Hediye almayan koca sendromu

ay benimde kocam hediye alma özürlü. nasıl yola getiricez biz bu odunları. yardım lütfeeeeennnnnn.... :84:

ah ah şu hediye olayından ben de dertliyim çooook
ben de hediye istiyorum,hatırlanmak istiyorum,çiçek istiyoruuuuuuuuuuum

kelin merhemi olsa bu başlığa yazmazdı zaten

:84::84::84:

Yaa biz feciii kavga ettik bırakın sevgililer gününü...Çok sinirliyim
Ama arabada ayak ucumda iç tarafa doğru itilmiş bir kutu vardı poşet içinde öyle durdu orda.
Üzerime alınsam mı bilemedim.
Neyse küsüm zaten ona bşy aldıysada başına çalacam

valla bu sevgililer günü aynı zamanda kavga günü oluyo nedense

ay merak etmedin mi, çaktırmadn baksaydın

Gerçekten öyle biliyormusun, ne kadar özel gün varsa her biri kavga gürültüyle geçer oldu son zamanlarda. Hep onların vurdumduymazlığı yüzünden ama anlamak istemiyor..

Kutuyu gerçekten merak ettim, üzerinde .. telekom gibi bişey yazıyordu. Telefon istiyordum bir süredir, araştırıyordu o da. Poşet üzerindeki o yazıyı görünce o geldi aklıma.
Ama diyorum ya belki yine tamamen benim saf uydurmalarım, sadece bir tesadüf belkide.
Her neyse göreceğiz

bence fazla üzerine alinma, eger sana degilse hayal kirikligi büyük olur bu sefer kavgayla kalmaz adama naparsin bilmem

neden küstünüzdü canim?

aslında çok saçma bi neden. benimle hiç ilgilenmiyorsun başkalarının kocaları hamileyken eşlerinin üstüne daha da düşer ,senin umrunda değil falan dedim.. daha buna benzer şeyler söyledim. benim amacım kavga etmek falanda değildi ama hödük kocam kırılmışşş 3 gündür suratı 5 karış ve benimle konuşmuyor. sevgililer gününüde suratsız bi halde geçirdik.bu adamı anlamak çok zor.ama benim ilgiye ihtiyacım var

ya benım eşimde tam tersi arkadaşlar hiç atlamaz özel günleri hep alır hediye oda ucuz şeylerde almaz yani.her seferinde kızdığım halde yinede almakta ısrar ediyo ben kızıyorum çünkü ne gerek var ya okadar masrafa.her seferinde fiyatını sorarım sonra bi bayılma rolü yaparım sinirden.oda bana kızıyo sen bişey almıyosun diye bende diyorum sonuçta alsamda senın paranla almış olacam olurmu yani:))demibu sevgililer gününde üstüne bastıra bastıra dedim hediye istemıyorum yine gitmiş almış kolye:81:gerçektende istemıyorum hediye felan yaaaaaaaaaaaaaaa öffffffffffffffffff almasın

dün kavga eden çift çok okudum burda bile
sanırım kadınlar çok beklenti içine giriyo, erkeklerde bu beklentiyi hissedip geriliyo
sonuç kavga

dün kavga eden çift çok okudum burda bile
sanırım kadınlar çok beklenti içine giriyo, erkeklerde bu beklentiyi hissedip geriliyo
sonuç kavga

bende onu diyecektim, bi kac gündür kavga furyasi esiyor.
bizde bi vukaat yok ama,oda benim suskunlugumdan :26:

ah canim hayirli olsun, kac aylik?

hamile kadini üzen kocana

bence fazla üzerine alinma, eger sana degilse hayal kirikligi büyük olur bu sefer kavgayla kalmaz adama naparsin bilmem

Bende aynen böyle düşünüyordum biliyormusun, dün baya bir karartmıştım kendimi. Hem küsüz hem umrunda bile değilim diye. Ama dün öğlen yemeğine çıktık özür diledi kavgamız için ve sonra çıkardı telefonu verdi, o gece de kocaman bir çiçek almış bana arabanın bagajındaymış ama öyle suratsızmışım ki çıkarıp verememiş... 40 yılda bir iş yapıyor yani onuda beceremiyor, kavga anında çıkarıp verse şu çiçeğini hediyesini hiç bu kadar uzamayacak oysa değil mi
Neyse sonuç olarak affettim bu seferlik.
Bu 14 şubat hakkaten rekor kırdı çiftler kavgada, herkes ne kadar dolmuş :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…