Hediye almayan koca sendromu

ThirtyFouR

iStaNBuL
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
7.509
434
398
37
aslinda hic takmazdim ama bu aralar fena kafama takilmaya basladi yine,
kocamla yaklasik 1.5 senedir birlikteyiz ve inanir misiniz su güne kadar TEK BIR hediye dahi almadi bana

takmazdim kafama sevgililer günü yaklastikca icerlemeye basladim yahu bende istiyom banane.

sizdede var mi bu hastaliga yakalanmis kocalar, sevgililer?

ben kocama cok hediye alirim, ama bu sevgileiler gününde birsey almicam, protesto ediyorum

aynı durumda olan sadece ben değilmişim:)
ondan bende de war bir tane :)
3 yıl oldu evleneli, hediye alma özürü war..ya çok sinir bozucu olduğu halde hatırlayark şunu söyleyim sadece doğumumda ben güzel canlı çiçek beklerken bana yapma çirkin bir çiçek almış..waktim olmadı düşünemiyorum diyor..
alışmaya çalışıyorum

bende tek olmadigima sevindim. burda benimle ayni dertten muzdaripleri görünce sakinlesirim biraz diye actim basligi.
tamam kocam bitane, gercekten cok ilgili, sevgi dolu klas bi adam.
ama bu huyu beni cileden cikariyor. ya istedigim büyük bisi de degil
3 hafta tatil yaptik, 3 hafta boyunca her cicekcinin önünde
aaaaaaaa bak ciceeeek dedim durdum, artik görümcelerim sonunda dayanamadi benim canim kocacimin anlayacagi yok diye onlar bu buket cicek yaptirdi bana

yüzgörümlügü bile almadi bana en cok ona üzülüyorum

ya işte gözüne de soksan bana hediye al bile desem ki ben dedim :) alamıyor ya..
benim eşim de eşi bulunmayan bir insandır biz ona melek diyoruz:) lakin çok ufak ne biliim içinden gelerel bir toka bile alsa mutlu olucam..
ama içime en çok oturan o yapay çiçek :)

bende söylüyorum, ya mini minnacik bisi istiyorum. yeterki düsünüp almis olsun, bunu karim begenir diye alsin.
oda diyor ki sen söyledikten sonra ne anlami var, alasim gelmiyor o zaman
eh söylemesemde almiyor
derdim hediye aslinda, gider kendimde alirim ALLAHA sükür birseye ihtiyacim yok ama
kadiniz iste, biraz simartilmak istiyoruz sanirim.
bide arkadaslarim anlatirken kocam sunu aldi bunu aldi diye
icerliyor insan

acaba evlenmeden önce aldı bi kaç defa da sen beğenmedin mi, yani nasılsa beğenmez diye mi düşünüyo acaba:26:

işte yani sorun hediye değil, takıldığımız neden düşünemediği..
biliyormusun benim doğum günümümü aklında tutamıyordu bu sene tlf. hatırlatmasına almış bir pasta ile kutladık :)

yapma çiçek mi, aman allahım
bu erkekler hediye alma özürlü ya

Son düzenleme:
acaba evlenmeden önce aldı bi kaç defa da sen beğenmedin mi, yani nasılsa beğenmez diye mi düşünüyo acaba:26:

yok canim hiiic hediye almadi.
bana tek süprizi nisandaydi. o zaman cok sevdigim altin bi bilekligi almisti.
aldigi tek hediye, yaptigi tek süpriz bu.

onun disinda cok ilgili gercekten, mükemmele yakin bi koca, tam hayalimdeki gibi
o yüzden takmiyordum pek, hersey süper bunuda görmezden geliver diye
ama bu aralar simarikligim tuttu yine

işte yani sorun hediye değil, takıldığımız neden düşünemediği..
biliyormusun benim doğum günümümü aklında tutamıyordu bu sene tlf. hatırlatmasına almış bir pasta ile kutladık :)

ALLAHTAN öyle özel günleri unutmaz, ama tek kutlamayla kalir iste.
bakalim bu sevgililer günü ne yapicak, yine bisi yapmazsa cingar cikaricam

ya canım neden şımarıklık olsun ki, insan bekliyo eşinden

benim eşimde çok iyidir hoştur ama hediye alma özürlüdür ya, alır ama saçma sapan şeyler, allah aşkına bana hediye alma diyesim geliyo bazen

Son düzenleme:
benim eşimde çok iyidir hoştur ama hediye alma özürlüdür ya, alır ama saçma sapan şeyler, allah aşkına bana hediye alma diyesim geliyo bazen

ya oda fena aslinda seviniyorsun hediye aldi diye hediyede fis cikiyor
biz günlerce kafa patlatiriz ne alsak, nasil süpriz yapsak diye
onlar cok rahat ooooooh

vevelya bacim arkandayim bu sevgililer günü zurnanin zirt dedigi yere gelicez sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…