Merhabalar.. benim bı eltim var hep bir numara en iyi olmak isteyen bı insan biz ne zaman kaynanam gile gittiğimiz duysa hemen onalrda toplanıp gelirler.bugune gelelim bugunde geldiler kaynanamla börek yapacaktık berabar hazirladik ben pisirp kaynnam acakti bununda üç aylık bebeği var toplamda da beş çocuğu ocağın başına bu geçti bebekte kardeşlerinin elinde tamam o pisirsin dedim benim derdim yarışmak falan değil neyse bebek agliyordu bende dedim istersen bebeğe ben bakayım yada sen bak ben börek piseyeyim dedim oda duymamziktan geldi cevap bile vermden çocuğu aldı gitti.ben geçtim bu kezde ocağın başına bu sferse çocuğu yerek erkeklerin yanına bırakıp gelmiş şöyle posr böyle post diye başımda durdu al sen yap o dedi dışarı çıktım bu kez de çocuğu durmayınca kaynnam cahridi gel yardım et diye orda eltimle tartima başladı bianda agalmaya basladi inkar etti duymamazlıktan geldiğini (bazılarına saçma sapan gelevlir ama dugusal olarak çok kötüyüm eşimle tartistis benj anlamak yerine hala bana kızdı ben insanlarla baş edemiyorum ve haksızlığa gelemiyorum bide bana yürü git falan diyor kadın sanki babasin evi yaptığı bütün iyililelri başıma kalkmaya başladı bu seferde abarttım sizec verdiğim tepkide