Heeergün tartışma hergün

Iyi niyetle soylediginizin farkidnayim. Ama inanin anlatacak kimsem yok. Ablama anlatsam direk anneme çıtlatir. Annem dert.ede ede ede bitiremezzz. Yani evet annem canim cigerim ama dert tasayi cokcok buyutur. Bi de onunla ugrasiirim. Yani bi ablam daha var. Ona ufaktan bsieyleri anlatmayi dusunuyorum. Bakalim.. onun da kendi dertleri ayri

Bu yonden de dusundum inanin. Ama elime gelen bi hediyeye kalkip demedim ki ben bunu giyemem diye. Ole desem coooook hakli. Demem zaten. Ama onceden soylemisim ben bunu giyemem cok acitiyor diye. Caktirmadan onu iptal edip dedigim tarzda bisey alip buyutmese olmez ki. Nedir yani bos yere gonul kalp kirmak hic anlamiyorim

Haksız değilsiniz ama yanlış yapıyorsunuz. Ayakkabı gibi bir ihtiyacı neden onun almasını bekliyorsunuz ki? Hem siz annesi değilsiniz, bırakın size ne hediye alacağına, ne bütçe ayıracağına kendisi kafa yorsun.

Anladigim kadariyla esiniz tarzini pek begenmiyor.ayakkabi konusunda degilde belki kiyafet konusunda biraz daha onun begenecegi tarza uyabilirsiniz.
Daha modern bir goruntu istiyor
Ya zaten kendim gibi giyinemiyirum kii. Kapanmami istedigi icin kiyafeyltlerime kisitlama getiriyor. Pantolonun belli sartlari var misalll. Dar olmamali. Ustune uzun kalca bacak kapatan seyler giymeliykm. Bu benim tarzim degil kiiii. Uydurmaya cakisiyorum surekli ama ne kadar yapabilrim? Ben degilim cunku bu. Ama yine de ve yine de benim giyimimi herkes begenir gecen misafirlige giytim tekrar kac kisi dedi tarzini cok begeniyorum diye. Kac kisiden duydum bunu. Bilemiyorum geecekten

Çok saçma ya niye evlendiniz bu hödükle?. Eşim geçen kış bana sivri burun kahve Bi bot almıştı hatrı için 2kez giydim ayaklarım yara oldu hep. Sonra Bi daha giymeyince beğenmedin mi filan diye sordu bende begrndim çok güzel ama ucu sıkıyor yara oldu hep ayaklarım deyip gösterdim sonra Baska ayakkabı aldık mesela.
Eşin şey düşünüyo ya '' almayacaksın, nankör vs''. Sende acıma aldır ona. Onu da alsın sen giyemeyince yenisini aldır.

valla eşinizi modelinde bir tanede bende var .ottan b.ktan sebeplerle kavga çıkarmaya bayılır.o da benim beğendiğim biseyi beğenmez.giyimimi begenmez.baslarda çok alinganlik ediyordum .artik hic takmiyorum.sanki onların beğendiğini beğenmem zorundayız

En başında söyleyeyim siz haklısınız ama eşiniz tarafından olaya bakınca da acaba giyim tarzınızı mi beğenmiyor hediye adı altında size daha çok yakışacağını düşündüğü şeyi almıştı hani belki alışır da tarzınızı değiştirirsiniz diye.

Dur ben benimkini öpüp başıma koyup geliyorum
Bir ayakkabı modelini beğenmediniz diye insan karısına afedersiniz de köpek gibi çemkirir mi!!!
Huyunu suyunu biliyorsunuz eşinizin bence doğumgünlerin de falan da birşey beklemeyin ima etmeyin.
Alırsa beğenmeseniz bile bayılmış gibi yapın.
Ne deyim allah sabır versin.

E dogru ayagı tarajlı ınsan her ayakkabıyı gıyeemz bende esıme ayakkabı almak ıstedıfımde secemıyorum bırkıkte bakıyoruz zar zor buluyorus ona gore. Bırde esınızın kadın kıyafetlerıne falannbu kadar ilgilş olması sasırtıcı yanı soyle benm esım ne gıydıgıme ne aldıgıma karısmaz cunku erkek mılletı kadın modasından ne anlar esımde 5 6 yıllık bı tsrottumu gıysem bıle eskı oldugnu anlamaz. Ama esınız yok efedım cıngen gıbı dolabın vs demıs. Yangına korukle gıtmek ıstemem ama ben olsam uste cıkarın derdım. sen heralde daha guzel gıyinen kadınlar goruyorsun ya da tanıyorsun. benm aldıklarımın kotu olup olmadıgını kımlerle kıyaslıyorsunda cıngene ısı dıyorsun de. İyi tamam dusunmus adam guzel ama olmaz demıssın ılla kendı begendıgı seyı gıydırmek zorunda degl olmayan ayakkabıyla bosuna ezıyet ettırcek sıze venxe geldıgınde alttan al baktın halandevam edıyor aynı tavra sende sana cıngene dedıgı ıcın uste cık. Sen parasını ver ben alırım dw. Bırde dogum gunumde bıle olay cıakrtıp bna cıngene dedn ya bunuda kafanın bır tarafına kazıdımm de. Yanı ben kındar bırınoldugum ıcın sanada bu sekılde akıl vermıs oldum ama tavrı hala devam edıyoesa boyle yap hatasını anlamıssa uzatma hıc

Hata bende iste bosuna para harcamaya gerek yok dedim. 500 tl niye cop olsun dedim. Ay sacmaliga bak ya

Sormayinnn. Ben begensem o begenmez o begense.ben begenmem. Ben istesem o istemez o istese ben istemem. Bole uzayip gider saka gibii

Bi oncesinde de bahsettim kuzum. Zaten benim tarzim degil ki bu. Onun istedigi gibi gyinmeye calisip iyice berbat ediyorum cunku bu ben degilim. Yok tunik yok bol. Yokk k*cim belli olmasin yok bacagm belli olmasn portlemesin

Ay kadin modasindan ne anlar diyorsunuz bi guldum:) yanlis anlamayin halime guldum size.degilll. eski kaynanalar varya. Hehhhhh benim es ondan. Detarjanima kadar.karisir

Sormayinnn. Ben begensem o begenmez o begense.ben begenmem. Ben istesem o istemez o istese ben istemem. Bole uzayip gider saka gibii
En iyisi herkes kendi sevdiğini alsın .hediye faslı felan olmasın.ama bizim kavga çıkaracak illa bir sebep buluyoruz

Boşa gitsin oyuncak bebek alıp onu giydirsin terbiyesiz

İhtiyaçdan hediye yaptırmayın kendinize. Ayakkabı, kıyafet zaten elzem şeyler.

Adam bu halde bile büyük bir lütüf gibi başınıza kakmış.

Yapmayın siz de bir hafta yemeğini, ne hali varsa görsün. Hem cimri, düşüncesiz ve kaba saba, hem de tripli olan o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…