- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 103
- 30
- Konu Sahibi Zorlumacera
-
Nasil ima edilir ki öyle sey ?Belki hediye almak onun gözünde sizin ki kadar önemli değildir. Sizin için önemli olduğunu çiçek vs birşey beklediğinizi ima edin yada söyleyin ki bilsin. Hiç hissettirmediğinizden önemsemediğinizi düşünüyo olabilir
AminSizinki baya odunmus. Oldu olcak siz alın istediginizi faturasını ona gönderin:)) yontulmasi lazım baya allah kolaylık versin:)
Çiçekçi falan görürseniz şakayla karışık çok güzelmiş kendime alıcam sonunda diyin meselaNasil ima edilir ki öyle sey ?
Ben art niyet olduğunu düşünmüyorum. Mesela hesap ödememden hic hoşlanmaz , iste ben kendime alisveris yaparken odemeye kalkar, veya surekli birseyler yedirmek icirmek ister . Sadece bu hediye veya çiçek konusunda böyle . Ben anlamam öyle kiyafet hediye diyor ama cicek de anlancak bisey de yok . Hic aliskin degilim diyor4 yıldır berabersiniz ve size hiç hediye almadı. Üstelik siz aldığınız halde öyle mi? Bunun altında bir art niyet ararım ben.
Ya kendi anlasin istedim. Direkt soyleyip onu mahcup etmek de istemedim. Ama heves de ediyorum.
Sana bir suprizim var yildonunumuz geliyor yaa diye hatirlatip biseyler yapmasini saglayabilirsinErkek arkadaşımla 4 yıldır birlikteyiz. Geçen hafta yıl dönümümüzdü. Uzakta olduğu için telefonda kutladı. Ben de öyle. O şu ana kadar doğum günü/yıl dönümü bana bir sey almadı. Öyle kendime biseyler aldirmaya merakli biri değilim ama bir cicek almasini cok isterdim . Ben de o almadığı icin mahcup olmasin diye hep aldigim hediyeleri bir sey demeden veririm. Yani dogum günü/ yıl dönümü için diye belirtmeden. Hatta o yine de mahcup oluyorum falan diyor ama sonuç aynı. Bu arada paradan sakınıyor falan değil . Her konuda cömerttir. Zaten ben heves ediyorum sadece bir çiçek. Maddi olarak da zorlayacak bisey değil ki durumu iyi zaten . Bu haftasonu görüşeceğiz benim ona hediye olarak bir sey alasım var . Daha önce görüp beğenmiştim. Ben onu yıldönumüz icin aldigimi belirtsem onda nasil bir izlenim olur , şimdiye kadar aldıklarımi öylesine gibi verdim hep o yüzden soruyorum.
Ya iste ben öyle diyemiyorum dediginiz gibi. Ama mesela ailem falan onem verir bu durumlara . Anlasin diye babam cicek almis bana falan diyorumBi paket çikolata da mı yollayamıyor?
Ne yani çikolatadan da mı anlamıyor bu adam?
K.bakma ama bana bahane gibi geldi
Ha zamanında hediye alsa sende beğenmesen laf etsen bu bahanesini anlarım da hiç almamış hemde hiç
Sense hala hediye alma peşindesin
Sen alıştırmışsın onu
Mesela ilki hadi neyse ikinci doğum gününde "kırıldım geçen sene de böyle geçmişti, bunu bana sevgilim hediye etti" diyebileceğim birşey yok" falan diye belirtebilirdin
Bakmış adam senden tepki yok rahata bağlamış
Gecen haftaydı :/Sana bir suprizim var yildonunumuz geliyor yaa diye hatirlatip biseyler yapmasini saglayabilirsin
Anlasa 4 yılda anlamaz mıydı sence?Ya iste ben öyle diyemiyorum dediginiz gibi. Ama mesela ailem falan onem verir bu durumlara . Anlasin diye babam cicek almis bana falan diyorum
Çok haklısın ama elimden bisey gelmiyorAma kuzum 4 senedir anlamayan adama hala anlamasini beklemek iyiniyetin dozu kacmis hali degil mi
Çok düşüncesizmiş ya dört yıl az bi süre değil bi incelik yapmalıydı kesinlikle belirtinErkek arkadaşımla 4 yıldır birlikteyiz. Geçen hafta yıl dönümümüzdü. Uzakta olduğu için telefonda kutladı. Ben de öyle. O şu ana kadar doğum günü/yıl dönümü bana bir sey almadı. Öyle kendime biseyler aldirmaya merakli biri değilim ama bir cicek almasini cok isterdim . Ben de o almadığı icin mahcup olmasin diye hep aldigim hediyeleri bir sey demeden veririm. Yani dogum günü/ yıl dönümü için diye belirtmeden. Hatta o yine de mahcup oluyorum falan diyor ama sonuç aynı. Bu arada paradan sakınıyor falan değil . Her konuda cömerttir. Zaten ben heves ediyorum sadece bir çiçek. Maddi olarak da zorlayacak bisey değil ki durumu iyi zaten . Bu haftasonu görüşeceğiz benim ona hediye olarak bir sey alasım var . Daha önce görüp beğenmiştim. Ben onu yıldönumüz icin aldigimi belirtsem onda nasil bir izlenim olur , şimdiye kadar aldıklarımi öylesine gibi verdim hep o yüzden soruyorum.
Him bence acik acik soyle beklentini.Benim esimde boyleydi(flort zamani cikolata cicek yapardi ama)en sonunda bi agactan dal,yaprak kopar getir be adam dedimGecen haftaydı :/
DeniycemÇok düşüncesizmiş ya dört yıl az bi süre değil bi incelik yapmalıydı kesinlikle belirtin
YaaaHim bence acik acik soyle beklentini.Benim esimde boyleydi(flort zamani cikolata cicek yapardi ama)en sonunda bi agactan dal,yaprak kopar getir be adam dedimSagolsun getiriyor artik.Sars biraz sende
Çok haklısın ama elimden bisey gelmiyor
Yaa çok tatlısınSeni anliyorum aslinda cunku bende sevgililer gununde beninkinin odunluguyla karsilastim.
Daha onceden soylemisti bana sevgililer gunu cok sacma neden herkesin kutladigi gunu kutluyoruz diye ama konu arasinda kaynamisti ve bende cok ciddi olmadigini dusunmustum ama degilmis kirginlik kizginlik gibi duygulara burunmustum asccahakal
Ama diger özel gunleri ve ozel olmayan gunlerde de bi seyler hazirladigi dusundugu icin kendimi teselli edip bu konuyu kapadim
Belki sevgilinde benimkinin sevgililer gunu dusuncesi gibi bir sey vardir. Yani ona gereksiz geliyordur. Bu durumda yapilacak tek sey ona
Bak cinim bak pitircigim bu tarz gunler beni mutlu etmen icin olan günler sen kendini dusunup kutlamayasin diye degil hediyenin onemi de zaten bu tarzinda bi konusma yapmalisin bence
Cunku anlamayabiliyorlar saniyorlar ki verecegi hediyeyi kendisinin mantikli bulmasi gerekiyor oysa ki hediye karsidakini mutlu etme amaciyla verilir
Yani bence bu böyle bence bu bencilce bir düşünce degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?