• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye almayan koca sendromu

adamın acemi birliği bitiyo. düşünmüş ki şimdi evime gitcem dağıtım izninde sevgilimi görcem ona gül alıyım diye düşünmüş. ne kadar güzel bişey. sonra ne tesadüf otobüste bütün askerlere gül dağıtmışlar o da güzel bişeymiş. benim safta başka bişey isteseymişim olcakmış diyo ve gülü bana getirmeyi düşünüyo sonra da otobüsten inerken unutuyo. görüştüğümüzün ilk günü bana dedi ki ben sana gül aldım ama gelirken otobüste unuttum. bende sanıyorum ki o gün aldı ama otobüsle yanıma gelirken unuttu. sevindim olsun canım derken demesin mi bedava gül dağıttılar diye. ben şok tabi. trip attım o gün ayrılana kadar.
o günün üstüne 3-4 gün daha görüştük hemde üst üste ama gene göremedim bişey. böyle de bi garip işte.

Son düzenleme:
bedava gül mü, ay insan bedava olduğunu söylemez bar
valla canım yanyanayken iyiymişsiniz, belki mesafeler girince böyle oluyodur dicem ama artık ayrı şehirlerde olduğunuza göre zor galiba
bence biribirinizi seviyosanız ve başka hiç bi sorununuz yoksa, bu hediye olaylarını görmezlikten gel derim
sonuçta bi ilişkiye o kadar emek veriliyo

bedava gül mü, ay insan bedava olduğunu söylemez bar
valla canım yanyanayken iyiymişsiniz, belki mesafeler girince böyle oluyodur dicem ama artık ayrı şehirlerde olduğunuza göre zor galiba
bence biribirinizi seviyosanız ve başka hiç bi sorununuz yoksa, bu hediye olaylarını görmezlikten gel derim
sonuçta bi ilişkiye o kadar emek veriliyo

haklısın görmezlikten gelebilirim ama yarın bir gün doğum günüm gelcek gene bişey göremicem. yıl dönümümüzde gene göremicem. zaten özel günlerde de almıyo bişey. görmemezlikten geliyorum çok kez. arada aylar geçiyo sesim çıkmıyo ama sonra bir gün geliyo başkasından bişey görüyorum veya bi şekilde aklıma geliyo neden böyle oluyo diye üzülüyorum napim. birde karşımdaki adam bana hak verirken ne bileyim bile bile yapmaması da bi garip. konuşmuyoruz valla şu anda. yok böyle bi şey ya

Son düzenleme:
sorunda burda sanırım hem sana hak veriyo hem yapmıyo
bu özensizlik işte, umursamazlık
askerlik başka şeye benzemiyoki yani, insan normalde yapmıcağı şeyleri askerde yapar çok özlemiştir çünkü ama askerde bile yapmıyo
hele çiçek olayı... yanlış anlama gaz vermek gibi olamasın ama objektif bakıyorum
sen bu kaadr özeniyoken özlüyoken, hediye olayına bu kadar değer verdiğini bilirken, artık çiçekçiler bi telefon uzaklığında, telefon edecek, çiçekçi getirecek... yani bunun ne zahmeti var

Son düzenleme:
sorunda burda sanırım hem sana hak veriyo hem yapmıyo
bu özensizlik işte, umursamazlık
askerlik başka şeye benzemiyoki yani, insan normalde yapmıcağı şeyleri askerde yapar çok özlemiştir çünkü ama askerde bile yapmıyo
hele çiçek olayı... yanlış anlama gaz vermek gibi olamasın ama objektif bakıyorum
sen bu kaadr özeniyoken özlüyoken, hediye olayına bu kadar değer verdiğini bilirken, artık çiçekçiler bi telefon uzaklığında, telefon edecek, çiçekçi getirecek... yani bunun ne zahmeti var

ay işte bilmiyorum neden böyle. arkadaşımın evine güller felan gelir sevgilisinden, kargo gelir bazen benimkine derim ki ayy arkadaşıma sevgilisi şunu almış ne kadar düşünceli vs. ama benimki bi başkasını örnek verince çıldırıyo. valla demiyorum hiç bişey artık ona. ararsa arar aramazsa yokum valla ben artık. ağırıma gidiyo benim

ay işte bilmiyorum neden böyle. arkadaşımın evine güller felan gelir sevgilisinden, kargo gelir bazen benimkine derim ki ayy arkadaşıma sevgilisi şunu almış ne kadar düşünceli vs. ama benimki bi başkasını örnek verince çıldırıyo. valla demiyorum hiç bişey artık ona. ararsa arar aramazsa yokum valla ben artık. ağırıma gidiyo benim

