- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
kredi kart yok bnde eşim dik kafalıdır kıskançtır ondan izinsiz adım atamıyorumbu özel günde bile çıksam burnumuzdan getircek biliyorum
![]()
Nasıl yani

bakkala markete bile izin mi alıyosunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kredi kart yok bnde eşim dik kafalıdır kıskançtır ondan izinsiz adım atamıyorumbu özel günde bile çıksam burnumuzdan getircek biliyorum
![]()
Bu kadar kisitlayan kocaya dogum gunu falan yapmayin zaten.kredi kart yok bnde eşim dik kafalıdır kıskançtır ondan izinsiz adım atamıyorumbu özel günde bile çıksam burnumuzdan getircek biliyorum
![]()
Ozaman hediye de hak etmiyorkredi kart yok bnde eşim dik kafalıdır kıskançtır ondan izinsiz adım atamıyorumbu özel günde bile çıksam burnumuzdan getircek biliyorum
![]()
Çok tuhafsınkredi kart yok bnde eşim dik kafalıdır kıskançtır ondan izinsiz adım atamıyorumbu özel günde bile çıksam burnumuzdan getircek biliyorum
![]()
Kurye kapıya gelirse eşi ona da kızabilirinternette kapıda ödeme var ordan alabilirsin...
buda olmaz dersen eşin kendi saçma kıskançlığın cezasını çeksin ozaman...
eşimin doğum günü ve ben evden dışarı çıkamıyorum bebeğim var,evdede süt bitti pasta bile yapamıyorum ,sabah kutladım öpücüklerle sarıldım ama buruk geçiriyorum hiçbirşey alamadım![]()
Konu sahibi banlanmışkutladınızmı yoksa bana pasta yapmadın diye burnundanmıgetirdi
kocası buraya yazdıklarını gördüyse o banlamıştır belkiKonu sahibi banlanmış
ne kadar acıParanız yok, sokağa çıkma özgürlüğünüz bile yok. Ne pastasından, ne hediyesinden bahsediyorsunuz ki? "Bugün de sokağa çıkmadım, kimseyi görmedim, para zaten harcayamam, akşama kadar evde seni bekledim kocacım. " dersiniz, adam mutlu olur, sorun çıkmaz işte. Sizin kocanız bundan anlar, bundan tatmin olur. Hediye filan aklına gelmez.
Hediyesi, pastası, hazırlığı sizin evlilik için fazla değil mi zaten? Onlar daha çok özgür insanlar, özgür evlilikler için geçerli. Yaşamayı kabul ettiğiniz hayata göre plan yaparsanız sorun kalmaz.