Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşimin doğum günü ve ben evden dışarı çıkamıyorum bebeğim var,evdede süt bitti pasta bile yapamıyorum ,sabah kutladım öpücüklerle sarıldım ama buruk geçiriyorum hiçbirşey alamadım![]()
kredi kart yok bnde eşim dik kafalıdır kıskançtır ondan izinsiz adım atamıyorumbu özel günde bile çıksam burnumuzdan getircek biliyorum
![]()
Ya nasil insanlarla evleniyorsunuz ben cidden anlamiyorumkredi kart yok bnde eşim dik kafalıdır kıskançtır ondan izinsiz adım atamıyorumbu özel günde bile çıksam burnumuzdan getircek biliyorum
![]()
böyle bii adama pasta yapamadım diye üzülüyosun sende. pasta yemesin o başka bişey yesinkredi kart yok bnde eşim dik kafalıdır kıskançtır ondan izinsiz adım atamıyorumbu özel günde bile çıksam burnumuzdan getircek biliyorum
![]()
kredi kart yok bnde eşim dik kafalıdır kıskançtır ondan izinsiz adım atamıyorumbu özel günde bile çıksam burnumuzdan getircek biliyorum
![]()
Esir misiniz siz dışarıya çıkmak için eşinizden izin almak zorunda değilsiniz sizin yerinizde olsam asla doğumgününü kutlamam. Sevdiği yemekleri bile yapmam bırak pasta almayi.kredi kart yok bnde eşim dik kafalıdır kıskançtır ondan izinsiz adım atamıyorumbu özel günde bile çıksam burnumuzdan getircek biliyorum
![]()