• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye mi başkasına hediye etmiş kocam

Az işten çok iş çıkarmak, pireyi deve yapmak, pire için yorgan yakmak
Gerek var mıydı bu kadar uzatmaya keşke sadece üzüldüğünüzü empati yapmasını isteydiniz tabi ki manevi değeri yüksek olabilir sizin için o da beğenmemiş keşke hediye etmek yerine hatıra niyetine saklasaydı ama çokda büyütülecek bi konu değil
Evet, üstelik beni ikna ederken aynısından alacağım demişti.
Saçmaladım uzadı da uzadı şimdi elde var sıfır

Evet, üstelik beni ikna ederken aynısından alacağım demişti.
Saçmaladım uzadı da uzadı şimdi elde var sıfır
Bence oturun konuşun sizinde bi an parladığınızı yaptığınızın doğru olmadığını söyleyin oda doğru bişey yapmamış sizde oturun konuşup düzeltin gerekirse bu sefer ilk adımı siz atın eşiniz neticede çok çok kötü bişey de yapmamış

Sen sacma sapan seyleri sakliyorsun diye adam begenmedigi yuzuge bukadar kiymet vermek zorundami? Yuzugu vermen beni cok kirdi dersin gecersin cocukmusun saatlerce agliyorsun? Abartmaninda bir siniri olmali. Bak seninde cocugun varmis sacma sapan mevzulari buyutup cocugunun huzurunu kaciran yine sensin. Erkekler bizim gibi ince dusunceli degil onlari oyle kabul etmek herkes icin daha kolay

Ona sevgili iken çok beğenerek yüzük almıştım üstelik çok zor şartlarda. Ta o zaman fazla beğenmemişti. Bugün öğrendim ki arkadaşına vermiş saatlerce ağlıyorum. Beğenmese bile ona ben almıştım üstelik çok beğenerek... Çok üzgünüm. Çok incindim

Not = düzenleme yapmak istiyorum arkadaşlar konu büyüdü ben ağladıkça oda sinirlendi
Olay seni istemiyoruma kadar gitti ben onu ilk buluşmamzdaki biletimizi saklarken o bana bunları yaptı sonra da odada uyudu guya sabahda evden gidecekmiş hikaye gidemez keşke gitse kafa dinlessm.. En kötüsu çocuğumuz bunlara şahit oldu ve yıprandı şimid diyorum keşke o kadar aglamasaydim sonunda ben suçlu oldum

Evet kızlar şimid ne yapayım ben?
Belli ki bir kaç gün konuşmayacaz böyle kavgalar da oda bende konuşmaz
Kendini paşazade zanneden bir koca daha 🤦‍♀️🤷‍♀️

Üstelik çocuk bu olanlara şahit oluyor , çok üzücü.

Sinir krizi desem, birikim desem belki o zaman biraz hafifletici olabilir ancak öyle durmuyor.

Konusahibi böyle histerik ve abartılı tepkiler vermeye devam ederse hem ciddiye alınmaz hem de çocuğa yazık olur. Evlenip çoluğa çocuğa karışmış kıymet vermiş ki bu aşamaya gelmişler ,yoksa hediyeyle beraber konusahibine de yol verirdi di mi.

Eşimle kızım bana küpe ve kolye almışlar bi özel günde, bikaç kez taktım öylece kaldırdım, hadi eşim ayrı da kızım canım yani ama ne yapayım doğurdum diye verdiği herşeye tapayım mı. Camekan yaptırıp içine bi koyayım. Eşyalara şu kadar anlam yüklemesin bence kimse.

Konusahibi böyle histerik ve abartılı tepkiler vermeye devam ederse hem ciddiye alınmaz hem de çocuğa yazık olur. Evlenip çoluğa çocuğa karışmış kıymet vermiş ki bu aşamaya gelmişler ,yoksa hediyeyle beraber konusahibine de yol verirdi di mi.

Eşimle kızım bana küpe ve kolye almışlar bi özel günde, bikaç kez taktım öylece kaldırdım, hadi eşim ayrı da kızım canım yani ama ne yapayım doğurdum diye verdiği herşeye tapayım mı. Camekan yaptırıp içine bi koyayım. Eşyalara şu kadar anlam yüklemesin bence kimse.

