Hediye !!??

Canım KK ailesi hepinize çok ama çook teşekkür ederim! :KK200:
Öncelikle kıyafet olarak şöyle bi şey giymeye karar verdim, saçlarım ya düz fön ya da enseden at kuyruğu, makyaj hafif olucak.
Hediye olarak dediğiniz gibi evi hiç bilmediğim için süs eşyası almak çok riskli gerçekten bana bunu fark ettirdiğiniz için teşekkür ederim:olamaz: Onun yerine tatlı alıp götürücem.
Yardım konusunda da başta bi kere sorarım "yapabiliceğim bi şey var mı" diye sonrasında da vericeği cevaba göre hareket ederim diye düşündüm.:KK28:

Valla siz olmasaydınız ben elbiseyle giderdim ne oturup kalkabilirdim ne rahat ederdim, alırdım bi hediye evlerine uymazdı arkamdan zevksiz diye konuşurlardı :rolleyes: Hepinize tekrar tekrar teşekkürler. İşte burayı bu yüzden çok seviyorumEn Büyük KK

Eklentiler

• 6ecb145482264152f0f003f184210000.webp
    6ecb145482264152f0f003f184210000.webp
    26 KB · Görüntüleme: 41
Hayırlı olsun :) Giderken tatlıya ek olarak saksı orkidelerinden de alabilirsin bence, kalıcı ve nazik bir hediye olur onun dışında kıyafet tercihin çok uygun. İleriki aşamalarda kendin gibi giyinme görüşüne katılıyorum. İlk intiba biraz daha önemli tabii özenli olmak lazım, ama bundan sonra günlük hayatında giydiğin şeyleri giyip ne kadar dekolteye tahammülleri olduğunu görebilirsin böylece sonrasında bu konuda başın ağrımaz ben başından beri böyleydim demiş olursun.

1 kilo baklava götür :KK53: Omnomnomnom canım çekti.

Bence hediyeye gerek yok, tatlı yeterli. Normalde nasıl giyiniyorsan öyle giyin. Heyecan yapma ;)

Sevgilin seninkilerle tanıştı mı? Ne getirdi? Ne giydi?

Valla ben kayinvalimle ilk tanismada disardaydik. Gayet rahat gitmistim. Kot uzerine şık bir ust giymistim makyajim olculuydu, annem niye kirmizi oje surdun demisti cogunlukla kirmizi bordo suruyorum direk boyle gorsun iste hangi devirdeyiz demistim.
Yani anasiyla tanisicam diye niye memur gibi giyinip gideyim ya bu mantigi anlamiyorum acikcasi. Gencsin sen temiz ve ozenli gorun yeter.
Ayrica normal misafirlikte nasilsan oyle ol. Cayla yenilecek pasta ya da tatli yeterli, hediye buram buram goze girme cabasi bence.
Yardim olayina gelince yemek yiyecekseniz yardim edilecek bir sey var mi dersin ki yok der zaten oturursun yerine. Kimseyi oyle alistirma. Ben nisanliyim hala evlerine gittigimde sadece sorarim bazen bir tabak koyarim en fazla. Zaten ayda bir anca gidiyorum bir bardak cay da verebilsinler yani. Lafin ozu oldugun gibi ol yarin obur gun bu kiz degisti denilmesin.

1 kilo baklava götür :KK53: Omnomnomnom canım çekti.

Bence hediyeye gerek yok, tatlı yeterli. Normalde nasıl giyiniyorsan öyle giyin. Heyecan yapma :KK66:

Sevgilin seninkilerle tanıştı mı? Ne getirdi? Ne giydi?

Yok o daha gelmedi bizim evimize. Gelseydi onun tavır davranışlarından kopya çekicektim ama malesef :D

Back
X