• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye mi başkasına hediye etmiş kocam

Benim koca da bana çiçek almıştı birgün bende komşuya vermiştim çiçekleri seviyor diye.Cok mutlu olmuştu canım arkadaşım 😁Bir insanın sevinmesine vesile olmak güzel şey..Eşime de dedim valla kirilma alınma bana çiçek falan alma beni pek mutlu etmiyor, çiçek dalda,altın kolda güzel 🤪
Altın kolda güzel iyiymiş 🤩

Bilmem önce önemsedi aslında baya da dil döktü aynısından alacam hemen dedi ama ben abarttım da abarttım da sanki o an ağlamak geldi içimden başka bisi istemedim sonuç buralara geldi. Keşke o zaman tamam diyip Hayatıma devam etseydim maalesef şuan umursamıyor çünkü kavga oldukça büyüdü. Ben tepkilerimu maalesef böyle yaşıyorum çok yanlış demi. Ama 7 yıldır evliyiz keşke benim üzülecegimi düşünseydi nitekim biliyor benim bunlara önem verdiğimi aslında mesele yüzükten çok üzülecegimi bildiği halde vermesi galiba. Peki şuan napmali evde gergin bir hava oluşacak maalesef bende konuşmamayı düşünüyorum

Evet hemde çok yanlış tepkiler.

Daha önemli meselelerde hiç onemsenmemeye başlarsınız.

Önemli olsaydı 7 senedir nerede diye sorar , sorgulardiniz değil mi ?

Demek ki o kadar da anlam yüklemek gerekiyor. Sonuçta 7 senedir yok ortalıkta.

Konusmamakta hata yaparsınız.

Konuşursa sizinle güzelce cevabını verin derim ben.

Nasıl çözeyim öneriniz nedir? Kavga büyüdü bana resmen hakaret edip seni istemiyorum dedi ne diyim bu adama ayaklarına kapanıp özür mü dileyim?

Kötü olmuş olayların böyle ilerlemesi Bence bir süre sessizliğimizi koruyun. Biraz sakinleşince daha güzel bir konuşma yaparsınız. Kırıldığınızı aynı yüzükten alsa bile onun o yüzük olmadığını o yüzden anarttığınızı söylersiniz. İnşallah tatlıya bağlanır. Çünkü olaylar çok abartılı ilerlemiş.

Nasıl çözeyim öneriniz nedir? Kavga büyüdü bana resmen hakaret edip seni istemiyorum dedi ne diyim bu adama ayaklarına kapanıp özür mü dileyim?

Valla kusura bakmayın ama hayatı böyle dram tadında yaşayan bir insanı ben de istemem. Eşiniz sizi 7 yıldır böyle tanıyor ama bir 7 yıl daha bu durumu kabullenip çekeceğinin garantisi yok. Ben tepkilerimi böyle yaşıyorum maalesef yanlış değil mi yazarak çıkamazsınız işin içinden, yanlışsa kendinizi törpülemeye çalışın. Hatanın farkına varmak=ayaklarına kapanmak demek mi oluyor size göre?

Olaylar sizin dışınızda gelişmiş gibi yazmışsınız ama normal bir şekilde kırıldığınızı belirtmek varken kavgayı çıkartan da sizsiniz büyüten de sizsiniz. Hala daha vermek istediğiniz tepkiler olayı büyütmek üzerine.

Nişanlıma hediye ayakkabı aldım hemde baya bir paraya (2000tl civarı).Geçen baktım erkek kardeşinin ayağında paralanmış resmen.İşte gelmiş odamdan gizlice almış falan dedi ama beni ilgilendirmez.Asla kavga çıkarmadım.Sadece birdaha sana hediye almayacağım dedim.6 ekimde doğum günü var hediye alacak mıyım ? Asla...

Durum kırıcı ve sinir bozucu ama bu kadar ağlamaya da değmez ki
Bir daha almam deyip azıcık kızmaniz neden kizdiginizi anlatmaniz yeterliydi

Şu öküz adamlar için ağlayıp sızlamayın kızlar almayın düşünmeyin olsun bitsin kendinize alın hediye amaaan
+1
Hicbi erkek icin bu kadar aglamaya ince düşünmeye degmez cok büyütmeyin şu biriktirdiginiz biletleri hatiralari falan da atin gitsin hic gerek yok. Fazla duygusal olmayin çünkü erkekler haketmiyolar.
O umursamaz mi davraniyo sen iki kat umursamaz ol o zaman yusuf yusuf oluyo mu olmuyo mu bakalim. Kendinle ilgilen kendine yatirim yap daha cok hayra gecer:KK14:
Erkekler öküzdür net .

