Hediye / Sürpriz meselesi

Zorlumacera

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
949
486
103
30
Erkek arkadaşımla 4 yıldır birlikteyiz. Geçen hafta yıl dönümümüzdü. Uzakta olduğu için telefonda kutladı. Ben de öyle. O şu ana kadar doğum günü/yıl dönümü bana bir sey almadı. Öyle kendime biseyler aldirmaya merakli biri değilim ama bir cicek almasini cok isterdim . Ben de o almadığı icin mahcup olmasin diye hep aldigim hediyeleri bir sey demeden veririm. Yani dogum günü/ yıl dönümü için diye belirtmeden. Hatta o yine de mahcup oluyorum falan diyor ama sonuç aynı. Bu arada paradan sakınıyor falan değil . Her konuda cömerttir. Zaten ben heves ediyorum sadece bir çiçek. Maddi olarak da zorlayacak bisey değil ki durumu iyi zaten . Bu haftasonu görüşeceğiz benim ona hediye olarak bir sey alasım var . Daha önce görüp beğenmiştim. Ben onu yıldönumüz icin aldigimi belirtsem onda nasil bir izlenim olur , şimdiye kadar aldıklarımi öylesine gibi verdim hep o yüzden soruyorum.

Dört yıl diyorsunuz ,
Çiçek istediğinizi belirtecek samimiyet oluşmuştur sanırım : )

Siz içinizden gelıyorsa alın. O içinden gelmiyorsa almasın. Şekle bağlı kalmayın bence. Siz dedınız diye alsa ne kıymeti olur kı zaten.

4 yıl boyunca hicbir ozel gunu mu kutlamadi
Sabirlisin masallah ya svahaja
Bence bunlari onunla konusmalisin cunku anlamaz
Cunku anlasa koskoca 4 yil boyunca anlardi
Belki eline kagit kalem alip anlatman bile gerekebilir

Bugune kadar hediyeleri öylesine vermeniz hata açıkça soyliyim. Böylelerini direk utandiracaksiniz başka türlü anlamaz .ki bu zamana kadar çok ama çok ayıp etmiş mevzu para pul pahalı hediye değil dediğiniz gibi dandik bir gül alsın gelsin yeterki içinden gelip düşünsün ben olsam son kez alır ve yildonumümuz icin almıştım sana derdim ve açıkça soyliyim sitemde ederdim herhalde .4 yildir almaması gerçekten çok ilginç ya hiç konuşmadınız mi peki bu konuda

Aslinda farkında . Mesela diyo ki ben sana hic almadim mahcup ettin beni. Bikac kere gel bisey begen alayim ben anlamam dedi ama utandim oyle aldirir gibi olurdu yok falan dedim.

Benim hep almama ragmen o bana hic almadiysa ben de almazdim artik. Maddi durumu kotu olsa tamam derim de, 4 yildir akline gelmemesi, bu kadar odunluk fazla
Durumun farkında da aslinda. Ama ben anlamıyorum diyo hediye işini . Hediye hadi tamam da cicek de anlanmayacak bir sey de yok aslında bilemedim

4 yıl boyunca hicbir ozel gunu mu kutlamadi
Sabirlisin masallah ya svahaja
Bence bunlari onunla konusmalisin cunku anlamaz
Cunku anlasa koskoca 4 yil boyunca anlardi
Belki eline kagit kalem alip anlatman bile gerekebilir
Ya kendi anlasin istedim. Direkt soyleyip onu mahcup etmek de istemedim. Ama heves de ediyorum.

Belki hediye almak onun gözünde sizin ki kadar önemli değildir. Sizin için önemli olduğunu çiçek vs birşey beklediğinizi ima edin yada söyleyin ki bilsin. Hiç hissettirmediğinizden önemsemediğinizi düşünüyo olabilir

Aslinda farkında . Mesela diyo ki ben sana hic almadim mahcup ettin beni. Bikac kere gel bisey begen alayim ben anlamam dedi ama utandim oyle aldirir gibi olurdu yok falan dedim.
Sizinki baya odunmus. Oldu olcak siz alın istediginizi faturasını ona gönderin:)) yontulmasi lazım baya allah kolaylık versin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…