işte onu yapmıcan canım, erkeklerin en nefret ettiği şey kıyaslanmak
bırak bakalım kendi haline belki pazartesi sana bi süpriz yapar

fides cnm senin için üzüldüm...hediyeleşmek konusu bence o kadar da hafife alınacak cinsten değil..çünkü hediye alınca insan kendini değrli hissediyo..özel hissediyo..nasıl bi hediye olursa olsun..
hem hediyeleşmek aynı zamanda sünnettir...insanlar arasındaki bağı vede sevgiyi güçlendirir,muhabbeti arttırır,monotonluğu engeller,karşıındakini sevindirir...e hal böyle olunca ,beklediği insaNdan böyle bi jest göremeyince ,ister istemez kırılıyoruz..doğal yani... benim eşimde hediye alır ama nadir..yani 3 yıllık evliyiz daha sık hediye almalıydı bana bence..(cok mu istiyorum ne.-))sevgililer günü içinde "bana hergün sevgililer günü"dedi..o günün özelliği yok onun için..

fides cnm senin için üzüldüm...hediyeleşmek konusu bence o kadar da hafife alınacak cinsten değil..çünkü hediye alınca insan kendini değrli hissediyo..özel hissediyo..nasıl bi hediye olursa olsun..
hem hediyeleşmek aynı zamanda sünnettir...insanlar arasındaki bağı vede sevgiyi güçlendirir,muhabbeti arttırır,monotonluğu engeller,karşıındakini sevindirir...e hal böyle olunca ,beklediği insaNdan böyle bi jest göremeyince ,ister istemez kırılıyoruz..doğal yani... benim eşimde hediye alır ama nadir..yani 3 yıllık evliyiz daha sık hediye almalıydı bana bence..(cok mu istiyorum ne.-))sevgililer günü içinde "bana hergün sevgililer günü"dedi..o günün özelliği yok onun için..

teşekkür ederim böyle fikirlerinizi aldıkça daha iyi hissediyorum kendimi
bazen diyorum acaba çok mu abartıyorum diye ama sonra vazgeçiyorum bişeyler yapmalı diyorum

selam kızlar
benim sevgili eşim de doğumgünü, yıldönümü ve sevgililer gününe bir hafta kala balık gibi strese girer :9: aslında onun için çok önemli değildir hediye alıp vermek böyle özel günlerde.. özellikle sevgililer gününü ticari bulur ama bikaç kez burnundan getirdiğim için şimdi ürküyo yazık, sürpriz yapmayı da beceremez :1: o günün arifesinde artık dayanamaz söyler ''ya ben böyle böyle düşünmüştüm ama sen beğenmezsin diye yapmadım, ben sana parasını vereyim ne istersen al'' :57: e gel de sinirlenme şimdi..

Hediyeleşmek benim için çok önemlidir... Karşımdakinden de aynı değeri beklerim! Eğer benim beklentilerime karşılık vermiyorsa saygısızlık yaptığını düşünürdüm ben olsam sanırım..
Şanslıyım ki ailemden de arkadaş çevremden de hayatıma giren erkeklerden de böyle bişiy yaşamadım.. Ne verdiysem misli misli fazlasını aldım hep..
Yerinizde olsam bu konuda beni incittiğini,onun benim üzüldüğümü bile bile bişiy yapmamış olmamasını anlamadığımı söylerdim!
Açık konuşmak da her zaman fayda var!

Hediyeleşmek benim için çok önemlidir... Karşımdakinden de aynı değeri beklerim! Eğer benim beklentilerime karşılık vermiyorsa saygısızlık yaptığını düşünürdüm ben olsam sanırım..
Şanslıyım ki ailemden de arkadaş çevremden de hayatıma giren erkeklerden de böyle bişiy yaşamadım.. Ne verdiysem misli misli fazlasını aldım hep..
Yerinizde olsam bu konuda beni incittiğini,onun benim üzüldüğümü bile bile bişiy yapmamış olmamasını anlamadığımı söylerdim!

