Hediye almama sorunu

Haklısınız. Dediğiniz gibi en fazla 200 TL'dir harcıcağı. O da yoksa 50 TL'ye alsın bişey yani. Bunun şımarıklıkla ne alakası var. Pintilik dediğin gibi. ve gerçekten çok sinir bozucu.

Pintilik bir erkeğe yakışan enn son şey belki de.. iyi düşün böyle biriyle evlensen hayattan tat alabilecek misin gezip tozcak mısınız ömrünüz evde oturarak mı geçicek hediyeyi de geçtim bu sorulara bile olumsuz cevap veriyorsan vaktini daha fazla onunla harcama derim

Bilmiyorum, ama belki ailesine veriyordur. Sen de artık birşey alma. Sana o Zaman dedi mi sende alma aşkım para biriktirelim diye?

Hediye istediniz mi?
Cicek mi aldirdiniz bi de?
Ben olsam ben de size bi sey almam
İnsan kendini kullaniliyor gibi hisseder
Adam hakli kusura bakmayin
Kendinizi cok tok gozlu anlatmissiniz ama yaptiginiz hareket hic de oyle degil
Bu karsidakinin pintiligi degil valla
Biri benden hediye istese ben daha agir tepki veririm

Biraz sert konusmus ben olsam kocan degilim vs laflarina konusmazdim bi süre belki gönlünü almak icin biseyler yapardi.
Valla erkek milleti canim 7sinde neyse 70inde de o oluyo.
Benim kocam bana da almiyo hep ben alirim ona o bana almaz.
Insan bi ufack cicekle veya bi tokayla mile mutlu olablir sorun parasi degil 2 liralik bile olsa mutlu eder ama yapmiyor bugün gene laf soktum hatta bekledim belki aksam süprz yapar diye ama yok anam duvara desek anlardi anlmadi mi anlamiyolar nekdr cabalasanda bitarafinida yirtsan bos yani.

Haklısın , gecen sene buna çok benzer biri vardı başımda , ben dayanamadım bıraktım hiç de pişman değilim, bunun maddiyatla alakası yok , insan düşünülmek istiyor sürpriz istiyor, benim ev arkadasım hafta sonu erkek arkadaşıyla buluşurdu elinde Tommy poşetleriyle dönerdi , ben yalvarıyorum alma diye ama çocuk kendi alıyor demişti, bişey de çok güzel demesin iki gün sonra o güzel dediği şey kargoyla eve gelirdi , böyle tipleri görünce de ben niye kıymetli değilim diye çok üzülürdüm ... Evet istediğimiz bizi doldursun , 500 liralık hediyeler alsın değil, 5 liraya toka al da gel, ama onu bile düşünemeyen odunlar var işte

Anladığım kadarıyla konu sahibesi arkadaş, sadece hediye almadığından şikayetçi. Hediyeleşmek her anlamda ilişkiyi canlı tutar, karşındankini mutlu eder. Küçücük bir jest, bir çorap, bir bere fiyatı önemli olmayan bir şey "isteseydi ve düşünseydi" alabilirdi. Kullandığı ifadede çok itici. Gerçekten erkekler evlenince değişmiyor, evlenince hiç almaz. Yani bilmiyorum ciddi mi düşünüyorsunuz ama böyle bir kişi ile ömür geçmez.

Pinti, itici, sevmiyor, değer vermiyor ben olsam bir daha arayıp sormam. Söylediği cümleler ayrıca itici. Boşuna kürek çekmeyin bu adamla mutlu olamazsınız.

iyi maaş alıyor demişsiniz ama adam ya gerçekten parasız her ay ucu ucuna yetiştiriyor ya da kazandığı parayı ailesine harcıyor.üçünü seçenek de cidden kalitesiz pinti ve kötü erkek modeli.gerçi her seçenek ayrı sıkıntı ama...

herkes haklısınız demiş ama ben sizi haklı bulmadım.
Siz hediye alıyorsunuz diye, o da almak zorunda değil. Sizin karşılık beklemeyerek yapmanız ayıp.
200 TL lik ne olabilir? bunu nasıl ifade ediyorsunuz. Canım şu hediyeyi beğendim benim için alır mısın vs diye mi?
İçinden gelirse alır, böyle şeylere önem verirse alır.. Sizin söylemenizle alsa mutlumu olacaksınız?

Ayrıca, erkek arkadaşınız uslunu kötü oraya değinmeme gerek yok zaten.. Bu cümleyi demesi karakterini ortaya koymuş.. Almak zorunda değil ama kibar olabilirdi.

Bence hediye almak zorunda ya. Nasıl zorunda olmuyor anlamıyorum. Bir taraf hep verici olmaz ki. Bir ilişkiyi ayakta tutan şeyler vardır. Başbaşa yemekler, geçirilen zamanlar, hoş süprizler, tatlı hediyeler. Ben misal hesap ödeme konusunda çok katıyımdır. Erkeğe tüm hesabı yıkan kadınlardan hoşlanmam. Ivırını zıvırını ona aldıran. Ama kadın olsun erkek olsun ilişkide hediye almalı. Ben birine hediye almaya bayılırım. Kim olduğu da farketmez. Ama arada da bana alınmasını beklerim. Sürekli jestler hediyeler yapan/alan birininde karşılığında hiç bir şey görmeden uzun süre durabileceğine inanmıyorum. Beni pırlantalara boğsun demiyorum ama atıyorum kedileri çok sevdiğimi biliyorsa, kedi şeklinde bir biblo ya da gümüş bir kolye gördüğünde beni düşünüp almasını isterim.

sevgi emek ister.. insan yediğinden arttırır gene alır.. velev ki istedi 200 lük istediyse 400 lük alır tabi seviyorsa ve gelecek görüyorsa niyeti iyiyse... babam, eşim kendilerinden kısarlar bizden kısmazlar... işiniz zor.. bu tutumluluk değil cimrilik..

bence pıntının onde gıdenı.vaktınızı harcamayın.hem bırsey soyleyeyımmı sevgılıyken almayan adam evlenince hıç almaz...bunuda butun evlı kadınlar bılır...evlenince en bonkör en ınce erkek bıle odunluğa gecıs yapar...sızınkını düşünemiyorum bıle

Sanırım size 200 TL ye ayakkabı aldı.(Kendi ayakkabısının resmini gönderip yazdığına baktığımda çıkan sonuç.)
Böyle bir adama 200TL lik bişey aldırdıysanız resim çekip attığına göre baya zoruna gitmiş.
Evlenince lokmalarını sayar bu ayol hediye almayı geçtim bile.

Yok hayir ayakkabi falan almadi hicbir sey almadi hatta. sadece ayakkabilarini çekip fotografini atti kendime ayakkabi bile almadim dedi

1,5 yıllık ilişkide bir kez bile hediye almamak anormaldir.

Hediye maddiyatla ölçülmez ki, gidip seni düşünüp küçük bi hediye bile alsa sevinirsin. Ne bileyim yıl dönümü olur, doğum günü olur, yılbaşı olur. Böyle günlerde bile mi almadı? Tuhaf cidden.

Bir de ben senin kocan mıyım diyip üste çıkması falan çok çok itici anında soğurdum, öküz herif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…