hem adet görüp hem hamile olabilirmiyim cvp lütfeeeeen !!!!

masalbuse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2015
28
14
3
35
4-5 aydır eşimle korunmasız ilişkiye giriyoruz 4-5 aydır da düzenli olarak adetımı görüyorum 3 günlük fakat hamilelik belitilerimin hepsi var karnımda çok büyüdü acaba böyle bişey olabiri miiiiii

canim karin hemen büyümez :)) bi test yap sen yinede

karnım hemen büyümedi zatem yavaş yavaş :)) beş aylık hamile gibi göbüşüm var ama adet olduğum için hamile olabilceğimi düşünmedim buradakı yazılanları okuyunca şüphelendimm doğrusuuu

ben araştırmıştım olabiliyormuş ilk ay regl geçirilebiliyormuş
ama karnının buyumesi çok normal değil? Hemen büyümez aslında.

4 ay kadar falandı
hamile olduğunu anlamamıştı
sonradan hem adet olup hem hamile olduğunu öğrendi
karnımda bazen kıpırdaşmalar hissediyorum bazen iğne gibi batmalar göbeğimin alt bölgeside kocaman olmuş eğer hamileysem zaten bunlar bir aylık belirtiler değildir heralde ayyyy acaba hamile olabilirmiyimmmmm

karnımda bazen kıpırdaşmalar hissediyorum bazen iğne gibi batmalar göbeğimin alt bölgeside kocaman olmuş eğer hamileysem zaten bunlar bir aylık belirtiler değildir heralde ayyyy acaba hamile olabilirmiyimmmmm
doktora gitsen ya :)

ben araştırmıştım olabiliyormuş ilk ay regl geçirilebiliyormuş
ama karnının buyumesi çok normal değil? Hemen büyümez aslında.
bu ilk aylık belirtiler değil canım benimkisi 5 aydır olan bişeyler hem adet olup hem hamile kalınabılıyo böyle bişey mümkünse hamile olabilirim

Test yap hiç olmadı. Garibime gitti merak ettim açıkcası :KK45:

ben bile merak ettim. nasıl duruyorsun canım. hemen eczaneden al bitane.

Benimde cok tuafima gitti :) ilk defa duydum boyle birsey ustune gorme olayini biliyorumda 5 aylik gbi hissediosan kendini bi goguslerine bak bakalom kararma varmi 3 ay snr kararma oluyor

Back
X