- 23 Eylül 2019
- 454
- 124
- 33
- Konu Sahibi Yesilintonu
-
Iyi niyetle soylediginizin farkidnayim. Ama inanin anlatacak kimsem yok. Ablama anlatsam direk anneme çıtlatir. Annem dert.ede ede ede bitiremezzz. Yani evet annem canim cigerim ama dert tasayi cokcok buyutur. Bi de onunla ugrasiirim. Yani bi ablam daha var. Ona ufaktan bsieyleri anlatmayi dusunuyorum. Bakalim.. onun da kendi dertleri ayriKonu açıp rahatlayın tabi ama şu yaşadıklarınızı, bu açtığınız konuları da hesaba katarak söylüyorum, sizi seven , iyiliginizi düşünecek birilerine anlatın.
Belki içinde bulunduğunuz durumdan kurtulmak için cesaret verir size, burada yazılanların bir anlamı olmuyor çünkü.
Adam size zerre kadar değer vermiyor , saygı duymuyor, haksız değilsiniz, e ne olacak, hicbirsey
İnatlaşmaya ne gerek var ki?
Değişim denen bir şey var. Çok pahalıysa müşteri hizmetleri olan bir mağazadan almıştır. Aldıktan sonra sevinir öper teşekkür eder üç gün sonra ayaklarım yara oldu der gider kendiniz değiştirirdiniz.
Eşinizin yerinde olsam iyi niyetli bir hediye alma çabama böyle tepki verilse ben de bozulurdum.
Ya zaten kendim gibi giyinemiyirum kii. Kapanmami istedigi icin kiyafeyltlerime kisitlama getiriyor. Pantolonun belli sartlari var misalll. Dar olmamali. Ustune uzun kalca bacak kapatan seyler giymeliykm. Bu benim tarzim degil kiiii. Uydurmaya cakisiyorum surekli ama ne kadar yapabilrim? Ben degilim cunku bu. Ama yine de ve yine de benim giyimimi herkes begenir gecen misafirlige giytim tekrar kac kisi dedi tarzini cok begeniyorum diye. Kac kisiden duydum bunu. Bilemiyorum geecektenAnladigim kadariyla esiniz tarzini pek begenmiyor.ayakkabi konusunda degilde belki kiyafet konusunda biraz daha onun begenecegi tarza uyabilirsiniz.
Daha modern bir goruntu istiyor
Çok saçma ya niye evlendiniz bu hödükle?. Eşim geçen kış bana sivri burun kahve Bi bot almıştı hatrı için 2kez giydim ayaklarım yara oldu hep. Sonra Bi daha giymeyince beğenmedin mi filan diye sordu bende begrndim çok güzel ama ucu sıkıyor yara oldu hep ayaklarım deyip gösterdim sonra Baska ayakkabı aldık mesela.Hanimlar benim gozler yine selale.. sinirden ama uzuntudwn degil artik!
Konuya direk giris yapiyorum. Icimi dokmek istiyorummm. Bu sekilde inanin rahatliyorumm.
Gecen hafta ayakkabi ihtiyacim oldugunu solemistim esime. Kahverengi ayakkabim artk giyilmez dedim. Pek orali olmadi cunku adim gibi emindim dogumgunum yaklasiyordu ve alacakti. O yuzden soledim. Ihtiyacimi alsin bari diye. Dun mesajla bitkac foto atmis. Birini begenmis cok guzel dimi dedi evet ama benim ayagim tarakli malesef acitiyo bu ayakkabuilar dedim. Siyahti zaten. Bayag da pahaliydi. Ben o kadar para vermem mesela.Sonra bi saat sonra begendiklerimi attim ben ona hepsini. Burunlari hafif yuvarlaklar var. Bilirsiniz. Eve geldi attigin ayakkabilar cokkkk kotu hic begenmedim dedi. Ya zevklerimiz ayni olmak zorunda degil ki ben begendim ama dedim normal bi sekilde. Usteledi iki uc ayni seyi soluyo cokk kotu cok diyo. Ben de senin attklarini hic begenmedim cok kotuydu ama biri iyiydi o da bana olmaz ayaklarimi cok acitiyo sıkıyo o modeller dedim. O sivri burunlu guzeldi deid. Guzel de giyemiyorum. Bi de yuruyorum ediyorum otobus vs ayaklarim agriyo dedim. Zaten ihtiyacim olan kahve siyahim var ki dedim. Ama usteledikce biraz da olsa hani zıt konusuyorum. Ama kullandigim cunleler bunlar yani fazlasi yok.Bu bi hisimla aldi telefonu alllll alll iptal ettim al. Suc sende degilll bende. Nankor diye kopurdu sert bi sekilde koydu atti yani masaya telefonu. Cingenesin. Hep kotu seyleri begeniyosun. Dolabin dolu mesela biiirsuru seyle ama hepsi kotuuu. Hep kotu seylere gidiyor gozun demeye baslado.Meger o cok pahali olan sivri burunu