayatimizi kurtaracak degil ya. Ben haksiz oldugumu düşünmüyorum doğrusu yine de bir danışmak istedim sizlere. Gecen yil cicekler alirdi bu yil onu bile ben soyleyince aldi. Gercekten bunaldim iliskimizin yiprandigina inanmaya basladim. Ve pintilik bu hayatta en haz etmedigim ozelliktir. Para icin kimsenin kalbini kirmaya degmez. Ben ondan asla esirgemem
iyi maaş alıyor demişsiniz ama adam ya gerçekten parasız her ay ucu ucuna yetiştiriyor ya da kazandığı parayı ailesine harcıyor.üçünü seçenek de cidden kalitesiz pinti ve kötü erkek modeli.gerçi her seçenek ayrı sıkıntı ama...Hayir kesinlikle oyle demek istemedim. Aldigim şeyleri kesinlikle icimden gelerek aliyorum alisverise cikiyorum farkinda olmadan onun icin bir seyler bakmaya basliyorum icimden geliyor tamamen. Simdiye kadar da beklenti icine girmedim fakat konusu acildiginda dedikleri beni şok etti. Inanir misiniz ayakkabilarinin fotografini atti ve kendime daha ayakkabi almadim tarzi cok cirkin bir muhabbet yapti. Cok seviyesiz bir para muhabbeti döndü inanamadim.
Hayir kesinlikle oyle demek istemedim. Aldigim şeyleri kesinlikle icimden gelerek aliyorum alisverise cikiyorum farkinda olmadan onun icin bir seyler bakmaya basliyorum icimden geliyor tamamen. Simdiye kadar da beklenti icine girmedim fakat konusu acildiginda dedikleri beni şok etti. Inanir misiniz ayakkabilarinin fotografini atti ve kendime daha ayakkabi almadim tarzi cok cirkin bir muhabbet yapti. Cok seviyesiz bir para muhabbeti döndü inanamadim.
Sanırım size 200 TL ye ayakkabı aldı.(Kendi ayakkabısının resmini gönderip yazdığına baktığımda çıkan sonuç.)
Böyle bir adama 200TL lik bişey aldırdıysanız resim çekip attığına göre baya zoruna gitmiş.
Evlenince lokmalarını sayar bu ayol hediye almayı geçtim bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?