Merhaba kızlar, 4 aydır görüştüğüm birisi var, önceki konumda da öğrt gününde kutlamadığı için çok üzüldüğümü anlatmıştım bazıları da beni çocuklukla suçlamıştı.
Ben çok ince bir insanım , hayatımda değerli olan çoğu kişinin özel günlerini unutmam mutlaka ufak ta olsa bir hediye alırım.Böyle olunca karşıdaki insandan da bekliyorum elimde değil.Ama ben buçocuktan 4 ayda bir iğne bile görmedim , açık açık da söylememe ragmen sürekli unutuyorum aklıma gelmiyor yoksa sen benim için degerlisin falan diyor.
Sürekli sana süprizler hazırlıcam yok onu yapcam bak gör falan ama hiç yaptığı bir şey yok.
Bugün alışverişe çıktık, bir kazak beğendim aldı eline kasaya gittik , ver kazagı dedim bende dursun dedi, kasada sıra bize geldi , kazagı verdi bana geri çekildi, o zamana kadar bana hediye olarak alıcak diye düşündüm ve biraz bozuldum, dısarı cıktıktan sonra poşeti taşıyayım dedi, bende gerek yok ama bana bunu senin alacagını düşünmüştüm dedim , başka süprizlerim var benim dedi,, bana sürpriz falan yapma Allah askına istemiyorum artık bişey dedim , sürekli sürpriz yapcam sürpriz yapcam 4 aydır bişey yok.
İnanın hiç maddiyatcı bir insan değilim ama çevredeki ilişkileri görünce imreniyorum ve bunun verdiği sözleri tutmaması da canımı sıkıyor..
Bu hep böyle mi gider, tecrübelilerden yardım istiyorum, nasıl davranmalıyım?