- Konu Sahibi mavilimonata
-
Ay artık borcamlarda pahalıAllah razı olsun kardeşim ♥
Amaannn bu kocaci tayfayi da hic sevmiyom al bi borcam
Polemik için yazmadım
Fikir olması açısından...
Çünkü daha kısa yazıldığında daha çok yorum yapılıyor
İyi geceler
Amaannn sorma benim ceyizden bissuru var heheheheAy artık borcamlarda pahalı
Ben olsam almazdim. Bir kez niyetlenmissiniz olmamış üstelik zarar da gormussunuz maddi olarak bırakın daha hediye filan düşünmeyin derim.
Milletde ne güzel komşular var be. benim annem komşulara kesme şekerle gidiyor. Kadın resmen çözmüş olayı dert tasa yok negzel
Cok güldüm bunaBen olsam almazdim. Bir kez niyetlenmissiniz olmamış üstelik zarar da gormussunuz maddi olarak bırakın daha hediye filan düşünmeyin derim.
Milletde ne güzel komşular var be. benim annem komşulara kesme şekerle gidiyor. Kadın resmen çözmüş olayı dert tasa yok negzel
Para karta taksitle yatmaz. Limitiniz direkt olarak 250 TL olarak artar. Ama her ay ekstrede bir eksi, bir de arti gozukur.
Ilk etapta size yok dedigi icin belki almazsiniz diye dusunmustur. O yuzden kocasi teklif edince en ihtiyaci olan seyi firsat bu firsat diyerekten aldirmistir.
Valla bence onun daha buyuk derdi var. Bir blender ve sac kurutma makinasi icin kufur eden bir ese sahip.. uzuldum adina. Allah yardimcisi olsun. Ben olsam yerine sac kurutma makinasini alirdim.
Gülün anam gülün. Bu yüzden yazdım zatenCok güldüm buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?