brnklc Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Kasım 2008 620 0 96 40 Denizli 22 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi SEYMA #221 merhem .!.: Canım dün akşam ulaştı hediyen çoook teşekkür ederiz .Ciciler çok güzel.Resim eklemeyi becerebilelsem eklerdim. Kesene bereket.opuyorumnanaktan Bu arada Berna'cığım bende hediyeni gönderdim .Bugün yarın ulaşır belkide ulaşmıştır. Genişletmek için tıkla... canım ben hediyemi aldım..anneniçin çok geçmiş olsun inan haberim yoktu bilsem acele etme derdim..hediyem çokkkk tatlı,eşinede çok teşekkür ederiz çok tatlı bir takım seçmiş..resminide en kısa zamanda çekip yayınlicaz..a.s.
merhem .!.: Canım dün akşam ulaştı hediyen çoook teşekkür ederiz .Ciciler çok güzel.Resim eklemeyi becerebilelsem eklerdim. Kesene bereket.opuyorumnanaktan Bu arada Berna'cığım bende hediyeni gönderdim .Bugün yarın ulaşır belkide ulaşmıştır. Genişletmek için tıkla... canım ben hediyemi aldım..anneniçin çok geçmiş olsun inan haberim yoktu bilsem acele etme derdim..hediyem çokkkk tatlı,eşinede çok teşekkür ederiz çok tatlı bir takım seçmiş..resminide en kısa zamanda çekip yayınlicaz..a.s.
H haziran66 Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2009 743 0 96 İstanbul 22 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi SEYMA #222 seydahancer .!.: haziran 66 cnm kusura bakma hediyeni pazartesi kargoya veriyorum gönderdiğin adresemi göndereyim Genişletmek için tıkla... Seydacım kargoya verebildin mi bilmiyorum yalnız bana halen ulasmadı, bilgin olsun cnm, gönderdiysen bir kontrol et istersen.
seydahancer .!.: haziran 66 cnm kusura bakma hediyeni pazartesi kargoya veriyorum gönderdiğin adresemi göndereyim Genişletmek için tıkla... Seydacım kargoya verebildin mi bilmiyorum yalnız bana halen ulasmadı, bilgin olsun cnm, gönderdiysen bir kontrol et istersen.
Amazon Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Ekim 2007 3.675 110 173 42 İstanbul 26 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi SEYMA #223 konu içeriği gereği buluşma &aktiviteler bölümüne taşınmıştır.