Helalleşemedik! Maddi Manevi hakkımız çok, vijdan azabı duymalı mıyım?

Oooy oy kimler gelmiş benim konuma Teşekkür ederim Simaycım, evet çok şükür vicdanım çok rahat ve haklarım konusunda Rabbime inancım tam. Ne eylerse güzel eyler, iyilerle karşılaşırız inşallah.

Sevgiler..

kurtulmuşun.....................................................

Çoook şükür arkadaşım, çok şükür

bebeğim bu senin konunu yeni gördüm ben :) dini karıştırıp senin inancına laf etmesine çok kızdım yani farklı bir inançta da değilsin zaten, evet duyan farklı imalar çıkaracak :26:
böyle birisinden kurtulduğun için yat kalk dua et :) keşke çok güvenmeseydin, ama olan olmuş... sen arkana bakma, seni kendi pisliğine çekmesine izin verme bir daha.
ve şuna da çok kızıyorum, dini kullanarak, bişeyler yapan insanlar, gösteriş için namaz kılıp, ibadet yapanlar... senin anlattığın kadarıyla, ben onun inancından şüphe ediyorum. Allah(c.c) Sakın kullarım benim önüme KUL HAKKIYLA gelmeyin diyor... ve resmen senin hakkını yemiş. Allah a havale etmekten başka çözüm kalmamış gibi görünüyor, ve sanırım onda şizofreni hastalığı var
sen kpss ye çalışmaya bak memur ol, dünya malı dünya da kalır, bardağın dolu tarafından bakalım dimi.
çok şükür ki inançlısın ve bu olaylardan sonra, yanlış şeyler yapmamışsın nice genç kızlarımız intihara teşebbüs ediyor vs.
senin vicdanın kesinlikle rahat olsun, canım benim. unutma sen değerlisin.

helallik almayı boşver senin ona hakkın geçmiş hem maddi hem manevi, o kıvransın dursun senden helallik alamadı diye, 5 vakit namaz kılmakla olmaz bu işler, resmen onu terk et ve mallar kendisinde kalsın diye böyle dengesiz davranmış. ucuz kurtulmuşsun yine geçmiş olsun.

Oyyy Elfmetim de gelmiş, hoş gelmiş
Yeni açtım zaten kuzum, farklı bakış açıları varsa fikir oluşsun arkadaşlardan diye.

Hiç sorma Elfmetcim, işte böyle garip bi dünya. Hakikaten anlatsalar inanmazdım bunların benim başıma geleceğine. Rabbim çok büyük muhakkak ki, ona havale etmek lazım ama bazen de çok üzülüyorum kuzum ya. Beddua etmemek için her seferinde söz veriyorum kendime, bazen uyku arasında bile ona beddua ederken uyanıyorum, Rabbim affetsin. Ama insanız işte, kaza, bela, cehalet, nefis hepsi insan için.

Gerçekten hep şükrediyorum Elfmetim, Rabbim gerçekten güç verdi bana. Elimi hiç bırakmadı, aklıma bile getirmedim kötü şeyleri, Allah muhafaza o bunalımda isan ne yapmaz.

Bu arada şu sözü jargon oldu bana, kulaklarımda çınlıyor çoğu zaman: 'Şimdi senin imanın zayıf ya, anlamazsın "

Yorumun ve desteğin için çok teşekkür ederim kuzum, sen de bizim için çok değerlisin
Allah razı olsun.

Çok teşekkür ederim arkadaşım, insanoğlu her şeyi yapabiliyormuş gözlerimde gördüm. Derler ya kimseye güvenme babana bile diye, belki babamdan daha çok güveniyordum

Allah ikimizin de layığını versin, yorumunuz için çok teşekkür ederim

hoşbuldum, gerçi çok hoş bulmadım konu itibariyle
tatlım sen bunları çok kafana takıp derslerinden geri kalma bakıyım, harıl harıl ders çalışmamız lazım, :18::18::18:
beterin beteri var, sen yol yakınken kurtulmuşsun tatlım, her zaman yanındayız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…