Elti ile kavga

• Konu Sahibi Konu Sahibi cadm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben olsam uzatır ayağımı telefonla oynardım bide gıcıklık olsun diye kocama git çay getir bana derdim 😆 ben elimden biri iş alsın diye dua ediyorum insanlar iş yarışına giriyor demekki bizlerde sorun var 😅 neyse yarın kaynanama gidiyimde akşama kadar oturayım bu günlerin tadını çıkarmam lazım yakında eltim geldiğinde iş kavgasıyla yorulurum ahahahahah

Ay ben hiç böyle konular için kavga etmem.boregi açmak istiyorsa acabilir pişirmek istiyorsa pisirebilir hiç eltimin önünden gecmem🤣Ben olsam bebecigi alır severdim eltimde istediği gibi pisirsin.Yerken cagirmazlarsa o zaman ufak çaplı bir kavga cikarabilirdim belki🤣

Merhabalar.. benim bı eltim var hep bir numara en iyi olmak isteyen bı insan biz ne zaman kaynanam gile gittiğimiz duysa hemen onalrda toplanıp gelirler.bugune gelelim bugunde geldiler kaynanamla börek yapacaktık berabar hazirladik ben pisirp kaynnam acakti bununda üç aylık bebeği var toplamda da beş çocuğu ocağın başına bu geçti bebekte kardeşlerinin elinde tamam o pisirsin dedim benim derdim yarışmak falan değil neyse bebek agliyordu bende dedim istersen bebeğe ben bakayım yada sen bak ben börek piseyeyim dedim oda duymamziktan geldi cevap bile vermden çocuğu aldı gitti.ben geçtim bu kezde ocağın başına bu sferse çocuğu yerek erkeklerin yanına bırakıp gelmiş şöyle posr böyle post diye başımda durdu al sen yap o dedi dışarı çıktım bu kez de çocuğu durmayınca kaynnam cahridi gel yardım et diye orda eltimle tartima başladı bianda agalmaya basladi inkar etti duymamazlıktan geldiğini (bazılarına saçma sapan gelevlir ama dugusal olarak çok kötüyüm eşimle tartistis benj anlamak yerine hala bana kızdı ben insanlarla baş edemiyorum ve haksızlığa gelemiyorum bide bana yürü git falan diyor kadın sanki babasin evi yaptığı bütün iyililelri başıma kalkmaya başladı bu seferde abarttım sizec verdiğim tepkide
Kaynanaya üzüldüm,,😂 iki gözleme yiyecek boğazına dizilmiş

Aslinda burada olaydan çok gelip yazacak kadar üzülmüş bir kadın gördüm. sosyal hayatımda da bu durumları bir şekilde ya yaşadım ya da şahit oldum. Sadece empati yaptım aslında. Bu her konu için geçerli kimse kimseyi geri adım atıyor diye ödüllendirmiyor. Bazen de dik duruş sürecin seyrini degistiyor. Bunu anlatmak istemiştim sbxjxjfj ben derin düşündüm sanırım olayı fazla içerledim. 😁
Çok sağolun gerçekten durum bundan ibaret bazı arkadaşlar ise espiriler yapıyorlar empati kurduğunuz için teşekkürler 💙

Merhabalar.. benim bı eltim var hep bir numara en iyi olmak isteyen bı insan biz ne zaman kaynanam gile gittiğimiz duysa hemen onalrda toplanıp gelirler.bugune gelelim bugunde geldiler kaynanamla börek yapacaktık berabar hazirladik ben pisirp kaynnam acakti bununda üç aylık bebeği var toplamda da beş çocuğu ocağın başına bu geçti bebekte kardeşlerinin elinde tamam o pisirsin dedim benim derdim yarışmak falan değil neyse bebek agliyordu bende dedim istersen bebeğe ben bakayım yada sen bak ben börek piseyeyim dedim oda duymamziktan geldi cevap bile vermden çocuğu aldı gitti.ben geçtim bu kezde ocağın başına bu sferse çocuğu yerek erkeklerin yanına bırakıp gelmiş şöyle posr böyle post diye başımda durdu al sen yap o dedi dışarı çıktım bu kez de çocuğu durmayınca kaynnam cahridi gel yardım et diye orda eltimle tartima başladı bianda agalmaya basladi inkar etti duymamazlıktan geldiğini (bazılarına saçma sapan gelevlir ama dugusal olarak çok kötüyüm eşimle tartistis benj anlamak yerine hala bana kızdı ben insanlarla baş edemiyorum ve haksızlığa gelemiyorum bide bana yürü git falan diyor kadın sanki babasin evi yaptığı bütün iyililelri başıma kalkmaya başladı bu seferde abarttım sizec verdiğim tepkide
Bu kayinvalide kadir gecesi mi doğmuş ne yapmış bu ne santstir.

