Hediye konusu

destik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
734
275
33
Meraba kizlar. Kv ile ilgili konularimi okuyanlar bilir. Kendisi beni pek sevmez. Benide uzmuslugu coktur. Hala da ole. Nisanliliktan taa simdiye kadar bana bi corap almisligida yok. Ama esimin annesi. Esimi cook seviyom esim icin bi kere bile kirmadim kalbini. Gecen gun anneme hediye aldik anneler gunu icin gumus bi kupe. Sonra kuyumcudan cikinca dusundum. Kv de gumus bi yuzuk mu alsam. Sonucta esimle gidip anneme begeniyoz. Bi yanim Oda esimin annesi esimi dogurup bugune getirdi ona da alalim diyor. Bi yanimda banane oglu isterse alsin diyor. Sizce ne yapmali?

Son düzenleme:
Meraba kizlar. Kv ile ilgili konularimi okuyanlar bilir. Kendisi beni pek sevmez. Benide uzmuslugu coktur. Hala da ole. Nisanliliktan taa simdiye kadar bana bi corap almisligida yok. Ama esimin annesi. Esimi cook seviyom esim icin bi kere bile kirmadim kalbini. Gecen gun anneme hediye aldik anneler gunu icin gumus bi kupe. Sonra kuyumcudan cikinca dusundum. Kv de gumus bi yuzuk mu alsam. Sonucta esimle gidip anneme begeniyoz. Oda esimin annesi esimi dogurup bugune getirdi ona da alalim diyor. Bi yanimda banane oglu isterse alsin diyor. Sizce ne yapmali?
almaniz gerekir bence de. hem iki anneye de benzer hediye alırsanız denk olur hediyeler

Galiba alcam. Esim icin. Cunku esim annemin babami dogum guninde kardeslerim digum gununde hediyesini alir kutlar. Esim icin alcam. Ve o da bi anne bide
bence de alin.. hayatta birine yaptigimiz bi haksizlik bile bi sekilde bize geri donuyor. o yüzden 3 günlük dünya.

anneler gunu bahane hediyelesmek tabiki guzel ama ben icimden gelmeyen birseyi yapamam.. karsilik olmasi sart degil ama olmayinca olmuyor.. beylerdr bizim kadar annlerimizn gununu hediyesini dusunuyormu acaba... yani icinden gelmiyorsa sen alma esin isterse ne aliyorsa alsin

Hediye kalpleri birbirine ısındırır belki bir vesile olur aradaki buzlar erir . Alın bencede ya büyüklük sizde kalsın .
Kv deki buzlar kutuplar gibi beni asla sevemez ama esim icin diyorum. Esimi bugunlere getirmis

Hediye alış-verişlerini çok severim...

Gönülleri yumuşatır...

Almanızı öneririm...

anneler gunu bahane hediyelesmek tabiki guzel ama ben icimden gelmeyen birseyi yapamam.. karsilik olmasi sart degil ama olmayinca olmuyor.. beylerdr bizim kadar annlerimizn gununu hediyesini dusunuyormu acaba... yani icinden gelmiyorsa sen alma esin isterse ne aliyorsa alsin
Iste esim aliyor dusnuyor. Annemin hediyesini ikimiz begendik. Ama benden beklemez. Almasam seni uzuyor icinden gelmiyosa alma der.

Kv deki buzlar kutuplar gibi beni asla sevemez ama esim icin diyorum. Esimi bugunlere getirmis
eşinizin annesi tabi alında sizden önce eşinizin düşünmesi gerekiyordu,sizin ailenize hediye almaya gidiyor ama kendi annesi içinde şunu da anneme alalım demiyor,sizden mi çekiniyor acaba,çok tuhaf geldi.