Herkes siz değil herkes bende değil

Ona sevgili iken çok beğenerek yüzük almıştım üstelik çok zor şartlarda. Ta o zaman fazla beğenmemişti. Bugün öğrendim ki arkadaşına vermiş saatlerce ağlıyorum. Beğenmese bile ona ben almıştım üstelik çok beğenerek... Çok üzgünüm. Çok incindim

Not = düzenleme yapmak istiyorum arkadaşlar konu büyüdü ben ağladıkça oda sinirlendi
Olay seni istemiyoruma kadar gitti ben onu ilk buluşmamzdaki biletimizi saklarken o bana bunları yaptı sonra da odada uyudu guya sabahda evden gidecekmiş hikaye gidemez keşke gitse kafa dinlessm.. En kötüsu çocuğumuz bunlara şahit oldu ve yıprandı şimid diyorum keşke o kadar aglamasaydim sonunda ben suçlu oldum

Evet kızlar şimid ne yapayım ben?
Belli ki bir kaç gün konuşmayacaz böyle kavgalar da oda bende konuşmaz
Ya kendinizi uzmek icin yer mi ariyorsunuz. Aglamayin boyle seylere Allahinizin askina ya ben iyice gamsizim bu yuzden anlayamiyorum bir daha hediye almazsiniz olur biter. Daha sizden sahip oldugu bir sürü hediye vardir kendisinde. Erkekler kadinlar kadar naif degil yani siz olaya benim hediyemi nasil verdi hesabina girdiniz ama inanin o hediyeyi verirken herhangi birseyi vermis gibi oldu. Bunun icin kusulmez aglanmaz yapmayin kendinize deger verin. Ve yuvanızı da baska sorunlariniz yoksa bunun icin uzmeyin. Esinize boyle seyleri sevmediğinizi söyleyin bir daha veemez hediye ettiginiz birseyi

E taşlı koca yüzükler takanları var. Mesela babam bayılır. Ben de yeryüzünde bi babama yakıştırırım.
Konuya yorumum şudur. Ben de çok ağlardım. ☹️
Aynen benim eşimde sever normalde bir yüzüğü vardı kaybetti çok üzülmüştü aynısından bulursam alırım diyodum ama bulamadım :D
Konu sahibi eşin odunluk yapmıs ama bu kadar ağlama lütfen.. Sende umursama onun aldıklarını başkalarına ver

Aynen benim eşimde sever normalde bir yüzüğü vardı kaybetti çok üzülmüştü aynısından bulursam alırım diyodum ama bulamadım :KK70:
Konu sahibi eşin odunluk yapmıs ama bu kadar ağlama lütfen.. Sende umursama onun aldıklarını başkalarına ver
Hoşuna gitmeyen doğru bulmadığı şeyi mi yapsın? 🤦🏻‍♀️ Adam zaten hediye mevzusunu önemsemeyen biri umrunda mı olacak?

Tamam yapın bunları sonra size nasıl bir yararı olmasını bekliyorsunuz eşiniz bambaşka bir insana mı dönüşecek? Gerçekten sorun çözme yetiniz sıfır. Eşiniz sırf uzatmayın diye aynısından alacağım bile demiş siz hala meseleyi büyüttükçe büyütün. Frodo bile bu kadar yüzük meraklısı değildi herhalde
Nasıl çözeyim öneriniz nedir? Kavga büyüdü bana resmen hakaret edip seni istemiyorum dedi ne diyim bu adama ayaklarına kapanıp özür mü dileyim?

Ya kendinizi uzmek icin yer mi ariyorsunuz. Aglamayin boyle seylere Allahinizin askina ya ben iyice gamsizim bu yuzden anlayamiyorum bir daha hediye almazsiniz olur biter. Daha sizden sahip oldugu bir sürü hediye vardir kendisinde. Erkekler kadinlar kadar naif degil yani siz olaya benim hediyemi nasil verdi hesabina girdiniz ama inanin o hediyeyi verirken herhangi birseyi vermis gibi oldu. Bunun icin kusulmez aglanmaz yapmayin kendinize deger verin. Ve yuvanızı da baska sorunlariniz yoksa bunun icin uzmeyin. Esinize boyle seyleri sevmediğinizi söyleyin bir daha veemez hediye ettiginiz birseyi

.
.

Bunun icin mi saatlerce agladiniz?
Valla benim kocam boyle aglasa bu sebepten bana fenalık gelir adami kapinin onune birakirim orda agla diye🤦🏼‍♀️

Niye agliyorsunuz. Soyleyin geri alsin yüzüğü. Değerliyse satin parasini yiyin. Degilse atin cope gozunun onunde ders alsin
Yok eger almaya çalışmazsa kime verdiyse aiz arayin isteyin rezil olsun.

Benim koca da bana çiçek almıştı birgün bende komşuya vermiştim çiçekleri seviyor diye.Cok mutlu olmuştu canım arkadaşım 😁Bir insanın sevinmesine vesile olmak güzel şey..Eşime de dedim valla kirilma alınma bana çiçek falan alma beni pek mutlu etmiyor, çiçek dalda,altın kolda güzel 🤪

Back
X