Üşenmedim tek tek alıntıladım. Yorum yapan herkesi en içten duygularımla tebrik ederim. Ben hiç-bir şey anlamadimm çünkü. Siz anlamakla kalmamışsınız bi de değerlendirme yapmışsınız. Vallahi bravo
Hahah sabah sabah guldurdunuz 😸Bazı yerleri bende anlamadım anladığım yerlere yorum yaptım 😸

Benimle elti olur musun 💍
Söz seni hiç üzmem sksjsjk

Arada iyi geçinenler de vardır ama genel olarak ayıdan post eltiden dost olmaz.
Ya hayır ben zıt düşüncedeyim. Hatta anlamıyorum eltiyle kavga edeni, kaynanaya hizmet için yarışanı, iyi görünmek için rol yapanı. Ya arkadaş elti de sonuçta bu aileye dışarıdan gelen benim gibi bir zavallı. Nereden düştük bu aileye diye birbirimize dert yandığımız insan. Kaynananın dedikodusununu yaptığımız gıybet ortağım. Ben eltiyi düşman değil düşmana karşı aynı safta yer aldığım savaş ortağım olarak görüyorum. Keza eltim de öyle. Neyse bi 🧿 koyayım şuraya burası çok karışık 😂

Ya hayır ben zıt düşüncedeyim. Hatta anlamıyorum eltiyle kavga edeni, kaynanaya hizmet için yarışanı, iyi görünmek için rol yapanı. Ya arkadaş elti de sonuçta bu aileye dışarıdan gelen benim gibi bir zavallı. Nereden düştük bu aileye diye birbirimize dert yandığımız insan. Kaynananın dedikodusununu yaptığımız gıybet ortağım. Ben eltiyi düşman değil düşmana karşı aynı safta yer aldığım savaş ortağım olarak görüyorum. Keza eltim de öyle. Neyse bi 🧿 koyayım şuraya burası çok karışık 😂
Düşmanimin düşmanı benim dostumdur misali..😄Biz de farklı ama ya,kv ile arada uyuşmazlık yaşasak ta genel olarak iyiyiz ama eltim nankör çıktı ve zamanında gösterdiği davranışlarından dolayı soğudum.Ama kvnin dedikodusunu yapacak olursam içinde onunla ilgi biriktirdiği tüm düşüncelerini kusacağini tahmin ediyorum.😌

3 eltim var.Eşim kardeşleriyle görüşmediği için eltilerimle tanışma şerefine nail olamadım.Kayınvalidem de hayatta olmadığı için olaya fransız kaldım cidden

Boşver akışına birak benim eltide yaranmak icin yarış yapardi Bir iş söylesen bir benmi varim diye böbürlenirdi
Aile meselelerini Esimle saatlerce tlfda konuşurdu. kocasi yaninda dinlerdi kocasindan cok kendi konuşur susmayi bilmezdi. Hiç takmadim eşimle tartişmaya bile girmedim. şimdi herkes nefret etti ondan çok çenesi yüzünden herkesin sevgisini kaybetti. cok sukur uzaktaydim senede bir iki senede bir belki goruyorum. Elti o kadar kafaya takilacak biseyde degil dış kapinin mandali

Eşinizle en son boşanma aşamasında olduğunuzu yazmıştınız. Sorunlarınızı çözebildiniz mi ? Sizin de en az 2 çocuğunuz var sanırım; bırakın eltiniz yapmak istiyorsa yapsın. Sonra eşiniz tüm tartışmalardan sizi sorumlu tutuyor, ne gerek var.
İkiz kızlarım evet

Selam

Yine boşanmaktan vazgeçtin sanırım..

Back
X