Hediye / Sürpriz meselesi

Nasil ima edilir ki öyle sey ?

4 yıldır berabersiniz ve size hiç hediye almadı. Üstelik siz aldığınız halde öyle mi? Bunun altında bir art niyet ararım ben.

4 yıldır berabersiniz ve size hiç hediye almadı. Üstelik siz aldığınız halde öyle mi? Bunun altında bir art niyet ararım ben.
Ben art niyet olduğunu düşünmüyorum. Mesela hesap ödememden hic hoşlanmaz , iste ben kendime alisveris yaparken odemeye kalkar, veya surekli birseyler yedirmek icirmek ister . Sadece bu hediye veya çiçek konusunda böyle . Ben anlamam öyle kiyafet hediye diyor ama cicek de anlancak bisey de yok . Hic aliskin degilim diyor

Bi paket çikolata da mı yollayamıyor?
Ne yani çikolatadan da mı anlamıyor bu adam?
K.bakma ama bana bahane gibi geldi
Ha zamanında hediye alsa sende beğenmesen laf etsen bu bahanesini anlarım da hiç almamış hemde hiç
Sense hala hediye alma peşindesin
Sen alıştırmışsın onu
Mesela ilki hadi neyse ikinci doğum gününde "kırıldım geçen sene de böyle geçmişti, bunu bana sevgilim hediye etti" diyebileceğim birşey yok" falan diye belirtebilirdin
Bakmış adam senden tepki yok rahata bağlamış

Sana bir suprizim var yildonunumuz geliyor yaa diye hatirlatip biseyler yapmasini saglayabilirsin

Ya iste ben öyle diyemiyorum dediginiz gibi. Ama mesela ailem falan onem verir bu durumlara . Anlasin diye babam cicek almis bana falan diyorum

Ya iste ben öyle diyemiyorum dediginiz gibi. Ama mesela ailem falan onem verir bu durumlara . Anlasin diye babam cicek almis bana falan diyorum
Anlasa 4 yılda anlamaz mıydı sence?
Bu türlere het hüt konuşacaksın
Yoksa ima ederek bi 20 yıl daha beklersin

Çok düşüncesizmiş ya dört yıl az bi süre değil bi incelik yapmalıydı kesinlikle belirtin

Kesinlikle cimri böyle bir erkek arkadaşım vardı. Ben orta halli hediyeler alırdım o bir şey almazdı. En sonunda bir hediye almıştı çelik bileklik böyle lastikli koluma takınca canımı yakıyordu. Bildiğin cimri.

Çok haklısın ama elimden bisey gelmiyor

Seni anliyorum aslinda cunku bende sevgililer gununde beninkinin odunluguyla karsilastim.
Daha onceden soylemisti bana sevgililer gunu cok sacma neden herkesin kutladigi gunu kutluyoruz diye ama konu arasinda kaynamisti ve bende cok ciddi olmadigini dusunmustum ama degilmis kirginlik kizginlik gibi duygulara burunmustum asccahakal

Ama diger özel gunleri ve ozel olmayan gunlerde de bi seyler hazirladigi dusundugu icin kendimi teselli edip bu konuyu kapadim

Belki sevgilinde benimkinin sevgililer gunu dusuncesi gibi bir sey vardir. Yani ona gereksiz geliyordur. Bu durumda yapilacak tek sey ona

Bak cinim bak pitircigim bu tarz gunler beni mutlu etmen icin olan günler sen kendini dusunup kutlamayasin diye degil hediyenin onemi de zaten bu tarzinda bi konusma yapmalisin bence

Cunku anlamayabiliyorlar saniyorlar ki verecegi hediyeyi kendisinin mantikli bulmasi gerekiyor oysa ki hediye karsidakini mutlu etme amaciyla verilir

Yani bence bu böyle bence bu bencilce bir düşünce degil

Ya bisey dicem yanlis anlama ama hani evli olsaniz boyle uzunca bir evlilik anlarim cunku erkekler evlenince bi rahatlama gelir gevser ama siz sevgilisiniz sanirim yani cok sacma.bence siz onun comertligini birdaha gozden gecirin ya da sevgisini olcun derim.yani halk arasinda kopruyu gecene kadar diye bir tabir vardir bu adam bu kadarini bile yapmamis.ya manitalik kurallarini bilmiyo dicem ki o da bu zamanda cok sacma olur.yani insan seviyorsa mutlu etmekte hosuna gitmeli sadece ozel gunler degil yani size yakisan bisey dahi gordugunde ya bu benim askima yakisir alayim diyebilmeli.acikcasi ya cimri ya da sevmiyo yeterince.baska bir sebebi olamaz bence

Yaa çok tatlısın ben bu sefer net olarak söylemeyi düşünüyorum hediyeyi verirken ve yine mahcup oldum falan derse bu şekilde konuşucam baska care kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…