- 3 Eylül 2018
- 107
- 21
- 13
- 28
- Konu Sahibi terazikadini
-
Acı çekerim, geçer. vebal altında olmak daha kötü değil mibence gerek yok
yine üzülürsün başa sarar acıların
haberi yok ki benden. erkek arkadaşım olacak haysiyeti bozuk söylememiş kıza. yani bana söylemedim senden bahsetmedim dedi en azındanBelki oda sana sövmüştür
o zaman bir mail mesaj bir şey yaz ama sonrasında engelle iletişim kurma diyeceği şeyler üzer diye dedimAcı çekerim, geçer. vebal altında olmak daha kötü değil mi
Vaktiyle aldatıldıgımda aldatıldıgım kızında benden haberi yoktuhaberi yok ki benden. erkek arkadaşım olacak haysiyeti bozuk söylememiş kıza. yani bana söylemedim senden bahsetmedim dedi en azından
Seninle konuşmam gerekiyor yazdım. Cevap verdiğinde anlatacağım durumu. Terslerse eğer diye ne yaparım bilmiyorum. Gururum incinir belki ama doğruyu yaptığım için mutlu olacağım. En azından ters konuşursa tamam sen haklısın diyip cevapsız bırakırımo zaman bir mail mesaj bir şey yaz ama sonrasında engelle iletişim kurma diyeceği şeyler üzer diye dedim
sen hissettiklerini ilet ama o sana diyemesin bir şey
temiz kalpli birisi olup olmadığını bilemezsin ve bu da seni yaralar
Doğru söylediğini ne biliyorsun.haberi yok ki benden. erkek arkadaşım olacak haysiyeti bozuk söylememiş kıza. yani bana söylemedim senden bahsetmedim dedi en azından
çok katısınİstersen hediye olarak balayılarını da ayarla.
Peki ne tepki aldınVaktiyle aldatıldıgımda aldatıldıgım kızında benden haberi yoktu
Ben kızı bulup konusmustum sonucta baktıgında oda aldatıldı diye
Ögrenmeye hakkı var diye düşünüyorum
o da onların ayıbı olsunDoğru söylediğini ne biliyorsun.
Ya bozulsun bozulmasın şu dakikadan sonra ben içimi rahatlatayım yeter. birlikte değiller zaten. En azından ben öyle biliyorum.Bide sonra eski erkek arkadaşın ile arası bozulursa, helallik alacağım derken işler daha sarasarpar , ama hOş erkek arkadaşın o kızıda hak etmiyor.
Hemen ayrıldı mi kız peki gerçeği ogreninceo da onların ayıbı olsun
kız gerçeği hiç bilmedi ki... Ben aralarından çekildim. Ama eski erkek arkadaşım peşimi bırakmadı o kızlayken deHemen ayrıldı mi kız peki gerçeği ogrenince
artık yazdım. Çok geç. içimi rahatlatmak istiyorumNe münasebet, kendi kendine tövbe et gitsin. Sevgiline et bundan sonrakileri de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?