- 20 Temmuz 2010
- 1.053
- 382
- 123
- Konu Sahibi ThirtyFouR
-
ay benimde kocam hediye alma özürlü. nasıl yola getiricez biz bu odunları. yardım lütfeeeeennnnnn.... :84:
ay benimde kocam hediye alma özürlü. nasıl yola getiricez biz bu odunları. yardım lütfeeeeennnnnn.... :84:
kelin merhemi olsa bu başlığa yazmazdı zaten
Gerçekten öyle biliyormusun, ne kadar özel gün varsa her biri kavga gürültüyle geçer oldu son zamanlarda. Hep onların vurdumduymazlığı yüzünden ama anlamak istemiyor..
Kutuyu gerçekten merak ettim, üzerinde .. telekom gibi bişey yazıyordu. Telefon istiyordum bir süredir, araştırıyordu o da. Poşet üzerindeki o yazıyı görünce o geldi aklıma.
Ama diyorum ya belki yine tamamen benim saf uydurmalarım, sadece bir tesadüf belkide.
Her neyse göreceğiz
yaa off kocamla 3 gündür küsüz artık çok sıkıldım
neden küstünüzdü canim?
dün kavga eden çift çok okudum burda bile
sanırım kadınlar çok beklenti içine giriyo, erkeklerde bu beklentiyi hissedip geriliyo
sonuç kavga
aslında çok saçma bi neden. benimle hiç ilgilenmiyorsun başkalarının kocaları hamileyken eşlerinin üstüne daha da düşer ,senin umrunda değil falan dedim.. daha buna benzer şeyler söyledim. benim amacım kavga etmek falanda değildi ama hödük kocam kırılmışşş3 gündür suratı 5 karış ve benimle konuşmuyor. sevgililer gününüde suratsız bi halde geçirdik.bu adamı anlamak çok zor.ama benim ilgiye ihtiyacım var
bence fazla üzerine alinma, eger sana degilse hayal kirikligi büyük olur bu sefer kavgayla kalmaz adama naparsin bilmem
ah canim hayirli olsun, kac aylik?
hamile kadini üzen kocana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?