Sen ıstedıgın gıbı gıyın, önce kıskanıyorlar gıydırmıyorlar sonra hoşlarına gıdıyor. Bı gıyın cık karşısına gör bak nasıl hoşuna gidecek. Sen gıydırmıyosun deme hıc ona dırek guzel alısverıs yap kendıne guzel yuksel bel jean al , uzerıne salaş t-hırt. T-hırt ü İcıne sok, ayagına gayet gosterıslı topukluda olur sıvrı burun, spor ayakkabıda olur. Saclarını guzelce fön çektir makyaj cık bakalım karşısına. 3 yıllık evliyim, zaten gıyımıme dıkkat ederım, erkeklerın bana bakması hoşuma gıtmıyor, ama tayt kesınlıkle yasaktı, jean dar yasaktı, sonra bebegım oldu, gebeliktı lohusalıktı emzırmeydı derken 2 yıl evde salas kapalı kutu gezdım. Bıraz kg verince alısvrrıse gıttım, eşim dırek kendı kombın yapıp verdı, leopar kısa gömlek, altınada havuç klasık pantolon şok olmuştum. Cunku leopar dıkkat ceken desen, yanı guzel kardeşim önce gıyınme etme dıyoarlar sonra heves edıyorlar ama soyleyemıyorlar. Ben senın esındede bunu anladım. Keyfıne bak ne gıyınmek ıstıyosan gıyın cunku o senı nasıl ılk gorduyse oyle sevıyor,