hediyesiz doğumgünümü olur :(

Kiskancmis.Kiskancsa evine herseyi alip doldurucak.ki karisi disariya cikmasin.Hem ciksa nolcak yicekler mi seni.Hem evine sut parasi bile birakmasin hem dogum gunu pastasi yesin.Bence o bi taraflarini yesin.Alacaginiz bir sut ufak pasta kredi kartim yok diyosunuz.Kiskancmis scrm onun kiskancligina.once adam olsun evine t5 lira biraksin.

bence evliliginizde dogumgununden once baska sıkıntılar var gibi:( aklima bir de su geldi konuyla cok baglantili degil de bunu size ithafen soylemiyorum ama insanlar sonra ben evliyim cocugum var mutluyum diye bekarlara tavsiye verip ve de bekar diye bekarlari garipsiyolar ya,,oysa ki evli olanlarin cogu o kadar sıkıntılı ki ,evlilik eminim cok guzel bi sey ama DOGRU INSANLA ,,hic evlenmeyin daha iyi ya,, adamin gonlu hos olucak ne ala !kadini eve hapsedicek ,neden cok kiskancmis,,cevremde gordugum guzel evlilikler de gozlemledigim, birbirine saygidan gecen evlilikler oluyor , e ozgurlukte sonucta bi saygidir!

Acaba pastaneler varmidir eve siparis yapan? Arastirsan?
Tabi aksam demissin, aksam oldu.
Coktan gelmistir kocan.
Plan program icin artik cok gec.

ooof oof adamdan izinsiz dışarı çıkamıyorsunuz bir de pasta yapamadım diye üzülüyorsunuz. çocuğunuz bir de kızsa büyüdüğünde onun vay haline

Güzel bi sofra cesit cesıt yemkler hazrla. Özenıp onun için yemk yapmk hazır pastadan cok daha ıyıdr. Şık da gıyınırsın hatta ve hatta bebişi de süsle :)) babişin en guzel doogum gunu olabılır böyle

kutladınızmı yoksa bana pasta yapmadın diye burnundanmıgetirdi

kredi kart yok bnde eşim dik kafalıdır kıskançtır ondan izinsiz adım atamıyorum :KK43: bu özel günde bile çıksam burnumuzdan getircek biliyorum :KK43:
Çok tuhafsın
Herşey bitti bi madalyası eksik sanki bu adamın
Hayret bişeysiniz

eşimin doğum günü ve ben evden dışarı çıkamıyorum bebeğim var,evdede süt bitti pasta bile yapamıyorum ,sabah kutladım öpücüklerle sarıldım ama buruk geçiriyorum hiçbirşey alamadım:KK43:

Seni anlıyorum canım ben de öyle çok takarım bu özel günleri...
Ben de aynı senin durumundaydım...
Hiçbişi yapamadığımı hissediyordum son güne bırakmıştım ilk defa..
Sonra aldım bebişimi markete gittim ordan olala aldım iki tane..
Bir de pasta mumu..
Dönerken de artık öyle mağaza arayamazdım bi tuhafiyeye girdim...
Pijama ihtiyacı vardı o an en pratik onu alabilirdim aldım ve çıktım..
Akşam bebş uyuduktan sonra çayı getirdim sonra mutfağa gittim..
Aldığım olala kekin üzerine mum koydum getirdim üfledik kutladık..
O da farkındadır zaten çaresizliğinin bu kadar strese girme..

Paranız yok, sokağa çıkma özgürlüğünüz bile yok. Ne pastasından, ne hediyesinden bahsediyorsunuz ki? "Bugün de sokağa çıkmadım, kimseyi görmedim, para zaten harcayamam, akşama kadar evde seni bekledim kocacım. " dersiniz, adam mutlu olur, sorun çıkmaz işte. Sizin kocanız bundan anlar, bundan tatmin olur. Hediye filan aklına gelmez.
Hediyesi, pastası, hazırlığı sizin evlilik için fazla değil mi zaten? Onlar daha çok özgür insanlar, özgür evlilikler için geçerli. Yaşamayı kabul ettiğiniz hayata göre plan yaparsanız sorun kalmaz.

Böyle şeyleri son güne bırakmak bana göre değil kesinlikle.
Özel günleride cok önemserim esimin 14 subat hediyesini bile aldim simdiden sakladim duruyor o gün gelince cikarip vericem.
Dün annemin dogum günüydü benimde 16 aylik ve 4 aylik iki bebisim var cikmam zor ama bi sekilde hallediyorum.
Internetten siparis edecektim baktim uzun sürecek kargoya verilmesi verdim siparisi 2 3 günde kargoya verilcek yaziyodu beklesemm 2 3 günde gelmesi sürecek kendi isimi görürüm dedi.m.
Hafta sonu ciktigimzda magzaya girip aldim anneme biseyler.
Esim kapida sigra icerken gittim onun hediyesini aldim 14 subat icin.
Bizim evin burda bikac magza ayakbbi kiyafet vs var gecen aksam esim geldi cocuklarla dur dedim.geliyorum markete gttim kiyafetcilere gittim biseyler aldim geldim.
Annemlere gittim cocuklari koydum pasta aldim geldim aksam kutladik hepimz hediylermizi verdik nasil mutlu oldu insanlar özel günlerde byle seylerle mutlu oluyo colugu cocugu yaslisi genci.
Ben cok önemserim.
Mesela bak aklima geldi esime dogum.günü yapiyoduk annemler falan vardi esimin dayi oglusu aradi size cay icmye.gelicez gelin dedim dogum gunu var geldiler biz dogum günü kutladik.
Babam annem kardesim hediyeleri verdiler bende hem cocuklarin adina hem kendim 3 hediye aldim verdim esimin aciyo heycanli heycanli dayi oglu kiskancikla bakiyodu karisi sonra ay ben hc dogum.gunu yapmam ki ona hediyede almam dedi.
Bende niye dedm ee napcam askm para ver sana hediye alicam mi diyim dedi bende önceden ayarla dedim ben öyle yapyrm soncta dedim.
Baya kiskandi morali bozuldu falan.
Sonra gecen sosyal medya hesabinda grdúk biricik karimin bana dogm.günü sprizi diye evi suslemisler pasta vs 30 yasina kdar adamin dogum gununu kutlayan olmamis.
Yani insanlar özel gúnlerde cok mutlu oluyor.
Önceden ayarlmalisin herzaman sona birakmamalisin

Konu sahibi banlanmış
kocası buraya yazdıklarını gördüyse o banlamıştır belki :KK53:

Paranız yok, sokağa çıkma özgürlüğünüz bile yok. Ne pastasından, ne hediyesinden bahsediyorsunuz ki? "Bugün de sokağa çıkmadım, kimseyi görmedim, para zaten harcayamam, akşama kadar evde seni bekledim kocacım. " dersiniz, adam mutlu olur, sorun çıkmaz işte. Sizin kocanız bundan anlar, bundan tatmin olur. Hediye filan aklına gelmez.
Hediyesi, pastası, hazırlığı sizin evlilik için fazla değil mi zaten? Onlar daha çok özgür insanlar, özgür evlilikler için geçerli. Yaşamayı kabul ettiğiniz hayata göre plan yaparsanız sorun kalmaz.
ne kadar acı :KK43:

Back
X