Ya ben neden bu kadar tepki verildigini cidden anlamadim. Cok para verilerek bir hediye alinmis olmasi ya da sizin cok begenmis olmaniz onunda begenmesini gerektirmezki..hayatlarinizi cekilmez hale getiriyorsunuz yemin ederim.esimle zevklerimiz hic tutmaz aldigi seylere tesekkür edip kabul ederim ama baskasina verdigimde olur iade ettigimde,ayni sekilde o da benimkileri..hic de takmam illa begenmesi sart mi hele bunun icin tartismak ..aman ölümlü dünyada dert aramayin kendinize

7 sene önceki yüzük icin mi ağladın şaka de bana lütfen. Birseyler birikmiş olabilir mi ?
Aklina nasil geldi yüzük nerede diye

7 sene önceki yüzük icin mi ağladın şaka de bana lütfen. Birseyler birikmiş olabilir mi ?
Aklina nasil geldi yüzük nerede diye
Yüzük ve Tesbih meraklısı kendisi ona bakıyordu baktım yüzük yok o şekilde ortaya çıktı. 7 değil 8 🤩 ilk sevgililer günü hediyem di.
Rahmetli dedecimin parası ile almıştım o demişti al diye belkide ondan icerledim. Bilemiyorum

Ya ben neden bu kadar tepki verildigini cidden anlamadim. Cok para verilerek bir hediye alinmis olmasi ya da sizin cok begenmis olmaniz onunda begenmesini gerektirmezki..hayatlarinizi cekilmez hale getiriyorsunuz yemin ederim.esimle zevklerimiz hic tutmaz aldigi seylere tesekkür edip kabul ederim ama baskasina verdigimde olur iade ettigimde,ayni sekilde o da benimkileri..hic de takmam illa begenmesi sart mi hele bunun icin tartismak ..aman ölümlü dünyada dert aramayin kendinize

Bende pişman oldum keşke en baştan aynısından alacağım dediği zaman ağlamayı bıraksaydim

Ona sevgili iken çok beğenerek yüzük almıştım üstelik çok zor şartlarda. Ta o zaman fazla beğenmemişti. Bugün öğrendim ki arkadaşına vermiş saatlerce ağlıyorum. Beğenmese bile ona ben almıştım üstelik çok beğenerek... Çok üzgünüm. Çok incindim

Not = düzenleme yapmak istiyorum arkadaşlar konu büyüdü ben ağladıkça oda sinirlendi
Olay seni istemiyoruma kadar gitti ben onu ilk buluşmamzdaki biletimizi saklarken o bana bunları yaptı sonra da odada uyudu guya sabahda evden gidecekmiş hikaye gidemez keşke gitse kafa dinlessm.. En kötüsu çocuğumuz bunlara şahit oldu ve yıprandı şimid diyorum keşke o kadar aglamasaydim sonunda ben suçlu oldum

Evet kızlar şimid ne yapayım ben?
Belli ki bir kaç gün konuşmayacaz böyle kavgalar da oda bende konuşmaz
Çocuğunuzu düşünün kavga etmeyin. Belki bugünleri siz ve eşiniz unutacaksınız ama o çocuk hiç unutamayacak.

Cok incindim çok.
Çok duygusalm maalesef ilk yazstigmz msjlari bile kağıda yazdım onlar bile duruyor çok zoruma gitti. Önce ikna etmeye çalıştı sonra ağlayınca kızdı aglamamda suç demej ki
Üzülmenizi anlıyorum ama eşinle bu kadar kavga edicek ve kendinizi bu kadar harap edicek bi mevzu değil bence. Merak ettim ilk sevgililer günü dediniz evlendikten sonraki sevgililer günü mü yoksa sevgililik döneminden mi ? Hele sevgililik dönemindense hiç takmayın ne kadar sevgili görünseniz de alışma zamanları beğenmediği bişeyi takmak zorunda değil ben de bi arkadaşım öyle benim sevmediğim bi eşyamı beğense hemen veririm. Kim almış umrumda olmaz.

Üzülmenizi anlıyorum ama eşinle bu kadar kavga edicek ve kendinizi bu kadar harap edicek bi mevzu değil bence. Merak ettim ilk sevgililer günü dediniz evlendikten sonraki sevgililer günü mü yoksa sevgililik döneminden mi ? Hele sevgililik dönemindense hiç takmayın ne kadar sevgili görünseniz de alışma zamanları beğenmediği bişeyi takmak zorunda değil ben de bi arkadaşım öyle benim sevmediğim bi eşyamı beğense hemen veririm. Kim almış umrumda olmaz.
Sevgiliyken İlk sevgililer gününde almstm. Rahmetli dedemin parası İle

Sevgiliyken İlk sevgililer gününde almstm. Rahmetli dedemin parası İle
Doğrusu bundan sonra hediye almama olayını da anlamadım olay 7-8 yıl önce daha ilk sevgili zamanlarında olmuş. Hediyeyi ben aldım diye başının üstünde saklaması için almıyorum ben, sadece ona yakışacağını sevebileceğini düşündüğüm için alırım. Eşimize de yedi kat yabancı gibi hesap kitapla yaklaşacaksak vay halimize. En son bu hesabı lisede doğum gününde hediye aldığım arkadaşım bana hediye almayınca yapmıştım 😂 bir daha ona hediye almadım. Ama eşim dediğim insana karşı da böyle davranmam. Ama güzel olan bi hediye mevzusuna bu kadar kıyametler koptuysa demekki "gerçek" sorunlar yok aranızda. Mutluluğunuz daim olsun, umarım böyle meseleler için ilişkinizi kendinizi yıpratmazsınız bir daha.

Back
X