Hediye konusu

Meraba kizlar. Kv ile ilgili konularimi okuyanlar bilir. Kendisi beni pek sevmez. Benide uzmuslugu coktur. Hala da ole. Nisanliliktan taa simdiye kadar bana bi corap almisligida yok. Ama esimin annesi. Esimi cook seviyom esim icin bi kere bile kirmadim kalbini. Gecen gun anneme hediye aldik anneler gunu icin gumus bi kupe. Sonra kuyumcudan cikinca dusundum. Kv de gumus bi yuzuk mu alsam. Sonucta esimle gidip anneme begeniyoz. Bi yanim Oda esimin annesi esimi dogurup bugune getirdi ona da alalim diyor. Bi yanimda banane oglu isterse alsin diyor. Sizce ne yapmali?
Büyüklük sende kalsın bacim bosver al tabiki

Ama takildigim bi nokta var kizlar. Deim ya kv kinada avuvuma koydugi ceyregi bile geri istedi hc bsy yapmadi bana. Ha ben almaya alcam. Ama bunuda dusunmeden edemiyom.
Haklisin sonuna dek içinden atamıyorsun ben olsam bnde atamazdım ki atamayorum da lakin eşini sevdigim için yao bunu

Zaten esime alalim deyince mutlu oldu o mutlu oldu diye alirim. Ha bide her seye ragmen kv bi anne
Ole aslinda en cok da anne oldugu icin. Kendi annem icin de tum anneler icin de derim. Dogum da cektikleri bir sancinin karsiligini ne yapsak odeyemeyiz diye. Kv icinde ole dusunup hediyeyi alcam.

Back
X