hediyesiz doğumgünümü olur :(

boncuuum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2013
137
19
28
eşimin doğum günü ve ben evden dışarı çıkamıyorum bebeğim var,evdede süt bitti pasta bile yapamıyorum ,sabah kutladım öpücüklerle sarıldım ama buruk geçiriyorum hiçbirşey alamadım:(

eşimin doğum günü ve ben evden dışarı çıkamıyorum bebeğim var,evdede süt bitti pasta bile yapamıyorum ,sabah kutladım öpücüklerle sarıldım ama buruk geçiriyorum hiçbirşey alamadım:KK43:

kız havada güzel giydir çocuğu çık markete al sütünü pastanedende ufacık bi pasta al gel evine
bide ne rahatsın ya son gün gelmiş oyle ahlanıp vahlanıyosun

Bebeğiniz var diye mahkum olmak niye?
eğer ameliyatlı falan değilseniz giydirip çıkartın.
Herhalde yıllık alışveriş yapacak değilsiniz.
Hem çocuk hava alınca akşamına daha rahat uyur

kredi kart yok bnde eşim dik kafalıdır kıskançtır ondan izinsiz adım atamıyorum :( bu özel günde bile çıksam burnumuzdan getircek biliyorum :(

ya işin açıkçası bu memleketede yeni geldik bilmiyorum nerde ne dükkanlar var offff :( hiç böyle olmamıştı akşama napıcam ben

Tamam hemen karamsar olmayın ... Olabilir bazı sebeplerden dolayı cıkamıyosunuzdur Eşinizde durumunuzu biliyodur sıkıntı yapmaz herhalde bu yüzden sizde dert edinmeyin bukadar... Sonradan da telafi edilir ;)

kredi kart yok bnde eşim dik kafalıdır kıskançtır ondan izinsiz adım atamıyorum :KK43: bu özel günde bile çıksam burnumuzdan getircek biliyorum :KK43:

o zaman hayıflanma boş yere arkadaşım, eşine dersin param olsa hediye alırdım, dışarı çıkabilsem pasta yapmak için malzeme alırdım"
onun burnundan getirmek gerek aslında ama neyse, doğum günüymüş... elinde olmayan sebeplerle üzülme, sen ne yapabilirsin ki...

Eve siparişle bir şeyler isteyin durumunuz uygun ise.

kasmayın bu kadar yaa kutlamısınız ıste ılla hedıye ye ne gerek var????

ama ılla hedıye dıyorsanız da...

bılgısayardan anlarsanız evde bos cd de varsa, resımlerınızden olusan bır cd hazırlayın bırde arka fona bır muzık atın, maksımum yarım saatlık bır ıs sesınızle de kutlama mesajı yapın hem el emegı hem bedava hemde cok hos bır hedıye bence...

kredi kart yok bnde eşim dik kafalıdır kıskançtır ondan izinsiz adım atamıyorum :KK43: bu özel günde bile çıksam burnumuzdan getircek biliyorum :KK43:
Esir misiniz siz dışarıya çıkmak için eşinizden izin almak zorunda değilsiniz sizin yerinizde olsam asla doğumgününü kutlamam. Sevdiği yemekleri bile yapmam bırak pasta almayi.

Back
X