Elti ile kavga

• Konu Sahibi Konu Sahibi cadm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yine başlık açacaksın evliliğinle ilgili. Bugün olmasa da yarın. Onlarca insan vakit ayırıp sana destek olacak. Ama sen bildiğini yapacaksın. Artık kocanla ilgili başlık açma bene çünkü inandırıcı değil.

Yine başlık açacaksın evliliğinle ilgili. Bugün olmasa da yarın. Onlarca insan vakit ayırıp sana destek olacak. Ama sen bildiğini yapacaksın. Artık kocanla ilgili başlık açma bene çünkü inandırıcı değil.
Siz o zamanlar bana çok destek olmustunuz hatırlıyorum sizi ama benim ne yaşadığımı ve elimde olmayan şeyler olduğunu bilmiyorsunuz gerçekten beni şuanda çok üzdünuz

Siz o zamanlar bana çok destek olmustunuz hatırlıyorum sizi ama benim ne yaşadığımı ve elimde olmayan şeyler olduğunu bilmiyorsunuz gerçekten beni şuanda çok üzdünuz
Bu kısır döngü 🙄 kocanız size kötü davranıyor. Sizi mutsuz ediyor. Değişti mi? İyi bir eşe mi dönüştü? Sizi üzmek için yazmadım. Esas eşiniz üzüyor sizi. Demek ki ona mecbursunuz. Rabbim yardımcınız olsun.

Bu kısır döngü 🙄 kocanız size kötü davranıyor. Sizi mutsuz ediyor. Değişti mi? İyi bir eşe mi dönüştü? Sizi üzmek için yazmadım. Esas eşiniz üzüyor sizi. Demek ki ona mecbursunuz. Rabbim yardımcınız olsun.
Çok daha fazla uzulucek şeyler yaşadım ve yaşamaya da devam ediyorim soylediklerinizin hepisine katılıyorum geri dönüşümün doğru olmadığını biliyorum bu daha çok üzüyor bugünde o zamanlarda da yorum yaptığınız için teşekkür ederim

Geçen kayinvalidemdeydik eltimle ben , bi baktım almış eline bez temizliğe girişmiş dedim canım kolay gelsin sana, çocuklar kalabalık yapar en iyisi biz gidelim sen rahat rahat yap 😂
Aldım çocukları eşimi çıktım.
Kızları var bana mı kaldı kaynanamın temizliği , zamanında yaptım ben de şimdi hiiic yapamam valla, yapmayanlar daha kıymetli birbirinizi yemeyin 😉

Merhabalar.. benim bı eltim var hep bir numara en iyi olmak isteyen bı insan biz ne zaman kaynanam gile gittiğimiz duysa hemen onalrda toplanıp gelirler.bugune gelelim bugunde geldiler kaynanamla börek yapacaktık berabar hazirladik ben pisirp kaynnam acakti bununda üç aylık bebeği var toplamda da beş çocuğu ocağın başına bu geçti bebekte kardeşlerinin elinde tamam o pisirsin dedim benim derdim yarışmak falan değil neyse bebek agliyordu bende dedim istersen bebeğe ben bakayım yada sen bak ben börek piseyeyim dedim oda duymamziktan geldi cevap bile vermden çocuğu aldı gitti.ben geçtim bu kezde ocağın başına bu sferse çocuğu yerek erkeklerin yanına bırakıp gelmiş şöyle posr böyle post diye başımda durdu al sen yap o dedi dışarı çıktım bu kez de çocuğu durmayınca kaynnam cahridi gel yardım et diye orda eltimle tartima başladı bianda agalmaya basladi inkar etti duymamazlıktan geldiğini (bazılarına saçma sapan gelevlir ama dugusal olarak çok kötüyüm eşimle tartistis benj anlamak yerine hala bana kızdı ben insanlarla baş edemiyorum ve haksızlığa gelemiyorum bide bana yürü git falan diyor kadın sanki babasin evi yaptığı bütün iyililelri başıma kalkmaya başladı bu seferde abarttım sizec verdiğim tepkide
Neyi paylaşamıyorsunuz anlamıyorum? Bendede var bitane felaket bir insan. Bana bi fenalık yaptı o gün bugündür merhaba merhaba. İnsan içinde bozmam ama telefonu bile yok bende sildim çünkü 2.ci şansı vermiştim.

Uzak durun birbirnizden kıskanclık varsa ikinizde aynı gün toplaşmayın yada o mutfakdaysa sen girme oraya yada o girmesin. Mesela çok kalabalık zamanda ben kaynanama yardım ettim. İster yapsın ister yapmasın. Bir an o mutfağ girdiğinde de ben asla elimi vurmadım yapmasına izin verdim zaten pertim çıkmıştı :) ama sebeb o değildi yan yana gelmeye gerek yok ..

Ben sidik yaristirma derdinde degilim asla olmadım kadının tavrı canımı sıktı benj anlamk yerine dalga geçiyorsunuz reswmn morelim çok bozuk olduğu için elim.titreyek yazdım
Böreği pişirene madalya mı veriyorlar? Çeyrek mi takıyorlar nedir bu gaz? Bana biri bişey yap diycem istiycek diye aklım çıkıyo yere paralel duruyorum böyle ortamlarda nd ne börekmiş

Back
X