Bende annem ve kv lerden uzaktayım. Annem yeri gelir evimin yumurtasına kadar yollar ama karşı taraf hiç tenezzül etmez gelirken 1000 kaç km'lik yolda birsey alıp gelmeyi. Bende bu son gittiğimde annemlere götürdüm ama kv lere aynı şekilde eli boş gittim başta bi tuhaf hissediyor insan ama kendi kendinize onlarda getirmedi diyin hemen geçiyor o hisMerhaba herkese bişey merak ediyorum
Sizler şehirdışındaki ailenize giderken her seferinde bi hediye götürüyor musunuz ?
Ben şehirdışındayım bana biri gelirken hep eli boş gelir ama ben giderken bi mecburiyet varmış gibi mutlaka bişey alırım ama bu defa almadım ani çıktım geldim (gece karar verdim sabah çıktık) kötü hissediyorum
Siz nasıl yapıyorsunuz ?
Kayınvalideler hiç şaşırtmıyorBende annem ve kv lerden uzaktayım. Annem yeri gelir evimin yumurtasına kadar yollar ama karşı taraf hiç tenezzül etmez gelirken 1000 kaç km'lik yolda birsey alıp gelmeyi. Bende bu son gittiğimde annemlere götürdüm ama kv lere aynı şekilde eli boş gittim başta bi tuhaf hissediyor insan ama kendi kendinize onlarda getirmedi diyin hemen geçiyor o his
Hiç sorma sağolsunlarKayınvalideler hiç şaşırtmıyor
Hiçbir zorunluluk hissetmiyorum. Dümdüz gidiyorumMerhaba herkese bişey merak ediyorum
Sizler şehirdışındaki ailenize giderken her seferinde bi hediye götürüyor musunuz ?
Ben şehirdışındayım bana biri gelirken hep eli boş gelir ama ben giderken bi mecburiyet varmış gibi mutlaka bişey alırım ama bu defa almadım ani çıktım geldim (gece karar verdim sabah çıktık) kötü hissediyorum
Siz nasıl yapıyorsunuz ?
Kesinlikle böyleyim ben de. Komşuya bile gitsem elim boş gidemiyorum ayıp geliyor. Acele gitmem gerekir diye evimde hep 100 gramlık paketli kahveler olur onunla giderim, yanına lokum ya da çikolata koyarım.Hepimiz aynı şehirdeyiz.
Hiç bir zaman elim boş gitmedim.
Ama bizimki alışkanlık. Ben hiç kimseye elim boş gitmem. Arkadaşım da olsa 1 kilo elma alırım, içime sinmez.
Sevdiğim komşu tipi asdfghKesinlikle böyleyim ben de. Komşuya bile gitsem elim boş gidemiyorum ayıp geliyor. Acele gitmem gerekir diye evimde hep 100 gramlık paketli kahveler olur onunla giderim, yanına lokum ya da çikolata koyarım.
Aaa aynen bizim de öyle!Kesinlikle böyleyim ben de. Komşuya bile gitsem elim boş gidemiyorum ayıp geliyor. Acele gitmem gerekir diye evimde hep 100 gramlık paketli kahveler olur onunla giderim, yanına lokum ya da çikolata koyarım.
Bence şehir dışından bir yere kalmalı gidiyorsak hediye götürülür en kötü kuriyemis filan. Ama zorunluluk değil buMerhaba herkese bişey merak ediyorum
Siz nasıl yapıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?