Az önce 4 aylık ilişkimi bitirdim. Hediyeleri geri vermem gerekir mi sizce ? Bende ona ait hiç bişeyin kalmasını istemiyorum, versem olur mu sizce ?
ileride pişmann olmayacaksann verr derim...
Asıl şimdi çok pişmanım, ileride pişman olmamak için geri vermek istiyorum zaten, o yüzden soruyorum.
sakıncası yoksa neden ayrıldığını yazabilir misin daha kötüü olacaksann yazmaa istersenn canım.. o zamn verr gitsinn derimm ben. sonuçtaa o hediyelerinde değeri zamanla gider gözünde.
Başkasından ona şunu almıştım bunu almıştım diye duyacağınıza verin gitsin. Borçlu kalmayın.
hediyeleri vermemi mi çöpe atmamı mı istersin diye sor o ne derse onu yap bence
Beni sevememiş, ısınamamış, yapamıyormuş artık, aklı çok karışıkmış, kafasında bazı şeyleri düşünüp duruyormuş, sevmek için uğraşmışmış ama yapamamışmış öküz, işte bu, bende bitti dedim ve bitirdim.
hmm.. siz şubatın 15inde actıgınız konuda kuzeninizle öpüştügünüzü yazmışsınz kendinizden utannmışşsınz
ve sadece 1 ay olmuş bu olay olalı.
şmdide 4 aylık işilkinin bittgnden ve geri barışıp yakınlaştıgınızdan ve buyüzden korktgnuzu yazıosunuz :26:
Moralim bozuktu sinirliydim diye insan sevdiği kıza sevemedim ısınamadım der mi yaa
İlginç ilk defa duydum böyle şey:44:
Tamam insanın canı sıkkınken ters olur soğuk olur ilgisiz davranır kavga da eder de
Söylenen sözler çok fark yaratır bence.. Neyse umarım tekrar üzmez sizi.. mutluluklar..
Yakınlaştık derken ?
Ayakta yemiş seni, hiçbir insan sinirle bunu demez. Aptal,salak der ama bunu demez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?