İkimizde seviyoruz ama birliktelik mumkun degilSen mi seviyorsun o mu seviyor cözemedim
Eger o sana kayıtsızsa gereksiz bişey yapmıs olursun
O zaman yaptıgınız cok anlamsız olurİkimizde seviyoruz ama birliktelik mumkun degil
Evet galiba kafaya koydum :) mutlu olacak ona odaklaninca çok mantıklı duruyir herşey de sonrası için endişe duyuyor um galiba ki birfikir alayim dedimValla kafana koymuş bahanelerini bile bulmuşsun. Ama bence gerek yok. Doğum gününü kutlarsa arkadaşlarla birlikte falan küçük bi hediye tamam ama büyük bişey büyük beklenti demek.
O zaman empati yaparak cevap verin.Evet galiba kafaya koydum :) mutlu olacak ona odaklaninca çok mantıklı duruyir herşey de sonrası için endişe duyuyor um galiba ki birfikir alayim dedim
Evet dogru sadece arkadas olarak kalalim en azından diyen o oldugu icin bunuda arkadaşca kabul eder diye düşündüm buO zaman empati yaparak cevap verin.
Sevdiğiniz size böyle şeyler yapsa ertesi gün sevgili olacağınızı düşünmez misiniz?
E olamayız yazmışsınız.
1 gün mutlu olsun diye hayal kırıklığına uğratmaya hakkınız var mı?
Onunla romantik bir ilişki olmayacağı konusunda netim,ama insan olarak değer veriyorum yani oyle ikinci planda tuttuğum yok,oda net olmam konusunda hak veriyor bana çünkü problemler ondan kaynakli ve bunlari anlattım uzun uzun ona ,uzak kalmaya çalışmamin sebebi bağlanmamakKusura bakma da istemem yan cebime koy diyorsun resmen adama. Kendi içinde de yedekte dursun diyorsun. bence eğer kararın netse yol verirsin onun içinde uğraşmazsın ki sende onun için uğraşıyorsun. Aklinda takılan sorular varsa ona karşı onların cevabını al ve ona göre davran yoksa böyle giderse sen üzülürsün sonunda.
Eğer sevgili olmayı kabul edemeyecekseniz kendinize engel olun ve üzmeyin.Evet dogru sadece arkadas olarak kalalim en azından diyen o oldugu icin bunuda arkadaşca kabul eder diye düşündüm bu
Sen böyle devam ettikçe ister istemez bağlanırsın ki sende boş değilsin ona çünkü seven kişi sevdiğinin mutlu olmasını ister ve uğraşır başka türlü olsa aman banane der gecerOnunla romantik bir ilişki olmayacağı konusunda netim,ama insan olarak değer veriyorum yani oyle ikinci planda tuttuğum yok,oda net olmam konusunda hak veriyor bana çünkü problemler ondan kaynakli ve bunlari anlattım uzun uzun ona ,uzak kalmaya çalışmamin sebebi bağlanmamak
Şubat'ın sonunda, engelse aramizdaki buyuk yaş farkı ve onun gecmis hayatiDoğum günü ne zaman?
Bir de birlikte olamamanızın sebebi nedir? Yani engel ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?