Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya biz uzun zaman böyle flört durumundaydık bir kaç ayda ciddiydik ama sonradan bana beni niye sevdin,na zamandan beri aşıksın falan dedi,bende üstüne çok düştüm...sonuçta arada bir şey diyebilirdi, sadece işlerim çok şuan bu aşka odaklanamam dedi,o zaman ben seni bırakayım dedim hayır dedi,yok dedi...sonra bunu yaptı ................
Oteki konunu biliyorum anlatmaya calistim sana. O adam seni sevse birakmazdi. Zaten eskisini unutamamis. Seni de sevmiyormus. Uzgunum ama gercek bu. Artik kendini hirpalama neden cevap vermedi sunu yapmadi bunu yapmadi diye. Bak kendine zarar veriyorsun. Birak artik su serefsizin ne yaptigini. Birakmis gitmis bir veda bile etmemis(etmedi cunku seni yedekte tutuyor bu da olasi). Belki oteki kizla-rla sansini deniyor , olmazsa sana donecek. Birak sunun pesini artik, kendi iyiligin icin.
Ya onu bıraktım zaten ama kaldıramıyorum,kendi açtı kendi konuştu kendi bitirdi beni hiç düşünmedi....öteki yok onu sildi biliyorum ama kazığını ne yaptı bilemem,şu anda işleride çok karışıkmış,arkadaşı dedi....benim zaten bu saatten sonra yapacak bişiyim yok,kız arkadaşlarım sevgili yap diyor midem bulanıyor erkek adı duymak istemiyorum............
Sildiginden baska kizla konusmadigindan hic emin olma. Baska bir liman bulmasaydi seni birakmaya cesaret edemezdi. Is mis bahane. Biraz kendine gel zaten ne sevgilisi . Seni dusunmedi cunku yeterince sevmedi. Bu onun eksikligi senin degil. Karaktersizmis de gec. Bir gun hazir oldugunda baskasiyla baslarsin , bunu hic hatirlamazsin bile.
Kızlar ben hala durumumu atlatamadım, bir erkek sessizce nasıl gider bir açıklama yapmadan....Sizce bu erkekler nasıl bir tiptir ?
Yani bir ilişki başında bir daha görüşmeyelim demek !!! ne demek ?
ne istediğini bilmiyordur
salla gitsin
Başında ben şu an işimi önde görüyorum demişti ama bağınıda kesmemişti.....=(
klasik dengesiz erkek modeli
cidden salla gitsin
işiyle aşk yasasın
merak etme fazla uzun sürmez unutman.sadece kendine deger ver yeter.
onu ise buldugun ilk çöp tenekesine yolla canım. :81: