- 9 Şubat 2018
- 1.738
- 3.490
- 83
- Konu Sahibi mavilimonata
-
Keşke biraz daha kısa yazdaydınız
Okuyup fikir verirdim
Çok uzun geldi
Arkadasının bi eksigi varmış,kocası almam demiş.bizim kızcagazda arkadasına ğzülme ben sana ev hediyesi olarak alırım demişKeşke biraz daha kısa yazdaydınız
Okuyup fikir verirdim
Çok uzun geldi
Teşekkür ederim ilginiz içinArkadasının bi eksigi varmış,kocası almam demiş.bizim kızcagazda arkadasına ğzülme ben sana ev hediyesi olarak alırım demiş
İnternetten sipariş edip almış ama o da ne aman allahım bu almam dedigi kocası alıvermiş o eksigi
Arkadasıda demişki sen kullan, benim kocam aldı bana vs...
Hayir girmem. Hatta bu kadarina da girmezdim,butceme gore ya gram altin ya ceyrek altin alir verirdim daha en basindan. Bosuna zahmete girmissiniz nitekim yaranamamissiniz da.
Hic bir iyilik cezasiz kalmiyor iste. Bari kafaniz rahat olurdu, nazik dusuncenize yazik olmus.Ya altınları eşi bozdurmuş o yüzden altın almaktan ziyade işini görsün istemiştim ama dümdüz öyle yapmak lazımmış..
Allah razı olsun kardeşimArkadasının bi eksigi varmış,kocası almam demiş.bizim kızcagazda arkadasına ğzülme ben sana ev hediyesi olarak alırım demiş
İnternetten sipariş edip almış ama o da ne aman allahım bu almam dedigi kocası alıvermiş o eksigi
Arkadasıda demişki sen kullan, benim kocam aldı bana vs...
keşke sizde konu ile alakasız yorumunuzu yazmamayı seçseydiniz.Keşke biraz daha kısa yazdaydınız
Okuyup fikir verirdim
Çok uzun geldi
Siz alacağınızı söylediğiniz halde gidip eşine aldırmış doğru mu anladım? Eğer böyle ise ben olsam hiç uğraşmazdım. Çok sevdiğim bir laf vardır iyilikten maraz doğar.
Polemik için yazmadımkeşke sizde konu ile alakasız yorumunuzu yazmamayı seçseydiniz.
her konuya yazma zorunluluğunuz yok, uzun geldiyse geçip gidebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?