siapris etmis. Al iptal ettim daha da bisey yok almiyorum sana bisey dedi. Hic konusmadim. Sabah da kalkti ayni haller tavirlar. Kapiyi kapatiyo sert bi sekilde falan. Aaaallllllaaaahhhhh askina soyleyin ben mi hataliyim ve farketmiyorummm???? Kendimi onun yerine koyuyorum. Guzel bisey yapmak istemis ama en basta olmaz onlar dmeisim ya bu tepki niyee niyeee? Gercekten karsidan bakip soyleyin ben mi yanlid yapiyorum ya artik kafayi yicem sinirden???? Simdi dusuncesi suuu eminim. Nankor en iyilerini aliyorum gidip hediye seciyorum dogumgunune. Yaptigina bak. Hata onda degil bende. Almiycan yapmycan diye dusunuyor suann. Nettt. Oyle de hakli goruyor iste kendini. Sundan bile evde hır cikiyor.dusununnnn
valla eşinizi modelinde bir tanede bende var .ottan b.ktan sebeplerle kavga çıkarmaya bayılır.o da benim beğendiğim biseyi beğenmez.giyimimi begenmez.baslarda çok alinganlik ediyordum .artik hic takmiyorum.sanki onların beğendiğini beğenmem zorundayızHanimlar benim gozler yine selale.. sinirden ama uzuntudwn degil artik!
Konuya direk giris yapiyorum. Icimi dokmek istiyorummm. Bu sekilde inanin rahatliyorumm.
Gecen hafta ayakkabi ihtiyacim oldugunu solemistim esime. Kahverengi ayakkabim artk giyilmez dedim. Pek orali olmadi cunku adim gibi emindim dogumgunum yaklasiyordu ve alacakti. O yuzden soledim. Ihtiyacimi alsin bari diye. Dun mesajla bitkac foto atmis. Birini begenmis cok guzel dimi dedi evet ama benim ayagim tarakli malesef acitiyo bu ayakkabuilar dedim. Siyahti zaten. Bayag da pahaliydi. Ben o kadar para vermem mesela.Sonra bi saat sonra begendiklerimi attim ben ona hepsini. Burunlari hafif yuvarlaklar var. Bilirsiniz. Eve geldi attigin ayakkabilar cokkkk kotu hic begenmedim dedi. Ya zevklerimiz ayni olmak zorunda degil ki ben begendim ama dedim normal bi sekilde. Usteledi iki uc ayni seyi soluyo cokk kotu cok diyo. Ben de senin attklarini hic begenmedim cok kotuydu ama biri iyiydi o da bana olmaz ayaklarimi cok acitiyo sıkıyo o modeller dedim. O sivri burunlu guzeldi deid. Guzel de giyemiyorum. Bi de yuruyorum ediyorum otobus vs ayaklarim agriyo dedim. Zaten ihtiyacim olan kahve siyahim var ki dedim. Ama usteledikce biraz da olsa hani zıt konusuyorum. Ama kullandigim cunleler bunlar yani fazlasi yok.Bu bi hisimla aldi telefonu alllll alll iptal ettim al. Suc sende degilll bende. Nankor diye kopurdu sert bi sekilde koydu atti yani masaya telefonu. Cingenesin. Hep kotu seyleri begeniyosun. Dolabin dolu mesela biiirsuru seyle ama hepsi kotuuu. Hep kotu seylere gidiyor gozun demeye baslado.Meger o cok pahali olan sivri burunu siapris etmis. Al iptal ettim daha da bisey yok almiyorum sana bisey dedi. Hic konusmadim. Sabah da kalkti ayni haller tavirlar. Kapiyi kapatiyo sert bi sekilde falan. Aaaallllllaaaahhhhh askina soyleyin ben mi hataliyim ve farketmiyorummm???? Kendimi onun yerine koyuyorum. Guzel bisey yapmak istemis ama en basta olmaz onlar dmeisim ya bu tepki niyee niyeee? Gercekten karsidan bakip soyleyin ben mi yanlid yapiyorum ya artik kafayi yicem sinirden???? Simdi dusuncesi suuu eminim. Nankor en iyilerini aliyorum gidip hediye seciyorum dogumgunune. Yaptigina bak. Hata onda degil bende. Almiycan yapmycan diye dusunuyor suann. Nettt. Oyle de hakli goruyor iste kendini. Sundan bile evde hır cikiyor.dusununnnn
Hata bende iste bosuna para harcamaya gerek yok dedim. 500 tl niye cop olsun dedim. Ay sacmaliga bak yaÇok saçma ya niye evlendiniz bu hödükle?. Eşim geçen kış bana sivri burun kahve Bi bot almıştı hatrı için 2kez giydim ayaklarım yara oldu hep. Sonra Bi daha giymeyince beğenmedin mi filan diye sordu bende begrndim çok güzel ama ucu sıkıyor yara oldu hep ayaklarım deyip gösterdim sonra Baska ayakkabı aldık mesela.
