• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye almayan koca sendromu

Eşim de sağolsun düşünür alır ama sacma sapan bnm kafamı cevirip bakmıycam seyler :D:D:D:D

Yani öyle sacma ki kızamıyorum ve almasa daha iyi diye düşünüyorum :) Bazı insanlar böyle ama o yüzden yadırgamıyorum

Hele ben bu konuda çook sinirliyim. Benimki askerde 15 ay oluyo nerdeyse ben ona neler neler aldım sürekli fotoğraf çıkarttırıp gönderdim mektuplar yazdım, yiyeceğine kadar bir sürü şey. O ise zorla çekindiği fotoları cdye attırıp cd nin de beyaz kutusu üzerine bi kaç bişey yazıp göndermiş. Sağolsun sonunda düşünerek böyle bişey yapmış. O yazıyı yazması bile beni havalara uçurmaya yetti. Numune bi tane saklıyorum işte. Onu da kavga gürültü göndermişti sürekli göndermeyi unutuyodu vs.

Onun dışında hiiç bişey göndermedi. Bu konuyu defalarca konuştuk güzelce. Her seferinde hak verdi yapmam gerekir diyerek ama askerlik bitiyo hala bişey yok. nedense çook çok takıldım ben buna. askerlik boyunca bana bi mektup göndersin hadi göndermiyo 1-2 foto çekinsin göndersin bi hatıra olsun istedim yok anam yok yapmadı.

Kolye almış bana düşündüşte. Nasıl sevindim söylediğinde ama aylar oldu o bi kolyeyi gönderemedi bana. Çok kez özür diledi ama yok işte yok. acaba almadı mı derseniz almış istersen ablamlara kuzenlerime sor dedi -ki yalan söylemez bana o yüzden aldığına inanıyorum ama neden göndermedin diyince unuttum oluyo. Doğum günüm geçti yıl dönümümüz geçti yok hiç bişey almadı. Sevgililer gününü önemsemem ben ama zaten o da bişey almicak biliyorum.

Hatta dün geceden beri bu konu yüzünden ona kızgınım. 8 gün kaldı askerliğin bitmesine. ben o beni özlüyo diye ona kaç foto gönderdim sayısı yok. Albüm almış düşünün artık ama o bana sadece dağıtım izninde bide diğer bi izninde bi kaç foto verdi. Çekinip göndersene çok özledim seni dedim ama yook olmadı. ben bu konularda hassasım valla kim ne derse desin hediyelere, jestlere çok önem veriyorum. karşımdakini mutlu etmeyi seviyorum terazi burcuyum birde. takmasam diyorum gene takılıyorum işte napim. karşımdaki insan da son 1 yıldır bunu çok iyi bildiği halde yapmıyorsa dicek ne kaldı ki...

Erkekler biz kadınlar gibi ince ruhlu olmadıkları için ince düşünmeyi de bilmiyorlar,

Bence erkeklerin genelde duygusal,romantik,ince davranışlar sergilemeyişinin temel sebebi bu,

Biz hayatın her alanında her işimizde her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünürüz,her ayrıntıyı önemseriz,

Ama onlar öyle değil,düz mantıkla düşünürler,tabi istisnalar da yok değil,

Herkes ister eşinin her ay ayrı bi sürpriz hediyeyle gelmesini ama olmuyo işte,

Benim eşim öyle sevgililer günü falan deyip almaz bişey,ben de pek umursamam tek gün için yani,

Ama mesela regl dönemimde sancım olduğunu bilir,sana muz aldım der,çikolata getirir krizim tuttuğu zaman,:61:

Birkaç kez de kendi kendine bi şeyler almış gelmişti bi ara,çiçek ve özel şeyler gibi yani...:69:

Ara sıra pasta alır meyve alır sen seviyosun diye aldım der,öyle yani...
:31:

Benim eşimde alıyor sağolsun da saçma sapan şeyler...Gider teknosa,bimeks ne bulursa kendine ne lazımsa alır,özel günlerde bi de...Sonra bana hediye gibi verir. Doğum günümde playstation aldı...Geçen yıl nişanlıyken sevgililer gününde mobil işlemci,flash bellek almıştı. Hepsinide kendi kullanır. Bi tek flash bellek işime yarar...Artık bana hediye alma diyorum kendisine:44:

