Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kedi çok severim bayılırım artık burdayız@kkrizantem ,Vatanseverr :) Hadi burdan devaammmmmmmmm
![]()
Bende hem kedileriii hemde kedileri seven insanları ççoookk severimmkedi çok severim bayılırım artık burdayız![]()
Etiketleyın kızları ben sizinle açılış yaptım. Hem tanışırız.. :)
kedi alamıyorum ama annem kızıyor 2 muhabbet kuşum 1 balığım varBende hem kedileriii hemde kedileri seven insanları ççoookk severimm![]()
Bende seni severimBende hem kedileriii hemde kedileri seven insanları ççoookk severimm![]()
Evlenince alırsın benım gibi :) 1,5 sene yalvardığımı bilirim ..kedi alamıyorum ama annem kızıyor 2 muhabbet kuşum 1 balığım var![]()
NedenBaşim agrıdı desem![]()
isimleri nedirEvlenince alırsın benım gibi :) 1,5 sene yalvardığımı bilirim ..
Ama sonuca bakcan 1 değil 2 tane kedim oldu :)
niçin ben burdayım söyle başına ağırmasınBaşim agrıdı desem![]()
Kızımın adı Çıtır :) Oğlum Duman :)isimleri nedir
niçin ben burdayım söyle başına ağırmasın![]()
yemekten oldu sanırsam salatada soğan vardı baş ağrısı yaptıisimleri nedir
niçin ben burdayım söyle başına ağırmasın![]()
Soğan candır yaayemekten oldu sanırsam salatada soğan vardı baş ağrısı yaptı![]()
ne güzel hayvanları insanlardan daha çok seviyorumKızımın adı Çıtır :) Oğlum Duman :)
döverim o salatayıda soğanıdayemekten oldu sanırsam salatada soğan vardı baş ağrısı yaptı![]()
bende çok severim hele ciğerin yanında vazgeçilmezim ama evde tabi koku yapıyor dışardaSoğan candır yaa
Bu gün yemekte vardı ben yıyemedım bi üzüldüm bi üzüldüm![]()
Ağzım kokmasın dıye
Krizz bak ne dicem baş parmağında işaret parmağının arası varya oraya masaj yap iyi geliyo..
yazdığım şeye bak. numuneyim yeminledöverim o salatayıda soğanıda![]()