Hediye mevzusu..

tgba1435

sevmeyi seviyorum :)
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
64
46
103
İyi akşamlar hanimlar,size birşey danismak istiyorum. Benim de kendisine hisler besledigim birisiyle kendi açımdan bir gelecek goremedigim icin bir ilişki başlatmadim.Ümit vermemek için konuşmayı bile sonlandırdım ama o yazdikca arada bir cevap veriyorum net tavır koyamadim öyle.Problemime gelecek olursam da bu kişinin doğum günü yaklaşıyor ve ben bu duruma kayıtsız kalamiyorum illaki birşeyler yapmam gerek,içim icime sığmıyor çünkü cok sevinecek.Zaten uzun is saatleri, enerji somuren insanlar, ekonomik sorunlar derken hayatta mutlu olunacak seyler daha bir kiymetli, istiyorum ki böyle bir gunde anlamli bir hediye alsin,degerli hissetsin mutlu olsun.Benim açımdan bu arkasca ama sizce buna başka bir anlam yukler mi?arkadas kalamayacağımizi belirtip konuşma konusunda bile epey direnmisken kendimle çelişmiş mı oluyorum ne yapayım sizce?

Sen mi seviyorsun o mu seviyor cözemedim
Eger o sana kayıtsızsa gereksiz bişey yapmıs olursun

Haklısınız bende bundan korkuyorum ama hediyemin icerigi tamamen arkadaşca olacak birde Kendi de bizim olamayacağımizin farkında en azından arkadaş kalmak istedi bende duygularimi kontrol edememem diye devam ettirmek istemedim.Yani bunu sadece bir incelik olarak algılama ihtimalihic mı yok

Valla kafana koymuş bahanelerini bile bulmuşsun. Ama bence gerek yok. Doğum gününü kutlarsa arkadaşlarla birlikte falan küçük bi hediye tamam ama büyük bişey büyük beklenti demek.

Valla kafana koymuş bahanelerini bile bulmuşsun. Ama bence gerek yok. Doğum gününü kutlarsa arkadaşlarla birlikte falan küçük bi hediye tamam ama büyük bişey büyük beklenti demek.
Evet galiba kafaya koydum :) mutlu olacak ona odaklaninca çok mantıklı duruyir herşey de sonrası için endişe duyuyor um galiba ki birfikir alayim dedim

Evet galiba kafaya koydum :) mutlu olacak ona odaklaninca çok mantıklı duruyir herşey de sonrası için endişe duyuyor um galiba ki birfikir alayim dedim
O zaman empati yaparak cevap verin.
Sevdiğiniz size böyle şeyler yapsa ertesi gün sevgili olacağınızı düşünmez misiniz?
E olamayız yazmışsınız.
1 gün mutlu olsun diye hayal kırıklığına uğratmaya hakkınız var mı?

Kusura bakma da istemem yan cebime koy diyorsun resmen adama. Kendi içinde de yedekte dursun diyorsun. bence eğer kararın netse yol verirsin onun içinde uğraşmazsın ki sende onun için uğraşıyorsun. Aklinda takılan sorular varsa ona karşı onların cevabını al ve ona göre davran yoksa böyle giderse sen üzülürsün sonunda.

Evet dogru sadece arkadas olarak kalalim en azından diyen o oldugu icin bunuda arkadaşca kabul eder diye düşündüm bu

Onunla romantik bir ilişki olmayacağı konusunda netim,ama insan olarak değer veriyorum yani oyle ikinci planda tuttuğum yok,oda net olmam konusunda hak veriyor bana çünkü problemler ondan kaynakli ve bunlari anlattım uzun uzun ona ,uzak kalmaya çalışmamin sebebi bağlanmamak

Doğum günü ne zaman?
Bir de birlikte olamamanızın sebebi nedir? Yani engel ne?

Sen böyle devam ettikçe ister istemez bağlanırsın ki sende boş değilsin ona çünkü seven kişi sevdiğinin mutlu olmasını ister ve uğraşır başka türlü olsa aman banane der gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…