Hediye problemi,siz olsanız ne yapardınız?

Siz tekrar hediye alır mıydınız?

• Alırdım.

OY: 4 4,7%
  • Almazdım.

OY: 81 95,3%

• Ankete Katılan
    85
Kocası iki seçenek sunmuş ama ..
Arkadaşın blender alacağını bildiği için diğerini secebilirdi .
Boşu boşuna zahmete girmiş konu sahibi arkadaş.
Ben olsam daha da almam hediye eğer tabi o sana almadi ise.
Aldi ise borçlu kalmamak için alırdım .

Hayat,bana,karı-koca arasındaki hiç bir mevzuya karışmamayı öğretti.
Blender için kocasıyla kavga ettiyse bu onların sorunu.
Gördüğünüz üzere onlar sorunu aralarında çözdü,olan sizin 250 TL'ye oldu.
Kayınvalidem hep tembih eder,
'aman kızım,kimsenin eşiyle arasındaki konuya karışma,gece olunca onlar barışır,
sen kötü olursun' der,çok haklı.

Siz çok güzel bir şey yapıp eş arasında sorun olan olayı halletmek adına adım atmissiniz. Kişide teşekkür etmiş hatta ve sonra arayip ben aldim cnm ya sen kullan onu diyor sizde olduğunu bile bile. Bilmese de hic önemli değil zaten baştan alma asla kabul etmem deseydi keşke. Ben olsam bir daha ona hediye almazdim. Hediye alana ve verilene mutluluk vermeli diye düşünüyorum burda bunu göremedim.

Hakkını kaybetmiş o bence.Onlar size ne hefıye almıştı?Baska bısey alırsınız ılerleyen zamanda.Aslında ben olsam almazdım.Hiç sevmem bole ıslerı.

Hayır almazdım çok sinir bir durum, aradan uzun bir süre geçse ve henüz almamış olsanız ya da alacağınızı ona söylememiş olsanız sadece içinizden geçirseniz neyse, o zaman iptal edip yerine başka bir şey alınabilirdi. Bu durumda ben başka hediye almazdım.

ya ben davranışında bir sıkıntı göremedim açıkçası.öküz kocasının bir miktar aklı başına gelmiş hadi alayım sana birini seç demiş.açıkçası aynısı benim başıma gelse ve arkadaşım bana böyle bir şey teklif etse (ki pahalı da bir şey) kendimi muhtaç ve ezilmiş hissederim.kocama da diyemem yani arkadaşım alıcakmış diye adam zaten küfür kıyamet koparmış olay büyür de büyür.bu kadar büyük borca harca girecek şeylere gerek yok zaten al ufak bir süs eşyası ver hatıra kalsın eğer durumun varsa ver altınını o ihtiyacı olunca bozsun kullansın.bizde doğum günlerinde bile teyzemler falan harçlık verirdi biz almayalım sen neye ihtiyacın varsa ya da biriktireceksen al parasını diye.

Siz düğününe gidemediniz diye blender almakla hata etmişsiniz, belki de buna bozulmuştur.
Düğün hediyesi ayrı, ev hediyesi ayrıdır.
Bütçeniz dahilinde kahve fincanı bile olsa alırdınız ev hediyenizi ama, düğün hediyesi altındır.
Ben sizi haksız gördüm.

Bozulmakta haklısınız. Yerinizde olsam hediye işini rafa kaldırırdım. Tekrar davet ederse, küçük bir ev hediyesiyle giderdim.

Arkadaşınız neden böyle yaptı diye düşününce, aslında belli neden yaptığı. Size kocasıyla arasındaki olayı anlatınca, siz de kocanın almadığını ben sana alırım deyince, bence kendisini ezilmiş hissetti büyük ihtimalle. Siz düşünceli davranmaya çalışmışsınız ama bazı insanlar bunu gurur meselesi bile yapabilir. Belki kocasına o mikseri aldırmadı bile, bilemeyiz. Ama her şey yoluna girdi, hiçbir şeye ihtiyacımız yok imajı çizmeye çalışmış.

Siz cok iyi niyetlisiniz. Ama arkadasiniz ahmaklik etmis aslinda. Sizin blender alacağınızı bildiği halde baska bir ihtiyaci olan sac kurutma makinasini aldirmamis. Yani burda bence kasti bir durum var. Sana mi kaldık biz alabiliyoruz gibi. Ben olsam asla almam, bir dahada hediye konusunu açmam.

Ben bu konularda epey hassasim. Kizim dogduktan sonra 3 kişi ben onlara gittigimde yda bayramda cikarip elime para verdi. Bende zamanı gelince oyle yapmayi dusunuyorum asla unutmam

ince dusunmussunuz karsinizdaki anlayamamis. ben olsam simdi daha basit bir hediye alirdim. kahve fincan seti gibi gibi. hic almasaniz hep icinizde dert olacak. cok buyuk bir seye de gerek yok.

Bana sanki komşumuzun gururu kırılmış gibi geldi. Bi cümlenizde hayrım dokunmuş olurdu yazmışsınız. Banada arkadaşım hayır amaçlı hediye alsa bozulurum. Bu saatten sonra hediye falanda almayın. Belliki sizden hediye istemiyor.

250 tl fazla bence hedıyelık için.
.madem oyle bır tane bor cam al ver.

Eşine sizin alacağınızı söylememiş orası tamam ammaaaaa sizede birsey demeyecekti. İlk kez alınmış gibi teşekkür edip sizden hediyeyi alıp sonra ne yapıyorsa yapacaktı. Çok ayıp yaptığı. Hiç birsey almazdım

Hediye alma onun yerine gr altın ver istersen

Ben hediye alacağım da asla internetten almam. Giderim mağazadan alırım içine mutlaka değişim kartı koydururum.
İnternetten illa hediye alacaksam da mağazada değişimi olan ürünleri alırım.
Böylece bozuk çıktığında, istemediğinde değiştirmek isteğinde ne ben ne de karşımdaki zor durumda kalsın istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…