Hediye

Gulcocuklarm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2021
2
2
1
32
İyi günler arkadaşlar..
Fikir almak istiyorum sizden yakın çevremden tanıdıklarıma hediye almak istiyorum ev hediyesi kişisel hediye bana bir fikir verir misiniz ne alabilirim ?

İyi günler arkadaşlar..
Fikir almak istiyorum sizden yakın çevremden tanıdıklarıma hediye almak istiyorum ev hediyesi kişisel hediye bana bir fikir verir misiniz ne alabilirim ?
Bir konu ancak bu kadar genel açılabilirdi 😂😂😂

Tanıdıklarınız ne, kim, neci, kaç kişi, kadın mı erkek mi, doğum günü hediyesi mi alacaksınız, evlilik hediyesi mi, yeni ev hediyesi mi, yeni iş hediyesi mi, evli mi bekar mı, bürçeniz ne. Ohooooo daha sayarım ama yoruldum

O kadar genis bir alan ki... biraz filtreleyin bence konuyu.

Yas grubu ne, sosyal statusu ne, yasam tarzi ne, sizin butceniz ne...

Yoksa söylenenler havada kalir veya cok klasiklesmis öneriler gelir. Bugun lcw den balkabakli runner ve torchon aldim cok guzeller. Mevzu almaksa alin gitsin böyle klise seyler. Fiyati da uygundu.

sihirli küremize baksak bıle goremeyız bu sorunun cevabını

kısılerın yası ne meslegı ne ozellıkle tutkunu oldukları bırsey var mı ev esyaları tarzları genel olarak nasıl hepsı bır butun

mesela ben a ev hedıyesı catal kasık bıcak setı de aldım
bırısıne fıltre kahve makınası da aldım
bırıne lambader aldım
bırıne kupa seti aldım
bırıne tavla aldım
bırıne battanıye aldım tv battanıyesı
bırıne elektrıklı el supurgesı
bırıne de halı aldım
yakınlık derecesıne gore bıle degısır

Ben genelde gittiğimde goz gezdiririm ve eksiği var ise onu almaya çalışırım.Yakin ise sorarım ya da aldığın ürünün değişim fişi olur istediği gibi değiştirebilir.Hic imkan yoksa sürekli kullanılan eşyalar almaya çalışırım.Fincan takımı, şık bardak takımı gibi.İhticaci yoksa yeni evli çeyizi bol ise bu sefer süs eşyaları veya tablo gibi hediyeler alirim

Evde eksik gördüğünüz veya hediye alacağınız kişinin almayı istediğini bildiğiniz bir şey olabilir. Arkadaşım filtre kahve makinesi araştırıyordu ben hediye ettim:KK5:

İyi günler arkadaşlar..
Ev hediyesi olarak trendyolda çok güzel 3'lü seramik lale ve 3'lü mumluklar var. Bakabilirsiniz

Ünlü bir marka (K....a) hediye kartı veriyor, siz istediğiniz bakiyeyi yükleyip arkadaşınıza veriyorsunuz o da ihtiyacı olan ürünü mağazaya gidip alıyor. Benim arkadaşlarım bu şekilde ev hediyesi olarak hediye kartı vermişti. İhtiyaçlarımı almıştım. Fikir olur belki

En azından; kaç yaşında insana hediye alıyorsunuz.? Yakınlığınız ve samimiyetiniz nasıl? Ve hediyeye ayırdığınız bütçe nedir? gibi bilgiler verirseniz listeler dolusu ev eşyası saymamış oluruz gereksiz yere

İyi günler arkadaşlar..
Tanıdıklarınız derken herkese sırayla hediye mi alacaksınız bekarlar mı evliler mi ve tanıdık derecesi nedir

Back
X