Benim eşimde alıyor sağolsun da saçma sapan şeyler...Gider teknosa,bimeks ne bulursa kendine ne lazımsa alır,özel günlerde bi de...Sonra bana hediye gibi verir. Doğum günümde playstation aldı...Geçen yıl nişanlıyken sevgililer gününde mobil işlemci,flash bellek almıştı. Hepsinide kendi kullanır. Bi tek flash bellek işime yarar...Artık bana hediye alma diyorum kendisine:44:

kendi ihtiyaçlarını almış , sonra da sana hediye aldım demiş. Seninki de daha bi değişikmiş

acaba evlenmeden önce aldı bi kaç defa da sen beğenmedin mi, yani nasılsa beğenmez diye mi düşünüyo acaba:26:

Bu sekılde dusunuyor olabılır.
Cunku benım esım genelde aldıgım hedıyelere bır bahane bulur.
Bende artık ona hedıye almak ıstemem.
Nasıl olduysa son aldıklarımı begendı beyefendı.

Bence ufacık bır sey hedıye ettıgınde, begenmesenız bıle mutlu olun.
Olmuyorsanız da rol yapın (:

ah o kocadan bende de var.. çiçek bile almaz.. en son çiçeği geçen sevgililer gününde aldı.. o da tek bir gül.. bazen diyorum niye çiçek almıyorsun diye.. sonra alıyor bi gül geliyor. ben söyledikten sonra ne anlamı varsa :19: ama bir kere hiç unutmuyorum. kocaman bir buket yaptırmış geldi. çok şaşırmıştım. kırkta yılda bir işte aklına gelirse. sevgililer günü geliyor hediyeyi bilmiyorum ama klasik gülümüzü alır heralde :9:

Hele ben bu konuda çook sinirliyim. Benimki askerde 15 ay oluyo nerdeyse ben ona neler neler aldım sürekli fotoğraf çıkarttırıp gönderdim mektuplar yazdım, yiyeceğine kadar bir sürü şey. O ise zorla çekindiği fotoları cdye attırıp cd nin de beyaz kutusu üzerine bi kaç bişey yazıp göndermiş. Sağolsun sonunda düşünerek böyle bişey yapmış. O yazıyı yazması bile beni havalara uçurmaya yetti. Numune bi tane saklıyorum işte. Onu da kavga gürültü göndermişti sürekli göndermeyi unutuyodu vs.

Onun dışında hiiç bişey göndermedi. Bu konuyu defalarca konuştuk güzelce. Her seferinde hak verdi yapmam gerekir diyerek ama askerlik bitiyo hala bişey yok. nedense çook çok takıldım ben buna. askerlik boyunca bana bi mektup göndersin hadi göndermiyo 1-2 foto çekinsin göndersin bi hatıra olsun istedim yok anam yok yapmadı.

Kolye almış bana düşündüşte. Nasıl sevindim söylediğinde ama aylar oldu o bi kolyeyi gönderemedi bana. Çok kez özür diledi ama yok işte yok. acaba almadı mı derseniz almış istersen ablamlara kuzenlerime sor dedi -ki yalan söylemez bana o yüzden aldığına inanıyorum ama neden göndermedin diyince unuttum oluyo. Doğum günüm geçti yıl dönümümüz geçti yok hiç bişey almadı. Sevgililer gününü önemsemem ben ama zaten o da bişey almicak biliyorum.

Hatta dün geceden beri bu konu yüzünden ona kızgınım. 8 gün kaldı askerliğin bitmesine. ben o beni özlüyo diye ona kaç foto gönderdim sayısı yok. Albüm almış düşünün artık ama o bana sadece dağıtım izninde bide diğer bi izninde bi kaç foto verdi. Çekinip göndersene çok özledim seni dedim ama yook olmadı. ben bu konularda hassasım valla kim ne derse desin hediyelere, jestlere çok önem veriyorum. karşımdakini mutlu etmeyi seviyorum terazi burcuyum birde. takmasam diyorum gene takılıyorum işte napim. karşımdaki insan da son 1 yıldır bunu çok iyi bildiği halde yapmıyorsa dicek ne kaldı ki...

