• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye kol düğmeleri!?

marjane

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
25
0
86
Hatay
Şimdi bir derdim var bölümüne geldim ama benimkisi aslında öyle pek de dert sayılmaz. Ufak bir akıl danışma diyelim. Nereye de yazacağımı bilemedim tam, burası çıktı karşıma. Neyse..

Benim 80 doğumlu bir erkek tanıdığım var. Öğretmen. doğum günü yaklaşıyor. -sevgilim değil ama değerli biri-

ne alsam diye düşünürken, kol düğmesi almak geldi aklıma. okulda da takım elbise giymesi gerekiyor, kol düğmelerinin uygun olacağını düşündüm.

ne dersiniz? :3:

Son düzenleyen: Moderatör:
30 yaşa ve öğretmen olan birine gayet uygun bence.. ama tarzına göre bi şeyler seç çok klasik, isimli, spor bir çok çeşidi var.. bence kalıcı ve olabilecek bi hediye..

bence de güzel bir hediye :) okuldaki hocaların genelde gömlekleri kendinden düğmeli oluyor ama tabiki özel davetlerde falan kullanır herhalde...

Şimdi bir derdim var bölümüne geldim ama benimkisi aslında öyle pek de dert sayılmaz. Ufak bir akıl danışma diyelim. Nereye de yazacağımı bilemedim tam, burası çıktı karşıma. Neyse..

Benim 80 doğumlu bir erkek tanıdığım var. Öğretmen. doğum günü yaklaşıyor. -sevgilim değil ama değerli biri-

ne alsam diye düşünürken, kol düğmesi almak geldi aklıma. okulda da takım elbise giymesi gerekiyor, kol düğmelerinin uygun olacağını düşündüm.

ne dersiniz? :3:

bence güzel ama istersen gömlekte alabilrsin...

Back
X