Hediye

audrey2016

" oğlum ,eşim herseyim... "
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2009
1.127
634
648
Selam arkadaşlar
Daha önce "Çok Kırıldım Çok"diye bir konu açmıştım. Özet geçmem gerekirse konu içeriği kayınvalidemin doğumgünüm için içe bastığımdan dolayı ayakkabı almayı uygun görmediği ile ilgiliydi.
Doğumgünüm yaklaşıyor kayınvalidem 2-3 kere ayakkabı almak istedi ama layık görmediği için ve söylediklerine kırıldığım için asla ayakkabı almasını istemiyorum.
Tekrar konusu açılırsa bunu duyduğumu söyleyip başka istediği birşeyi almasını mı isteyeyim yoksa birşey söylemeyip aldırayım mı?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Çok anlam veremedim önceki konuyu bilmediğim için ama bırak bence içinden ne geliyosa alsın eğer bu ayakkabı mevzusuna çok takıldıysan ve inat yaptım diyosan aldır ayakkabıyı ama giyme

En pahalısını aldır. Gurur giyilmez. Bir ara içe basmanın hesabını sorarsın tatlı tatlı...

Eski konunuz üç sene önceye falan ait, bu kadar zaman geçmiş kv nize deseniz de ben söylemedim öyle bir şey der üste çıkar.

Adı üstünde kayınvalide sonuçta, size hediye alması bile bir şeydir, samimi gelmiyorsa aldığı ayakkabıyı giymezsiniz olur biter.

Boşver bence almasın ayakkabı istemiyorum ihtiyacım yok de nasıl olsa eşin sana alır böyle birşey içinde üzme bence kendini..

Tabi üstünden bayağı bir zaman geçti. Ama ne zaman ayakkabı alayım dese o konuşma geliyor aklıma .

Tabi üstünden bayağı bir zaman geçti. Ama ne zaman ayakkabı alayım dese o konuşma geliyor aklıma .
O zaman ayakkabı ihtiyacım yok önemli olan düşünmeniz, illa da bir şey almak istiyorsanız ayakkabı dışında gönlünüzden geçen bir şeyi alabilirsiniz deyin. Sizin yerinizde de olsam kendime en marka ayakkabıları alır gözüne sokarım kv nin. Çok büyük densizlik yapmış o şekilde konuşarak.

İnsanlar bu kadar kötü olmak zorunda mı ? Başkası olsa çat diye söylerim belki ama eşimin annesi olunca dillendirmeye bile utanıyorum bunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…