belki kötü göründüğünü düşünüyodur, o traşla falan...:26:

eşinden hediye beklemen gayet normal ama erkekler için bu gereksiz gelebilir.zaten pek zevkleride yok.eşimle zevklerimiz hiç tutmaz.bir keresinde hediye aldı hiiiiiiiiiiç beğenmedim.eşimede bir daha bana sürpriz hediye alma.zevklerimiz uymuyor dedim.özel günlerde eşimi kafama koyduğum şey neyse o mağazaya götürürüm.beğendiğim şeyi aldırırım.sonrada bu bana doğum günü hediyen derim.yada istediğim hediyeyi eşime söylerim.onu al ben sürprizmiş gibi yaparım derim.eşimde hiç hediye söylenirmi.içimden geçeni alayım der.bende zevkler uymuyor parana yazık.sen hediye arama diye söylüyorum derim.sende beğendiğin şeyleri eşine aldır.hiç içine atma. canına yazık.bazı insanlar hediye almayı bilmez hemde sevmez.gereksiz harcamadır.

Bu sekılde dusunuyor olabılır.
Cunku benım esım genelde aldıgım hedıyelere bır bahane bulur.
Bende artık ona hedıye almak ıstemem.
Nasıl olduysa son aldıklarımı begendı beyefendı.

Bence ufacık bır sey hedıye ettıgınde, begenmesenız bıle mutlu olun.
Olmuyorsanız da rol yapın (:

ayy evet canım bende beğenmedim, beğemiş gibi yapayım dedim, beceremedim:60::60:

:60::60: öldüm gülmekten ya, sende ona bi pırlanta kolye al sevgililer gününde:1::1:

öyledir canım bütün ailesi düşüncesizde bir numaradır bana iğne bile yapmadılar cnm ya ailesi sürekli ağlama durumlarında para yok diye yüzgörümlülüğü oda ne yani hepsini unuttum

ah canim senin durumun dahada kötüymüs :( ALLAH yardimcin olsun, ailesinden yana cok dertlisin sanirim

:) yani ben dahamı şanslıyım yoksa keşke teklif almasaydım bende mi diyeyim bilemedim yahuu öküz iştee dün öküz dedim zaten :D bozuldu ama oh olsun :90:

ben onu asla diyemem :) ben ona öyle birsey demis olsam yüzüme bakmaz.
evlenmez teklif etmedin bana dedim, niye biz karar vermedik mi zaten evlenmeye dedi :27:
teklif edince hayir mi dicen dedi. uuuuuuuuuf yaa. sinir adam :52:

Eşim de sağolsun düşünür alır ama sacma sapan bnm kafamı cevirip bakmıycam seyler :D:D:D:D

Yani öyle sacma ki kızamıyorum ve almasa daha iyi diye düşünüyorum :) Bazı insanlar böyle ama o yüzden yadırgamıyorum

bu konudanda muzdarip baya kisi varmis. :))

cok iyi anliyorum canim seni. askerlik piskolojisi veya bi arkadasin dedigi gibi o halini begenmedigi icin cekmiyodur resim. yada kisa yoldan cok ama cok üsengec bi insan.

Erkekler biz kadınlar gibi ince ruhlu olmadıkları için ince düşünmeyi de bilmiyorlar,

Bence erkeklerin genelde duygusal,romantik,ince davranışlar sergilemeyişinin temel sebebi bu,

Biz hayatın her alanında her işimizde her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünürüz,her ayrıntıyı önemseriz,

Ama onlar öyle değil,düz mantıkla düşünürler,tabi istisnalar da yok değil,

Herkes ister eşinin her ay ayrı bi sürpriz hediyeyle gelmesini ama olmuyo işte,

Benim eşim öyle sevgililer günü falan deyip almaz bişey,ben de pek umursamam tek gün için yani,

Ama mesela regl dönemimde sancım olduğunu bilir,sana muz aldım der,çikolata getirir krizim tuttuğu zaman,:61:

Birkaç kez de kendi kendine bi şeyler almış gelmişti bi ara,çiçek ve özel şeyler gibi yani...:69:

Ara sıra pasta alır meyve alır sen seviyosun diye aldım der,öyle yani...
:31:

bu konuda bende kocamin hakkini yiyemem. sevdigim yicek olsun icecek olsun alir götürür. buda cok degerli birsey aslinda, sen söyleyince fark ettim...

ya kusura bakma canim ama coooooooook güldüm, senin kocanda bi antikmis ayol hahaha

ah o kocadan bende de var.. çiçek bile almaz.. en son çiçeği geçen sevgililer gününde aldı.. o da tek bir gül.. bazen diyorum niye çiçek almıyorsun diye.. sonra alıyor bi gül geliyor. ben söyledikten sonra ne anlamı varsa :19: ama bir kere hiç unutmuyorum. kocaman bir buket yaptırmış geldi. çok şaşırmıştım. kırkta yılda bir işte aklına gelirse. sevgililer günü geliyor hediyeyi bilmiyorum ama klasik gülümüzü alır heralde :9:

onada sükür :1:onu bulamayanlarda var :40:

face de yandaki reklamlara ne demeli
veet ağda sevgililer günü özel set:86::86:
bi adamın bunu sevgilisine ya da karısına götürdüğünü düşünemiyorum bile
kadın o ağdayla adamın sakallarını alır artık
:1::1:

face de yandaki reklamlara ne demeli
veet ağda sevgililer günü özel set:86::86:
bi adamın bunu sevgilisine ya da karısına götürdüğünü düşünemiyorum bile
kadın o ağdayla adamın sakallarını alır artık
:1::1:

erkekler reklamlara kanip böyle sacma sapan seyler aliyor demek ki.
hakkatten ya, kocam bana agda seti alsa acaip komplekse girerim, nasil yani ne demek istiyorsun diye :1:
ay felaket

benim kocamda alır ama nasıl ya ben dicem aşkım bana şunu al sevgililer gününde o zaman gider alır ama ben sevmiyorum ben söledikten sonra ne kıymeti kaldı dimi ama yada bana sorar canım ne alıyım sana bende hiçbişey alma derim haliyle ben istiyorumki benden habersiz gidip bişey alsın süpriz olsun ama yok nerdee hatta birkaç kez konuştuk bu konuda ben sana alsamda sen beğenmezsin gibi bir düşüncesi varmış bende dedimki sen yeterki içinden gelerek beğendiğin bişeyi al emin ol taşta olsa beğenirim ama değişen bişey yok mesala doğum günümde hiç bişey almadı pasta dahi almadı çok üzüldüm gidip kendime pasta aldım bi güzel yedim:63:ben yinede ona her doğum gününde hediye alırım kendi ellerimle pasta yaprım o günü ona güzel geçirmek için elimden geleni yaparım çünkü insan diğer özel günleri o kadar önemsemesede doğum günü kimse tarafından hatırlanmamak çok üzücü oluyor o yüzden doğum günlerinden nefret ederim her doğum günümde ağlıyarak geçer çünkü
önceden ben ona hediye alır onunda acaba bana ne alıcak diye beklerdim ama sonuç hep hüsran olunca artık bende almıyorum ondanda beklemiyorum bölesi daha iyi beklentiye girip üzülmekten:59:
ama yinede kocişimi çoook seviyorum varsın tek kusuru bu olsun napim biricik aşkım o benim

Son düzenleme:
belki kötü göründüğünü düşünüyodur, o traşla falan...:26:

Yok canım sanmıyorum öyle dış görünüşüne aman aman önem veren biri değildir. Yani tabiki de önem veriyo da mesela askeriyeden duş alıpta çıkabilir çarşıya. saçlar falan dağınık olur biri oraya doğru biri oraya doğru. cam da gülerim hatta ne bu halin diye...

dün konuştuk ve bana işime gelmedi yapmak istemedim zor geldi tamam mı dedi... Ben de son noktayı koydum çok ağır geldi bu sözler

Son düzenleme:
cok iyi anliyorum canim seni. askerlik piskolojisi veya bi arkadasin dedigi gibi o halini begenmedigi icin cekmiyodur resim. yada kisa yoldan cok ama cok üsengec bi insan.

