Hediye paketini açmamak

hayır konuşmadım annesinin olayını ama eltimin olayını anlatmıştım zaten ertesi günde annesine aldığım hediye açılmadı gözünün önünde gördü bozulduğumu anladı
konuşmak isteri yani üzüntümü dile getirmek isterim ama anlatırsa hiç hoş olmaz önce söz alıp öyle anlatayım

eltinin olayini biliyorsa ve annesinin olayida gozunun onunde olduysa bence ozaman bunu tekrar konusmanizinda bir anlami yok.O zaten gormusdur gorecegini ve hatta belki annesini daha sonra uyarmisdir. bos ver tatlim sonra sen dahada kotu olursun. Once bir evlen bakalim sonra aynayi konyayi gorurler.

Eskilere gore hediyeyi hemen acmak ayip idi. Ben de yillarca korkarak actim hediyeleri, simdi birsey dusunurler mi ayip filan diye.. Kimini de sonradan actim, cunki beklenen buydu. Herkesin gelenegi gorenegi ayni olacak diye birsey yok. size gore normal olan bir digerine gore anormal olabilir. Hemen suclamak yerine once neden boyle davrandigindan emin olmak gerekir.

Eskilere gore hediyeyi hemen acmak ayip idi. Ben de yillarca korkarak actim hediyeleri, simdi birsey dusunurler mi ayip filan diye.. Kimini de sonradan actim, cunki beklenen buydu. Herkesin gelenegi gorenegi ayni olacak diye birsey yok. size gore normal olan bir digerine gore anormal olabilir. Hemen suclamak yerine once neden boyle davrandigindan emin olmak gerekir.

ok hediye açmanın bir gelenek olduğunu var sayalım ama bende vardı hiç gerek yoktu diye dakikalarca uzatmasına ne denir

Çok ayıp etmişler.Bazı insanlar böyle ama mesela ben en ufak hediyeyle
bile mutlu olabilen bir insanım.Benim babaannem de böyle,hediye alırsın
kullanmaz bile öyle durur bir köşede.Hiç düşünmezler bu insan beni düşünmüş,önemsemiş hediye almış diye.Surat asarlar anca,ne kadar ayıp yaa.Alınan hediyeyi beğenmesen bile nezaketen güler yüz gösterirsin teşekkür edersin bir.
Neyse böyle insanlar da var ve bu insanları memnun etmek çok zor.Böyle hediye alırsın verirsin burun kıvırırlar,almazsın daha da suçlu olursun bak bak bir düşünmemiş bile derler.Fazla takma bence,ne kadar uğraşsan da mutlu ve memnun olmazlar.Bazı şeyleri takmamayı öğren,kendini üzersin sadece.

bende açıkçası birine hediye verdiğim zaman açıp bakmasını beklerim bu beni çok mutlu eder bende hediye alınca hemen açar teşekkür ederim bu görgü kuralı kimsenin hediyesine ihtiyaç duymak değildir bu ne demek vardı bundan isterse 100 tane olsun onu sana değer vermiş almışsende alma bişey değer vermeyene

Çok ayıp etmişler.Bazı insanlar böyle ama mesela ben en ufak hediyeyle
bile mutlu olabilen bir insanım.Benim babaannem de böyle,hediye alırsın
kullanmaz bile öyle durur bir köşede.Hiç düşünmezler bu insan beni düşünmüş,önemsemiş hediye almış diye.Surat asarlar anca,ne kadar ayıp yaa.Alınan hediyeyi beğenmesen bile nezaketen güler yüz gösterirsin teşekkür edersin bir.
Neyse böyle insanlar da var ve bu insanları memnun etmek çok zor.Böyle hediye alırsın verirsin burun kıvırırlar,almazsın daha da suçlu olursun bak bak bir düşünmemiş bile derler.Fazla takma bence,ne kadar uğraşsan da mutlu ve memnun olmazlar.Bazı şeyleri takmamayı öğren,kendini üzersin sadece.

haklısın ben o günden sonra öğrendim insanlara vereceğim değerin ne olduğunu

Back
X