eşinizin annesi tabi alında sizden önce eşinizin düşünmesi gerekiyordu,sizin ailenize hediye almaya gidiyor ama kendi annesi içinde şunu da anneme alalım demiyor,sizden mi çekiniyor acaba,çok tuhaf geldi.
Yok benden cekinmez. Bilir ben karismam. Hatta kv me gittigimizde tatli icecek bsy falan ben al derim ona. Ama bnden istemez bole bsy kendi gider alir heralde

Aferin kiz bole ol:) annesini memnun edersen kocanida edersin.. ama kocami sevdigim icin kalbini kirmadim hic diyosun ya.. asil buna bravo valla...kimsenin hatri icin kokay kolay tavizim olmuyo benim, yapabileni takdir ediyorum

Eşiniz sizin annenizle, sizin kv ile yaşadığınız sorunları yaşamış mı? Annenizin bitmez tükenmez bir soğukluğu var mı? Ona rağmen alıyorsa siz de alın tabi. Ama kendi çocuğunu yetiştirmiş diye birine neden hediye alayım? Misal sizin anneniz eşinize oğlum demiş gönlünü yapmış ve kırmamış ise ikisine de hediye aldığınızda bu haksızlık değil mi? İçimden gelmeyen şeyleri yapamıyorum ben prensip olarak hele de bahsettiğiniz gibi sorunlar yaşanmış ve soğukluk var ise bence herkes kendi yaptıklarının karşılığını görür. Eşiniz alsın kendi annesine siz neden dert ettiniz ki? :KK12:

Eşiniz sizin annenizle, sizin kv ile yaşadığınız sorunları yaşamış mı? Annenizin bitmez tükenmez bir soğukluğu var mı? Ona rağmen alıyorsa siz de alın tabi. Ama kendi çocuğunu yetiştirmiş diye birine neden hediye alayım? Misal sizin anneniz eşinize oğlum demiş gönlünü yapmış ve kırmamış ise ikisine de hediye aldığınızda bu haksızlık değil mi? İçimden gelmeyen şeyleri yapamıyorum ben prensip olarak hele de bahsettiğiniz gibi sorunlar yaşanmış ve soğukluk var ise bence herkes kendi yaptıklarının karşılığını görür. Eşiniz alsın kendi annesine siz neden dert ettiniz ki?
Bende haksizlik mi olur dedim. Oda anne. Hem esimin annesi. Herseyine ragmen. Ondan ole dusundum.

Bunu eşinizin düşünmemesi ayıp bence, yerinizde olsam bir dürterdim; bak benim anneme küpe aldık, seninkine de bir şey alsana diye. Bu hediyeye ister ortak olun ya da sadece eşiniz almış gibi olsun, o da size kalmış. İçinizden gelmiyorsa karışmayın.

Aferin kiz bole ol:) annesini memnun edersen kocanida edersin.. ama kocami sevdigim icin kalbini kirmadim hic diyosun ya.. asil buna bravo valla...kimsenin hatri icin kokay kolay tavizim olmuyo benim, yapabileni takdir ediyorum[/QUOTE ama gercekten canim. Esimim sevgisi merhameti hep arkamda olusu. Ne gerek var kirmaya diyorum. Ama kv kirmayip esimin kafasini yedigimde oluyor

Yok benden cekinmez. Bilir ben karismam. Hatta kv me gittigimizde tatli icecek bsy falan ben al derim ona. Ama bnden istemez bole bsy kendi gider alir heralde
eşiniz kendi annesine hediye almıyorsa da ,ileride ben senin annene babana hediye aldım benimkileri sen hiç düşünmedin de diyebilir o yüzden siz bence hediyenizi alın.zaten bunun kaygısını hissetmişsiniz,kendi içiniz rahat olur.

Bunu eşinizin düşünmemesi ayıp bence, yerinizde olsam bir dürterdim; bak benim anneme küpe aldık, seninkine de bir şey alsana diye. Bu hediyeye ister ortak olun ya da sadece eşiniz almış gibi olsun, o da size kalmış. İçinizden gelmiyorsa karışmayın.
Dur bo soliyim esime haklisin bencede

Back
X