üşengeç doğru. Ben bu konuyu çok abarttım çook çünkü 1 senedir konuşuyoruz inanın ama hiiç bi icraat yok. yeri geldi şakasına vurarak söyledim yeri geldi sakince konuştuk. Bana hak veren beyefendi işime gelmedi dedi dün telefonda. ben böyle şeylere çook çok önem veriyorum huyum bu napıyim. Ondan da aman aman bişeyler beklemiyorum inanın. Bi çikolata alsa bile o bile süprizdir benim için. dediğim gibi kolye almış ama aylar oldu daha gönderemedi. Gönderemicek ne var. Madem göndermiceksin söyleme o zaman. Sürekli unuttum diyip duruyo. Çok tartıştık artık bu konuda yıprattım bende bişeyleri ve bitirdim... Saçma gelebilir belki sizlere ama karşıdaki adam anlayışsız olunca bu duruma gelebiliyosunuz malesef...

ya canım kusura bakma ama yani bi kolyenin gönderilmesinin nesi var
çarşıya çıktığında bi sürü kargo şubesi, ptt si cartı curtu var yani, hakketen özensizlik gibi geldi bana da
tamam hediye almayabilir, beceremiyodur anlarım, ama aldığı hediyeyi söyleyip insan bu kadar süründürürmü göndermeyi

ya canım kusura bakma ama yani bi kolyenin gönderilmesinin nesi var
çarşıya çıktığında bi sürü kargo şubesi, ptt si cartı curtu var yani, hakketen özensizlik gibi geldi bana da
tamam hediye almayabilir, beceremiyodur anlarım, ama aldığı hediyeyi söyleyip insan bu kadar süründürürmü göndermeyi

bi de arkadaşlarıyla çarşıdayken askerlik yaptığı şehrin güzel bi ilçesi var oraya gitmişlerdi. fotoğraf makinesi kiralamışlar biir sürü foto çekinmişler. cd yapcam felan demişti internette. bende benim içinde yapsana demiştim özledim görmek istiyorum demiştim. yaptı ama haftalar sonra gönderdi kavga gürültü. sürekli bişey çıkardı sağolsun.

birde biz kızların çoğu ayıcık ayıcık felan deriz ya. bende demiştim ama hiiç almadı bana 1 yıl boyunca. askere gitmeden görüştük oyuncakçıların önünden geçiyoruz adam bi yüzüme bakıyo bi mağazaya sonra yürüyo gidiyo sesimi çıkarmıyorum bende. en sonunda eşek kadar şey aldı. bense ufak bişey istemiştim gece uyumak için. şimdi öyle bi köşede duruyo. sağolsun aldı ama 1 sene sonra...

bana diyo çiçek almam gerekir eşeklik ediyorum diye. Bu arada 2.5 yılda bir kere bi daldan koparıp verdi başka yok.
almam gerekir hemde taneyle değil çiçek buketi vs. bende seviniyorum tabi. kalktım yazın onun askerlik yaptığı şehre gittim. çarşı iznindeyken gezerken önümüzden bi adam yürüdü. elinde bi vazo içinde kıpkırmızı çok güzel güller vardı ama benimki görmemezlikten geldi. bir gül kaç lira ki. bişey dediğimde ise yapmam gerekirdi evet haklısın vs.

sürekli böyle bi insan madem almak istiyosa ama çiçekçi göremiyosa bile girer bi bakkala bi bahaneyle çaktırmadan sorar çiçekçi var mı diye vs. bişey yapar yani ama yok valla hiç bişey yok...

hakkını yiyemem bi çok şey aldı askerden önce. elimden tuttu mağazaya götürdü alışveriş yapalım diye. bol bol para da harcar yiyecek alırız dergiler alır vs. kolye olsun küpe olsun aldı ben yanındayken ama şimdi uzağız. 15 aydır o askerde ayrıyız ve bu saatten sonra farklı şehirlerde olcaz çünkü ben üni deyim artık. istediğimiz zaman eskisi gibi görüşemicez. e yani ben hiç bişey göremicem. bende onun için bişeyler hazırlamıştım göndermek için ama gerek kalmadı. bitirdik. çok uzadı. evet belki çok saçma belki bazılarına göre ciddi ama bitti işte bi sinirle...

Son düzenleme:
Back
X