• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Helallik almak

Olabilir. Bi de cocuklar baba evinde mutlu bile degilmis niye huzursuzluk cikarip ablanin evinden olsunlar durup dururken.
Açıkçası bana direkt dediklerini yazdım buraya , eşim herşey hakkında yorum yapar, fikrini söyler hatta karışma derim ben kendi ailesinde bile öyledir herşeyi pat diye söyler, ben kırılmasın kimse diye susarım, mesela lohusayım ve yemekleri ben yapıyorum, misafir ağırlıyorum, kardeşim yardım için geldi ve bazen sofraya ben çağırıyorum sevgilisiyle konuşuyor telde, eşim de tabiki farkında bu durumun, yemek yapmayı öğrenebilirsin ablandan dedi aramızda bir yaş var bu arada, ben de acelesi yok ben yapıyorum dedim. Ona dahi bozulmuştu hatırlıyorum. Eşimle hamileyken keşke daha çok vakit geçirseydim diye söyledim birgün, son aylarda o da bizim evdeydi ve ''siz başbaşa çıkıp beni bıraksaydınız ben bozulurdum'' oldu cevabı kardeşimin. Taciz edilen bir insanın ben de sizinle geleyim başbaşa kalmayın gibi bir derdi olmaz diye düşünüyorum, kaldı ki evimize de gelmez zaten. Teyzem özellikle kıskançlık sebebiyle yaptığını düşünüyor ben yakıştıramasam da.

Bu arada son durumda sadece eşimi değil çocuğumu da görmek istemediklerini gelirsem tek gelmem gerektiğini belirttiler, ben de şu saatten sonra görüşmeme kararı aldım, ben iletişim kopmasın dedikçe onlar kendi dünyalarında kendilerini çok önemli görmeye devam ettiler. Hayırlısı böyleymiş diyorum artık. Ben silmemek için elimden geleni yaptığıma inanıyorum.

Tamam aile onemlide siz seyini cikartmissiniz. Seyden sebep yuzune bosanmayi dusunmeler, esinizi hellalik icin zorlamalar. Akliniz varsa artik sadece esinizi ve cocugunuzu dusunun. Boyle esi birdaha zor bulursunuz. Herkes bukadar seyi yapmaz yapmak mecburiyetinde de degil. Su yazdiklarinizi birdaha okuyun ve esinizin arkasinda durun onu ezdirmeyin. Yarin kizkardesleriniz evlenir mutlu
Mesut siz ortada kalirsiniz. Kusura bakmayinda kendimi esinizin yerine koydum ben bosanirdim sizden. Boyle hayatmi olur.

Back
X