Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 yasinda çocuk.
En aktif zamanlara.
Sürekli kullanacağı birşey olmali; bez.
Ya da asmali zıp zıplar.
Bu yasta bana alsaniz benim bile hoşuma gider.
Yuruteci hayli hayli vardır büyük çocuk.asmalı zıp zıp ı var artık sıkıldı bile aylardır kullanmıyoruz.. çocuğun teyzesi çokgirebileceği5 runcak almaya hevesli o yüzden her gittiğimde yeni bir sürü oyuncağı oluyor zaten... ben oyun dışında bir şeyler istiyorum değişik olsun :)) oyuncak almaya cesaret edemiyorum çünkü her şeyi var zaten.. oyuncakçı dükkanında bile görevli ne önerdiyse var ondan dedim![]()
pantif düşünebilirim yeni yürüdüğü için evde giyer aslında :)Yuruteci hayli hayli vardır büyük çocuk.
Sepet hazirlasaniz sampuani vücut kremi hakiki zeytinyağı falan bebeğe .
Ya da patik alsaniz her kiyafetle giyebilecegi 5 renk mesela.
Eki Görüntüle 1128926 canım böle isminin yazılı oldugu bi battaniye?
pantif düşünebilirim yeni yürüdüğü için evde giyer aslında :)
battaniyeyi nerede yapıyorlar ki:)
nette:))hediyedenizi die bi yer var bak oraya:))
aa heycanlandım hemen bakayım![]()
birsürü hediye var bebişler için:))hadi kolay gelsin:)
Canim netten anali kizli tisortlere baka bilirsin onumuuz yaz annesiyle bir takim alsan ikisinin ismi yazan mesela.mira miranin annesi deniz gbi. Ana kiz gezerken giyerleer hem annesinede hediye vermis olursun![]()
Arkadaşlar çarşamba günü kuzenimin kızı 1 yaşına girecek ve ben ona oyuncak ve kıyafetten farklı bir hediye almak istiyorum ama aklıma bir şey gelmiyor siz olsanız ne önerirdiniz ?