Eşin şey düşünüyo ya '' almayacaksın, nankör vs''. Sende acıma aldır ona. Onu da alsın sen giyemeyince yenisini aldır.
Sormayinnn. Ben begensem o begenmez o begense.ben begenmem. Ben istesem o istemez o istese ben istemem. Bole uzayip gider saka gibiivalla eşinizi modelinde bir tanede bende var .ottan b.ktan sebeplerle kavga çıkarmaya bayılır.o da benim beğendiğim biseyi beğenmez.giyimimi begenmez.baslarda çok alinganlik ediyordum .artik hic takmiyorum.sanki onların beğendiğini beğenmem zorundayız
Bi oncesinde de bahsettim kuzum. Zaten benim tarzim degil ki bu. Onun istedigi gibi gyinmeye calisip iyice berbat ediyorum cunku bu ben degilim. Yok tunik yok bol. Yokk k*cim belli olmasin yok bacagm belli olmasn portlemesinEn başında söyleyeyim siz haklısınız ama eşiniz tarafından olaya bakınca da acaba giyim tarzınızı mi beğenmiyor hediye adı altında size daha çok yakışacağını düşündüğü şeyi almıştı hani belki alışır da tarzınızı değiştirirsiniz diye.
Ay kadin modasindan ne anlar diyorsunuz bi guldum:) yanlis anlamayin halime guldum size.degilll. eski kaynanalar varya. Hehhhhh benim es ondan. Detarjanima kadar.karisirE dogru ayagı tarajlı ınsan her ayakkabıyı gıyeemz bende esıme ayakkabı almak ıstedıfımde secemıyorum bırkıkte bakıyoruz zar zor buluyorus ona gore. Bırde esınızın kadın kıyafetlerıne falannbu kadar ilgilş olması sasırtıcı yanı soyle benm esım ne gıydıgıme ne aldıgıma karısmaz cunku erkek mılletı kadın modasından ne anlar esımde 5 6 yıllık bı tsrottumu gıysem bıle eskı oldugnu anlamaz. Ama esınız yok efedım cıngen gıbı dolabın vs demıs. Yangına korukle gıtmek ıstemem ama ben olsam uste cıkarın derdım. sen heralde daha guzel gıyinen kadınlar goruyorsun ya da tanıyorsun. benm aldıklarımın kotu olup olmadıgını kımlerle kıyaslıyorsunda cıngene ısı dıyorsun de. İyi tamam dusunmus adam guzel ama olmaz demıssın ılla kendı begendıgı seyı gıydırmek zorunda degl olmayan ayakkabıyla bosuna ezıyet ettırcek sızevenxe geldıgınde alttan al baktın halandevam edıyor aynı tavra sende sana cıngene dedıgı ıcın uste cık. Sen parasını ver ben alırım dw. Bırde dogum gunumde bıle olay cıakrtıp bna cıngene dedn ya bunuda kafanın bır tarafına kazıdımm de. Yanı ben kındar bırınoldugum ıcın sanada bu sekılde akıl vermıs oldum ama tavrı hala devam edıyoesa boyle yap hatasını anlamıssa uzatma hıc
En iyisi herkes kendi sevdiğini alsın .hediye faslı felan olmasın.ama bizim kavga çıkaracak illa bir sebep buluyoruzSormayinnn. Ben begensem o begenmez o begense.ben begenmem. Ben istesem o istemez o istese ben istemem. Bole uzayip gider saka gibii
Boşa gitsin oyuncak bebek alıp onu giydirsin terbiyesizYa zaten kendim gibi giyinemiyirum kii. Kapanmami istedigi icin kiyafeyltlerime kisitlama getiriyor. Pantolonun belli sartlari var misalll. Dar olmamali. Ustune uzun kalca bacak kapatan seyler giymeliykm. Bu benim tarzim degil kiiii. Uydurmaya cakisiyorum surekli ama ne kadar yapabilrim? Ben degilim cunku bu. Ama yine de ve yine de benim giyimimi herkes begenir gecen misafirlige giytim tekrar kac kisi dedi tarzini cok begeniyorum diye. Kac kisiden duydum bunu. Bilemiyorum geecekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?