Mesela Biz defalarca açık açık konuştuk zaten. Madem hala devam ediyo bende konuşmuyorum dedim en sonunda. Anlarsa anlar anlamazsa yapcak bişeyim yok artık benim. Bir insan hak veripte neden yapmaz anlamıyorum. Birde işime gelmedi dedi ya bitti o an benim gözümde. Ben çok bişey istemiyorum açıkcası askerliğe ait ufak bi hatıra olsun istedim ama sağolsun beyefendi 15 ayda bir kere bile fırsat bulamadı sanırım. öyleyse böyle artık

Son düzenleme:
Mesela Biz defalarca açık açık konuştuk zaten. Madem hala devam ediyo bende konuşmuyorum dedim en sonunda. Anlarsa anlar anlamazsa yapcak bişeyim yok artık benim. Bir insan hak veripte neden yapmaz anlamıyorum. Birde işime gelmedi dedi ya bitti o an benim gözümde. Ben çok bişey istemiyorum açıkcası askerliğe ait ufak bi hatıra olsun istedim ama sağolsun beyefendi 15 ayda bir kere bile fırsat bulamadı sanırım. öyleyse böyle artık

Anlıyorum..
Ne diyim Allahım yardımcınız olsun inşallah!:15:
Benim için zor çok zor...
Hadi evliyken boşanılmaz tek bu sebepten ama flört döneminde az çok belli oluyor kişilikler işte..:23:
Açık söylüyüm bana hediye almasını bilmeyen adamın kocam olmasını istemezdim ben!
Bakın annemle babam 37 senelik evli. Babam Sevgililer Günü hazırlığında şu anda..:nazar:
Ben ailemden de bunu gördüm.. Hep derim Allahım gördüğümüzden,alıştığımızdan ayrı komasın bizleri inşallah!:nazar:

hediye almak vermek çok hoş bişey bencede...ama şöylede bişey var tabii bu benim fikrim..belki bir çoğunuza şaçma gelecek ama özellikle sevgililer günü bana çok saçma geliyor....belki ufak bi kutlama tarzı bişey yapılabilir başbaşa bi yemek yenilebilir ama hediye almaktır bilmem nedir benim pek hoşlanmadığım şeyler...çoğu bayan benim gibi düşünmüyordur eminim ama nacizane fikrim bu benm :51:

ben acik konusuyorum ona zaten her zaman. öyle gizli sakli birseylere gücenip tavir yapmam. hatta hic tavir yapma huyum yoktur. söylüyorum üzüldügümü,, ama oda sen beni hediyeyle mi seviyorsun diyor.
susup kaliyorum, ne diceksin ki bunun üzerine? anlamiyor iste beni bu konuda.
ve cok güzel bi konuya deginmisiniz bana hediye alAmayan bi adamla evli olmak istemezdim demisiniz.
bu cok önemli bi nokta. karsindaki insan eger senin gercekten iyi taniyorsa, zevklerini, huyunu,suyunu, sevdigin seyleri iyi gözlemlediyse hediye almak sorun olamasi gerek aslinda degil mi?

Fides canim senin adina cok üzüldüm, keske bu noktaya gelmeseydi. umarim sevdigin hatasini anlar ve gönlünü yapar

Anlıyorum..
Ne diyim Allahım yardımcınız olsun inşallah!:15:
Benim için zor çok zor...
Hadi evliyken boşanılmaz tek bu sebepten ama flört döneminde az çok belli oluyor kişilikler işte..:23:
Açık söylüyüm bana hediye almasını bilmeyen adamın kocam olmasını istemezdim ben!
Bakın annemle babam 37 senelik evli. Babam Sevgililer Günü hazırlığında şu anda..:nazar:
Ben ailemden de bunu gördüm.. Hep derim Allahım gördüğümüzden,alıştığımızdan ayrı komasın bizleri inşallah!:nazar:

Ne güzel maşallah :nazar:
Bende zaten çok sevsemde bu konuda canım çok sıkıldığı için daha fazla devam edemem. Hani sevgililer gününü geçtim diyelim. Senede 2 gün; yıldönümümüzde, doğum gününde bi süpriz yapsa bi hediye alsa o da yetecek ama olmadı işte.

Sustum ben artık valla :27:

cok klasik bi sözzzz :19: valla kizlar son 2 gün. 2 gün sonra bu baslik icinde ya kocalarinizin ne aldigini, yada almadiklari icin yaptiginiz intikam planlarini aciklayacaksiniz :27:

slm kızlar
benimki de hediye almaz arkadaşlar. hatta ne istiyosan söyle gidelim alalım der. o zaman hediye olmaz ki yani..
14 şubatı da kandil var diyo. sevgililer günü kutlanmaz diyo bahane yani anlayacağınızzz

slm kızlar
benimki de hediye almaz arkadaşlar. hatta ne istiyosan söyle gidelim alalım der. o zaman hediye olmaz ki yani..
14 şubatı da kandil var diyo. sevgililer günü kutlanmaz diyo bahane yani anlayacağınızzz

bak bu bahane yeni, daha önce duymamistim. ne alaka. gidip vur patlasin cal oynasin eglenip, kafalari bulcak haliniz yok ya...

Back
X