Hediyeleri geri vermem gerekir mi ?

Rosemaryy

He loves me.
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
1.744
7
106
İzmir
Az önce 4 aylık ilişkimi bitirdim. Hediyeleri geri vermem gerekir mi sizce ? Bende ona ait hiç bişeyin kalmasını istemiyorum, versem olur mu sizce ?

Asıl şimdi çok pişmanım, ileride pişman olmamak için geri vermek istiyorum zaten, o yüzden soruyorum.

sakıncası yoksa neden ayrıldığını yazabilir misin daha kötüü olacaksann yazmaa istersenn canım.. o zamn verr gitsinn derimm ben. sonuçtaa o hediyelerinde değeri zamanla gider gözünde.

sakıncası yoksa neden ayrıldığını yazabilir misin daha kötüü olacaksann yazmaa istersenn canım.. o zamn verr gitsinn derimm ben. sonuçtaa o hediyelerinde değeri zamanla gider gözünde.

Beni sevememiş, ısınamamış, yapamıyormuş artık, aklı çok karışıkmış, kafasında bazı şeyleri düşünüp duruyormuş, sevmek için uğraşmışmış ama yapamamışmış öküz, işte bu, bende bitti dedim ve bitirdim.

geri vereceksen de kargoya ver bence çünkü buluşup vermek istersen bunu direk "beni görmek belki de beni ikna etmek için bahane üretti" diye düşünebilir.. bi erkek arkadaşım kızdan ayrılmıştı kız illa "sana vermem lazım eşyaları" demişti oda triplere girmişti "ay bu kızda beni bunalttı" falan die kızada "çöpe at istemiyorum demişti" ona bu hazzı yaşatma derim..

yenı bırını bulmusdur kesın .
sızın zorunuzla mı basladı da ılıskı "sevemedım ısınamadım "dıyor .
cok kısılıksız gercekten .ayrılmanın da bır usulu vardır .
"kafalarımız uyusmuyor yapamıyorum anlasamıyoruz"dersın de
"sevemedım ısınamadım "demek de gercekten bır kadın ıcın cok kırıcı .

neyse;hedıyeler eger manevı hedıyeler ıse ,kargoyla gonder .yuzyuze gelme
hedıyelerı vermeyı bahane ederek onu gormeye geldıgını sanmasın .
ama kullanılmıs (elbıse ayakkabı canta ) gıbı hedıyeler ıse gonderme .

Yaa kızlar, bana kızcaksınız ama biz barıştık. Bugün sabah aradı beni, buluşalım açıklıcam herşeyi dedi, kabul ettim, buluştuk, dün akşam çok sinirliydim, annemle kavga ettik, sana patladım, bi anlık öfkemle söyledim o sözleri dedi, annesi kız bulmuş buna, buda istemiyorum görüştüğüm var demiş, o yüzden kapışmışlar annesiyle, çok sinirliydim, sende üstüme geldin dedi, yoksa hepsi yalandı o söylediklerimin dedi, konuştuk baya bi, bide birazcık yakınlaştık, şimdi ise korkuyorum, ya benden soğursa diye, burada bi arkadaş buna benzer bi konu açmıştı sanırım, öyle hatırlıyorum, erkekler biraz yakınlaştıktan sonra kızlardan ve ilişkiden soğuyor mu diye, ne yapayım ben bundan sonra, nasıl davranayım, düşünüp duruyorum eve geldiğimden beri.:44:

hmm.. siz şubatın 15inde actıgınız konuda kuzeninizle öpüştügünüzü yazmışsınz kendinizden utannmışşsınz
ve sadece 1 ay olmuş bu olay olalı.
şmdide 4 aylık işilkinin bittgnden ve geri barışıp yakınlaştıgınızdan ve buyüzden korktgnuzu yazıosunuz :26:

Moralim bozuktu sinirliydim diye insan sevdiği kıza sevemedim ısınamadım der mi yaa
İlginç ilk defa duydum böyle şey:44:
Tamam insanın canı sıkkınken ters olur soğuk olur ilgisiz davranır kavga da eder de
Söylenen sözler çok fark yaratır bence.. Neyse umarım tekrar üzmez sizi.. mutluluklar..

herseyın bıttıgıne ınanıyorsan ver tatlım... canını acıtmaktan baska ıse yaramazlar.......

Yakınlaştık derken ?
Ayakta yemiş seni, hiçbir insan sinirle bunu demez. Aptal,salak der ama bunu demez.

Hayır canım o bi anlık bişeydi kuzenimle olan olay, o konu kapandı hallettik biz onu kuzenimle, bu sevgilimle olan konum, ikisi farklı şeyler.

Annesine çok kızmış o yüzden söylemiş.

bana o sözleri söyleme nedeni pek inandırıcı gelmedi
başka şeyler söylese tamam ama
seviyorum ısınamadım falan.
sizde hemen affetmekle hata etmişsniz bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…