- Konu Sahibi ThirtyFouR
bencede bu sevgililer günü pek saçma 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak bu bahane yeni, daha önce duymamistim. ne alaka. gidip vur patlasin cal oynasin eglenip, kafalari bulcak haliniz yok ya...
evt işte kendi kendine bahaneler uyduruyo. sanki önceden çok kutluyodu ya. sürekli bi bahanesi oluyo. ama bu ayın 21i evlilik yıldönümü. hiçbişey yok şimdilik bahane olarak
hayatında bana 1 kere hediye aldı yani almış.bi gün kızımla dışarı çıktık bebek 1 yaşındaydı o zaman. hatta daha küçüktü. eve geldim eşim gelmemiş. yatak odasına bi gittim yatakta çiçek var gül demeti.hemen aradım eşime diyorum ki eve hırsız girmiş..
o da diyo ki nerden anladın....
ben de yatağa çiçek bırakmış dedimmm
düşünün yani hırsızın çiçek yada hediye alabilme ihtimali bile daha yüksek eşimin alma ihtimalinden bana göre....
meğersem eşim almış süpriz yapmış bana
evlilik yildönümü hepsinden önemli, ben daha yasamadigim icin bilemicem ama eger ki onuda es gecerse cok fena olur valla![]()
ney yaşamadığın için bilemicen canım. sen evli değil misin
evliyim canimda 1 sene olmadi daha :) yildönümü yasamadik yani henüz.
anladım cnm.umarım seninki benimki gibi yapmaz. gerçi evlilik yıldönmüzüde geçen sene bana 2000lira vermişti git kendine ıvır zıvır ne istiyosan al diye![]()
2 milyar mii... kocan hediye almasini bilmiyor ama masallah eli cok acikmis
ben acik konusuyorum ona zaten her zaman. öyle gizli sakli birseylere gücenip tavir yapmam. hatta hic tavir yapma huyum yoktur. söylüyorum üzüldügümü,, ama oda sen beni hediyeyle mi seviyorsun diyor.
susup kaliyorum, ne diceksin ki bunun üzerine? anlamiyor iste beni bu konuda.
ve cok güzel bi konuya deginmisiniz bana hediye alAmayan bi adamla evli olmak istemezdim demisiniz.
bu cok önemli bi nokta. karsindaki insan eger senin gercekten iyi taniyorsa, zevklerini, huyunu,suyunu, sevdigin seyleri iyi gözlemlediyse hediye almak sorun olamasi gerek aslinda degil mi?
Fides canim senin adina cok üzüldüm, keske bu noktaya gelmeseydi. umarim sevdigin hatasini anlar ve gönlünü yapar
İşte onu diyorum ben de..
Flört döneminde bana hediye almıyorsa ki ben şunu almış bunu almamış diye dert etmem!Niye şunu almamış da bunu alsaymış demem
Elinde minicik paketle ya da çiçekle gelsin bana yeter!
Eğer evlenmeden önce bunları yapmıyorsa ben de evlenmem o adamla..
Çünkü hediye severim ve beklerim,evliliğimde böyle bir basit gibi görünen ama benim için önemli bir sorun istemem!
Hediye karşındakini düşünmektir bana göre..
Bir elbise gördüğünde onun üzerinde nasıl duracağını,bir küpe gördüğünde ona yakışacağını ya da bir demet çiçekle havalara uçacağımı,bir paket çikolatayla ağzımın tadlanacağını hayal edip benim adıma mutlu olmasını beklerim ben..
Hediye almak/vermek görev değil sevdiğin insanı keyiflendirmektir!
sizinle ayni düsünceleri paylasiyorum. ben bi magazaya girdigimde, kendimden cok ona yakisacak seyler dikkatimi cekiyor.
bu renk ona cok yakisiyor, ne zamandir böyle bi mont ariyordu, bunu sever kesin diye kaaac kez neler neler aldim. ve bunlari alirken ve ona verirken belki ondan daha cok mutlu oldum, onun yüzündeki o sevinci görmek icindi hepsi.
benim kocam her konuda dört dötlük sadece bu konuda cok üzüyor beni. :26: keske oda benim gibi düsünebilse
Yapacak pek bişiy yok maalesef!:44:
Olduğu gibi kabul edeceksiniz..
Zaten biraz daha üstelerseniz "bile bile evlendin" der daha çok üzer sizi...
Diğer konularda mutlu olduğunuza sevindim..
Allahım huzurunuzu hiç bozmasın inşallah!![]()
ah canim senin durumun dahada kötüymüsALLAH yardimcin olsun, ailesinden yana cok dertlisin sanirim
evet cnm cidden kendisinden ve ailesinden çok ama çok dertliyim tesekkür ederim cnm yüce rabbim herkesin gönlüne göre versin inş.....
evet kizlar son 3 gün :)
vevelya ALLAH bagislasin canim benim
sağol canım amin..
biz bugün alışverişteydik normal alış, ama hediye veriş yok :) yani sevgililer günü olayı için de tık yok :)
benim kocamda bugün " sevgililer günü gevur icadi benim isim olmaz" gibi cok romantik bi aciklama yapti :)
benim bozuldugumu anlayinca, bak nasil bozuluyor hemen saka yaptim dedi